merhabalar , mahalleden bir abimizin araci var , zaten kendisi bu camiyada bilinen birisidir makinayi nasil kullandigini herkes bilir...bizde bu dostane denemeye katilmak istiyoruz öncesinde bi cay iceriz sonra cikar sıkarız .. yalniz makinamizin ayari tam olarak bitmedi ...![]()
!! Yngwie J. Malmsteen !!
Bak Allah seni inandırsın bugün klimam bozuldu yenisinin siparişini verdik gelene kadar klimasız denicem sakın kimsenin aklına söktü etti vs başka şeyler gelmedi inanmayan varsa özelden mesaj atsın
Selamlar ottospec arkadaşm, cihazımın spec listesi top secret olduğundan burada paylaşmam mümkün değil. dostane denememizi yaparız belirttiğim gibi çay içmem sen çayını iç ben gelince çıkar deneriz sonra giderim. Halı dükkanı böyle dokuma falan mı yoksa yıkama mı?
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
yalnız izmit buluşması için konuşan pek izmitli yok hayırdır ?
' Herkes bana kadar. '
1990 Range Rover 3.9 Vogue Manual Holley Carb. Conversation & 35''Extreme Tires ( OFF-ROAD Mode )
Erken gidicek olan var mı acaba 9 dan erken ?
Bizde 4 sap gelicez galibasadece 2-3 tane fotoraf cekip gidicez
Yeni projekt karımız olan AK Veyron'u bursadan gelecek olan AMK Tayyar ile denemek istiyoruz... Yetkillilere duyurulur.
Veyron çok iddialı değil, hamdolsun ayağımızı yerden kesiyor.
Ben gelemicem.
Herkeze iyi eğlenceler.
Pazar günü piste gelen olursa orda görüşürüz.
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)