User Tag List

Sayfa 10/14 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
264 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Rx8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyw ama ben tartısmıyordum )
    Tartışmıyorsan neden yazdıklarımı çürütmeye çalışıyorsun. Sana amerika satış fiyatlarını söylüyorum %35 fark var diyorum inkar ediyorsun sonra da Sapla saman değiller diyorsun. Birisi 2 litre 240 hp diğeri 1.8 litre 120-150 bg. Sence fiyatları bu kadar yakın olabilir mi. Birde pist derecelerine bak istersen aralarında kaç sn fark var. S2000 tamam rahat ve geniş değil ancak sürüş dinamiği olarak MX5 den de RX 8 dende daha iyi olan bir araba.
    IN BOOST WE TRUST

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tartışmıyorsan neden yazdıklarımı çürütmeye çalışıyorsun. Sana amerika satış fiyatlarını söylüyorum %35 fark var diyorum inkar ediyorsun sonra da Sapla saman değiller diyorsun. Birisi 2 litre 240 hp diğeri 1.8 litre 120-150 bg. Sence fiyatları bu kadar yakın olabilir mi. Birde pist derecelerine bak istersen aralarında kaç sn fark var. S2000 tamam rahat ve geniş değil ancak sürüş dinamiği olarak MX5 den de RX 8 dende daha iyi olan bir araba.

bi arkadaş allah rızası için kelalper adlı arkadaşa s2000 ile Mx-5 in aynı katagori araçlar oldugunu söylesin fiyat farkı var dio hala hasbinallah

BORKED

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi arkadaş allah rızası için kelalper adlı arkadaşa s2000 ile Mx-5 in aynı katagori araçlar oldugunu söylesin fiyat farkı var dio hala hasbinallah
    o sınıfı kendi kafasındaki standartlara göre yapıyor yani senin düşündüğün gibi evrensel standartlara göre dğil sanırım
    Team PAŞAOĞLU

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    350Z ile rx8 nasıl aynı kategorinin araçlarıysa mx ilede s2k aynı kategori içerisindeler fakat ne bi rx 350Z olablir nede bi mx bi s2k olabilir fakat aynı segmentin araçlarılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o sınıfı kendi kafasındaki standartlara göre yapıyor yani senin düşündüğün gibi evrensel standartlara göre dğil sanırım
    yani daha iyi sölenmezdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350Z ile rx8 nasıl aynı kategorinin araçlarıysa mx ilede s2k aynı kategori içerisindeler fakat ne bi rx 350Z olablir nede bi mx bi s2k olabilir fakat aynı segmentin araçlarılar

Evet demek istediğim buydu aynı katagori ve aynı segmentin araçlarılar tabiki her birinin sürüş dinamiği , gücü i kalitesi fiyatı vs farklı. Arkadaş fiyatı ve beygiri farklı olunca aynı katagori ve aynı segment olmaz diyoda sabahtan beri , anlatamadım bi türlü..

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaldı kiş 350Z in eşdeğeri segmentinde r2 dir 370Z ise r3 tur şimdi diyarbakırda radyosu olmayan adama bile sorsan 370Z in yanında rx biraz zayıf kalıyo e tabi yıllar geçtikçe s2k nın rakipleride baya hızlandı ve guzelleştiler yeni Z4 yeni SLK yıllar geçtikçe rakipler hızlandı konforları arttı fakat hiç birisi s2k ve mx kadar çizgilerini koruyamadılar ben mx5 in yenisini açıkcası çok beğeniyorum almayı düşnmedim değil şuan nette bitane vişne rengi var cooper S almadan once almayı düşüğndüm fakat yinede yetmedi gitmiyo ha güzelmi evet belki tip olarak cooperdan bile guzel ama bana gorunduğu kadar gitmelide

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    napıyor bu rx8 ler ucuyormu en hızlısı ne yapmıs neyı gecmıs yukleyen ne kadar yuklemıs ne kadar guc cıkarmıs

rx8 cok gereksız

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Orkun_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    napıyor bu rx8 ler ucuyormu en hızlısı ne yapmıs neyı gecmıs yukleyen ne kadar yuklemıs ne kadar guc cıkarmıs

rx8 cok gereksız
    425WHP RX-8 Turbo By Turblown Engineering - YouTube

BMI Racing. Four Rotor RX8. Snap-On Tools. And a lot of noise... - YouTube

3 Rotor Rx8 with GT47 - YouTube

Supercharged RX-8 327 WHP - YouTUbe

Hepsi farklı kombinasyonlar. Daha istermisiniz Şöyle saçma yorumlar yapmadan lütfen biraz araştırma yapın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TR dekılerden bahset

ısterse jet gecsın kanatlanıp goklere cıksın surda anket acsan s2k nın veya muadılı segmentındekı arabayla anket acsan tırt olur rx8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TR de turbo RX-8ler vardı bi tanesi satıldıgı için setup ı söküldü, bi tanesi motor kırdı diğerinin akıbetini bilmiyorum. S2000 segmentini biraz açarmısınız acaba bizde öğrenelim. Yok hala s2000 le RX-8 in aynı segmentte oldugunu iddaa ediyormusunuz ? Ozaman CLS350de RX-8 ve S2000 le aynı segmentte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana bır tane elle tutulur yırta yırta yurumus rx8 goster

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TR'de rx8 starbucksın önüne çekilir sarışın güzel bi hatun yanına alınır oturulur
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KCANN_220 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TR'de rx8 starbucksın önüne çekilir sarışın güzel bi hatun yanına alınır oturulur

aynennn ıste nokta bu bunun ustune ne yazıyımm

yanı sızler rx8 lerınız ıle ugrasmaya devam edın bıraz yurutun hızlandırın da guzel guzel hondalar ıle vıdeolarınızı paylasın bende guzelce ızleyım

sonra hep bırlıkte ınanalım ınanmak basarmanın yarısıdır ınsallah yurutursunuz

bu da benım dusuncem sonucta herkes guzel seyler soylemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynennn ıste nokta bu bunun ustune ne yazıyımm

yanı sızler rx8 lerınız ıle ugrasmaya devam edın bıraz yurutun hızlandırın da guzel guzel hondalar ıle vıdeolarınızı paylasın bende guzelce ızleyım
    Allah nasib ederse yakın zamanda göz zevkinize hitab edicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Paran varsa yaparsın yoksa izlersin arkadaşım,herkes sabit hep aynı arabaları tune etmeye odaklanmış biraz değişiklik yapın zoru görün uğraşın korkmayın Rotary'den çok eğlenceli inan bana.Sonra Starbucks'tan değil de sushi co dan izlersin arabanı.
    o paran varsa dedıgın adam kıytırık bır EK kasaya 50 bın tl gomdu 8 ayda 30 km yol yaptı akhısarda bırıncılık kupası aldı adam zevk adamı ama bos ılerle degıl

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o paran varsa dedıgın adam kıytırık bır EK kasaya 50 bın tl gomdu 8 ayda 30 km yol yaptı akhısarda bırıncılık kupası aldı adam zevk adamı ama bos ılerle degıl
    Ama siz hala arkasından "kıytırık" diyorsunuz demekki ne yapsak sizin bu kapalı zihniyetinizi değiştiremeyeceğiz

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar RX-8 lere bu kadar çok haksızlık yapmayın. Araba gerçekten çok güzel al benisi olan bir araba. Wankel motor ile anladığım kadarıyla Türkiye'de çok tecrübe edinilmemiş. Arkadaşlar da yeni yeni uğraşıyorlar. Eminim yakında öyle bir RX-8 çıkar ki hepimizi çok şaşırtır ve arabanın piyasası bir anda değişiverir. Zira biz de zamanında RS leri yürütmeye uğraşırken ciddi eleştirilere maruz kalıyorduk. Ama şimdi bakıyorum da RS ler hem yürütülüyor hem de çok beğeniliyor. Piyasası da epeği yükselmiş durumda.

Bence RX-8 de aynı duruma gelecek. Yeter ki sizler para harcayıp şu arabalara yurtdışında yürütmek için ne yapılıyorsa aynısını Türkiye' de de yaparak yürütebilin. Bakınız Şef Kadir üstadın White RS' e. Yurtdışında RS lere ne yapılmış nasıl verim alınmış hepsini inceledik baktık ettik ve en doğru parçaları alabileceğimiz en uygun yollarla alıp taktık. Şu anda White RS draglarda çok iyi dereceler çıkarıyor. Kendi klasmanının kat kat üstündeki araçlara kafa tutuyor.

FakirAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sesi dışında pek bi özelliği yok ya rx8in sonra şehir içinde 16- 17 litre yakan bi araba alt tarafı 550 hp skyline 15 litre yakıyor.
    hayat acımasız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)