User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
97 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: İzmit Buluşması -21 Ekim 2011- (Yeni Konudan Devam)

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şafak başkan the King

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı otto985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Veyronun specleri nedir acaba ?

Bide videosuz denemeyelim

Veyronun bizim makinaya tutunması zor ama maksat eğlence olsun hem tanışmış oluruz arabalarımızı deneriz
    Rabbimize binlercekere hamdolsun...

Dizel ekonomik bir araç ararken Veyron'u karşımıza çıkardı, kendi dynolarımız üzerinde ebaydan aldığımız epromları deneyip, Nokia marka telefonumuzun kronometresi ile yaptığımız ölçümlerle hiç tatmin olmadık 100-200 hızlanması 4.12 çıkıyor ama epromu satan çinli 3.80'in altına inmesseniz buda beni tokatlasın demişti... İpneye güvendiğimiz güne lanet olsun.

Videolu ve videosuz, önden yada arakadan... çekimler hiç sorun değil. Siz nasıl isterseniz, mahalleden bir abimizin 997TT'si de servis aracı olarak gelecek, onu cam car yaparız Rabbimin izniyle.

Yanlız sizin orada uzun düzlük var mı? Ebaydan beklediğimiz fren diskleri gelmedi daha o sebep ile dağ bisikleti U brake kullanıyoruz Veyron'da...

Saygılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Veyrona maşALLAH.

AlpyGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tjet 0zan tehlikeli arkadaştır beni gasnaklı egzozlu kuupır ı 5-6 boy geçti gerçi benim kuuupır fulll söküktü arka koltuklar yok on sağ koltuk yok maksat arabayı denemek olsun adam tehlikeli araçına maaşALLAH ..
    bence denemeleri kamera ile çekip yutuba koyarsanız açıklayıcı olur ALLAH hepimizden rağzı olsun . sizin arabalar bayağ hızlı gidiyor galiba Şafak bilader ALLAH kısmet eylerse seninlede denemek isterim müsayit bir zamanda
    Bize Her Yer Trabzon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ukku abi var mı düz bi yer izmitte tehlikesiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmitli olan sizsiniz ben misafirim

Burda galiba denemeler Kandıra yolunda oluyor. Gördüğüm kadarıyla yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İzmitli olan sizsiniz ben misafirim

Burda galiba denemeler Kandıra yolunda oluyor. Gördüğüm kadarıyla yani
    Ben hiç bilmiyorum valla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpyGti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tjet 0zan tehlikeli arkadaştır beni gasnaklı egzozlu kuupır ı 5-6 boy geçti gerçi benim kuuupır fulll söküktü arka koltuklar yok on sağ koltuk yok maksat arabayı denemek olsun adam tehlikeli araçına maaşALLAH ..
    bence denemeleri kamera ile çekip yutuba koyarsanız açıklayıcı olur ALLAH hepimizden rağzı olsun . sizin arabalar bayağ hızlı gidiyor galiba Şafak bilader ALLAH kısmet eylerse seninlede denemek isterim müsayit bir zamanda
    Alper kardeşimden ALlah razı olsun güzel denemeydi aracına maaşallah. öncelikle teşekkürler deneme icin. Zaman olur yeni denemeler yapılır zaman olur video çekilr önemli olan araçların sağlığı kısmetse senlen gene denemek isterim ALper kardeşim sağol. araclarımıza maaşallah kazasız belasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ukku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Veyrona maşALLAH.
    Gerçekten maşallah.

Bağaza nazır 2 yalı yedi, daha hala götünü kaldıramıyor. 4.12 nedir???.... Alla şükür 2-3 tane daha yalımız var satar hızlandırırız. Hava atmayı hiç sevmem, böyle bir gayemde yok. Hızlı olmak bana göre değil. Ben hesaplı bir dizel arıyordum, Q7 v12 TDi gibi... Veyron karşıma çıktı. Bu bana Rabbimin bir mesajıydı... Cash aldım.

Ekibim ile yaptığım son toplantı sonucunda birdaha Çin'den mal almamaya karar verdik. Artık Malezya yada Endonezya üretimi parçalar kullanıp 3.50'nin altına inmeyi hedefliyoruz.

Özellikle 300 den sonraki hızlanmalarda bir titreme var ama korkmuyorum, yayları kestim diye sanırım... Ama yayları, japonyadan getirttiğim Mikita marka 230 dolarlık makina ile kesmiştim. Sanmıyorum sorun olacağını...

Neyse, Moskova ne tarafta kalıyor sizin oraya göre?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bak ben 2 tane yalı sattım diyorum sen yalımın bahçesindeki palmiyeyi satın almayacak araban ile bana kafa tutuyorsun. Yanlış anlama kesinlikle küçük görmüyorum. Hepimiz panpayız.

Ama araban gerçekten küçük... AK Veyron akşam İzmitte olacak arakadaşlar, Davullu zurnalı karşılama mümkünse öyle birşey yapın yoksa izmit girişini kaçırabilirim.

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    250 beygir tjet var bende lpgli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak ben 2 tane yalı sattım diyorum sen yalımın bahçesindeki palmiyeyi satın almayacak araban ile bana kafa tutuyorsun. Yanlış anlama kesinlikle küçük görmüyorum. Hepimiz panpayız.

Ama araban gerçekten küçük... AK Veyron akşam İzmitte olacak arakadaşlar, Davullu zurnalı karşılama mümkünse öyle birşey yapın yoksa izmit girişini kaçırabilirim.
    Bu muhabbetiniz bugun için mi acaba yoksa 23 ekim İçin mi yani yanlış konuya yazmıyorsunuz herhalde ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BurakCengizhanoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    250 beygir tjet var bende lpgli.

Burak , panpa sen onu bunu bırak senin enkei jantları sat bana arabana takmadan
    Bize Her Yer Trabzon

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rabbimize binlercekere hamdolsun...

Dizel ekonomik bir araç ararken Veyron'u karşımıza çıkardı, kendi dynolarımız üzerinde ebaydan aldığımız epromları deneyip, Nokia marka telefonumuzun kronometresi ile yaptığımız ölçümlerle hiç tatmin olmadık 100-200 hızlanması 4.12 çıkıyor ama epromu satan çinli 3.80'in altına inmesseniz buda beni tokatlasın demişti... İpneye güvendiğimiz güne lanet olsun.

Videolu ve videosuz, önden yada arakadan... çekimler hiç sorun değil. Siz nasıl isterseniz, mahalleden bir abimizin 997TT'si de servis aracı olarak gelecek, onu cam car yaparız Rabbimin izniyle.

Yanlız sizin orada uzun düzlük var mı? Ebaydan beklediğimiz fren diskleri gelmedi daha o sebep ile dağ bisikleti U brake kullanıyoruz Veyron'da...

Saygılar.
    Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim veyrona sac jant taktık araba ilerlemişmi onu görmek istiyorum bide arka kanadı söktük zaten gereksiz ağırlık yapıyodu araba 2 boy fark etti kanattan sonra

Saygılar OTTOSPEC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu muhabbetiniz bugun için mi acaba yoksa 23 ekim İçin mi yani yanlış konuya yazmıyorsunuz herhalde ?
    AK Veyron
    En hızlısıyım iddam yok, benden daha hızlıları daha çok yalı satarak olabilir.
    İddialı oldğum konular:
    0-100
    100-200
    200-300
    300 ü geçiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Şafak arkadasim ALLah daha çok versin maaşallah biz gece gunduz calisiyoruz sen yalı satıyorsun iyi hoş aracında epeyi bir beygir olsa gerek yürek varmı peki yürek?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

başkan öyle yalılar falan ezik hissediyorum kendimi ben bu durumda giriş katında oturuyorum 1+1 dairede
    Bize Her Yer Trabzon

otto985 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Hayırlı Günler Dilerim

Benim veyronun yan koltuğunu söktük bugün sac jant taktık geçen günde kanadı söktük

Kanat ve koltuk 5 boy ilerletti veyronumuzu

Zaten koltuğu tarttık 30 kg geldi bence gereksiz ağırlık

Müsait bi günde sizinlede denemek isterim

Kolay gelsin.

OTTOSPEC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı otto985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ilginize çok teşekkür ederim veyrona sac jant taktık araba ilerlemişmi onu görmek istiyorum bide arka kanadı söktük zaten gereksiz ağırlık yapıyodu araba 2 boy fark etti kanattan sonra

Saygılar OTTOSPEC
    Sen kimsin benimle dalga geçiyorsun? Kaç yalı sattın?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)