User Tag List

Sayfa 12/14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
264 sonuçtan 210 ile 228 arası

Konu: Rx8

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kistas olarak bole dusunceli adamlari baz alma sosyal mesaj verenlerde vardi konun basinda iyi yada kotu tartismiyoruz kavga etmiyoruz sonucta bilgi alisverisi

ya zaten yeri geliyo birbirimizin yüzüne bakıyoruz 2 günlük adamlar değilizki ama tartısma bile yapsak ki yapılır ama karsı tarafı veya sahibi olan aracı rencide edici şekilde yazılar oluyor bilgi yazmak yerine.Bakın yeni rx-8 alan arkadaşlar var ayıp değilmi yani.. Lafım sana değildi bu arada

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hndcrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rocco trigology + dabbe forum diyorum

panpa bende ishal diyorum koltuk diyorum

ates - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman insanlar saygısız konusuyo dıyosunda cıkarın rx 8 lerınızı deneyın yok pıst arabasıymıs yok rollınge gelmezmıs oyleymıs boyleymıs alper abı haklı olarak soyledıklerınıze cevap vermıs

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alinmadim zaten benim savundugum seyler farkli ogulcan zh rx zaten bizim sevdgimiz bi kardesimiz arkadasimiz suan araci gordugum en iyi yuruyen ve suan projesinde bizde bilgimiz dahilnde yardimci oluyoruz fakat ufuk imal diye cok yakin bi arkadasimiz asil ogulcana baya yardimci oluyo rotary uzerine cok dolu bi arkadas yazmaz foruma bilgisini pek sevmez paylasmayi suan ogulcanin arabaya bircok faydali bilgi verdi ve burayakadar iyi yuruttuler asil bundan sonra baya ski geliyo zh rx az kaldi 2 hafta sonra baya bi can skmaya baslicak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Yiğit G.;2736243]panpa bende ishal diyorum koltuk diyorum

hahahaha
    oyazışmayı çok aradım da bulamadım yaa

zorbeykesman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka herseyin arkadani makbul bende skldim arka itenden yine cooper aldim altu andrew hep dyolardi yazin gel gel gel gidemedim ama soz bak gelicem aricam gorusucez sen gelmiyo musun yine??

Altuga sozum var gelıcem ama daha yeni alışıyorum Turkiyeye bi alışayım herkese sözüm var zaten İstanbulda.
    www.MINIciyiz.biz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ates Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman insanlar saygısız konusuyo dıyosunda cıkarın rx 8 lerınızı deneyın yok pıst arabasıymıs yok rollınge gelmezmıs oyleymıs boyleymıs alper abı haklı olarak soyledıklerınıze cevap vermıs
    Alper abi icinde soylenmiyo bil daha cok konuya gobekten bi atesedip cikanlar icin gecerli

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - koca araba iki tane mobilet motoru ile hareket ediyor öylemi?bir yanlışlık olmaın sakın

- 1300*2=2600 cc neresi düşük bunun.vergiyi az vermeniz devletin hatalı hesaplaması ama sağolsun benzin istasyonlarının hatayı düzeltme becerisi var.az vergi verilecek diye çok yakıt yakmak ne mana.şehir içinde 70 kuruş korkunç bir rakam değilmi.vergi az bile olsa bir yada 2 ayda vergi açığını kapatıyor.kalan 10-11 ay kdv farkını kapatıyor.4-5 senede ötv farkı da kapanırsa geriye ne kaldı.. porsche bile artık çok ekonomik.yakıtta ferrari ile yarışıyorsunuz.yeni 306 hplik 3000 cc lik 535d lerin şehiriçinde 7.8 ltre yaktığınıda hatırlatırım.

- dayanıklı motor dediğiniz motoru herkez 40.000 de şutluyor.anadol geçmişte denemiş başarısız olmuş.japonlar dünyada keklik avlıyor bence..

Bu yukarıdakileri yazarak bile bu arabaya *** atan insanlar var. O yüzden çok takılmamak lazım.

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kacınız yurtdısı projeleri takip ediyor bilmiyirom ama takip etmediginz bell dayanıksızmıs yag yakıyorms vs....

6-7 snlik aracların cogu wankel. ve b.k gibi param olsa yapacagım proje kesinlikle 20b veya 26b olur...

konuya donersek bence rx8 rakiplerine gore basarısız bi arac. s2kyı tercih ederim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Wankel kapasitesiz onu acik digil demediki kimse ? Konuya biraz vakif olun olay rx s2k nin iki kati buyuklugunde dendi agar dedndi kapilari 100 kg dendi arklar aerosu daha kotu s2k dan dendi bunlari tartistik s2k dengesiz dendi ama kimse rx cop demedi ayni segment araclar degiller tek hatalari yakin hp ve arka iten olmalari

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw yazılanları kıçları okuyanlar yüzünden RX8 i kötülüyor olduk. Ulan Oğulcan kardeşim kadar sevdiğim bir adam ve arabasını belki ondan çok seviyorum adama sürekli Oğulcan denemelere çıkma böyle bin zaten güzel gidio diyorum.Pistte iyi derece yapsın diye yapmadığım şey kalmadı ama okuma yazmayı yanlış yerleri ile yapanlar benim arabayı kötülediğimi sanıo. Yaw ben kötü demiyorum ama sizler S2000 ile kıyaslıosunuz. S2000 daha iyi demek canınızı acıtıo. RX8 KÖTÜ BİR ARABA DEĞİL AMA S2000 KADARDA İYİ DEĞİL. Diyeceksiniz ayrı arabalar tamamda o zaman neden S2000 ile kıyasılıosunuz kendi arabanızı.
    IN BOOST WE TRUST

ToxicArt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman bana hemen açıkla otto motorlarda tork elde etmek için kamyoncular tırcılar otobüsçüler halen devasa motorlar kullanıyorlar taksalardı sizin wenkeli iş bitseydi . Tork hacim ile elde edilir otto motorlarda onu bile bilmiyorsun. Diyeceksin 1.4 turbolarda hacim yok ama tork var. O turbonun içeri yolladığı havanın miktarından haberin var mı. Honda Amerika piyasasında kullanılmak üzere F22C leri çıkardı S2000 lerde sadece torku biraz daha yüksek diye. Yoksa adamlar aptal mı Elektronik olarak F20C ye müdehale edip tork verir Blok araştırması yapmak zorunda kalmazlardı. Ayrıca bilgisizliğin şurada Amerika piyasasında eski model arabalarda güç kolay elde edilemediği için adamlar hacim arttırarak güç elde ediyorlardı ateşleme ve benzin besleme üniteleri teknolojik olmadığı için. O nedenle de tork elde ediyorlardı.
    Öncelikle bazı şeyleri öğrenmen gerekiyor, kimseye ders vermeyi sevmem ama sen dersine çalışmıyorsun dostum, sizin yaptığınız bizim anlatmak istediklerimizi anlayıp cümle içerisinden kelime oyunu yaparak kendiniz kandırmak ve bende buna sadece gülüyorum bana wankel motorda tork diyebilicek kadar bilgilisin bak yine güldüm aşağıdaki şekilde açıklayıcı bir yazıyı sana hitaben buraya koyuyorum tork un ne olduğu hakkında umarım kafanda birşeyler canlanır ve beni yazımı tekrar okursan orda böyle şurda şunu yapmışlar burda bunu böyle yaparlardı gibi varsayımlar değilde belki gerçekleri görmenin hazzını yaşarsın

Tork Nedir
    Tork, motordan tekerleğe iletilen itme(dönme momenti) kuvvetidir. Birimi Nm (Newtonmetre)’dir. Bu kuvvet motorun gücü ile doğrudan alakalı değildir. Yani iki araçtan beygiri az olan bir otomobilin torku ise diğerine göre fazla olabilir. Bu da tekerlek çapı, vites kutusu ve motor tipi gibi etmenlere bağlı olarak değişir.
    Otomobilin çekişi olarak da tarif edebileceğimiz tork, kamyon, otobüs, traktör gibi araçlarda çok yüksek değerler almaktadır. Bunun nedeni yük taşıyan araçların hız yapmaktan çok çekişe ihtiyaç duymasıdır.
    Torkun yüksek olması için motorun yanma odasında normalden daha kuvvetli bir yanma gerçekleşmesi gerekir. Bu nedenle aynı beygir gücüne sahip bir benzinli motor ile dizel motor arasında iki kata yakın tork farkı vardır. Dizel motorlarda yanma odasında sıkıştırılan yüksek basınçlı havanın içerisine yine yüksek basınçlı enjektörlerden yakıt püskürtülerek çok kuvvetli bir yanma elde edilir. Bu nedenle dizel motorların torkları fazladır. Fakat dizel motorlar benzinlilere göre fazla devir yapamadıklarından hızlanma değerlerinde benzinli araçlarla benzer değerler elde ederler yani sahip oldukları tork avantajlarını devir düşüklükleri nedeniyle kısmen kaybederler.

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seko seni bi Goncayla tanıştırmak lazım

Rx8 i çok seviyorum özellikle r3 gitmesin ama dursun izleyeyim modeli ..

Bu kadar kelime oyunlarına gerek yok .. Bu işler takım tutmak gibidir .. Bence de rx8in zayıf performansı var ve bu böyle diye arac sahiplerinin boynu bükük gibi bir trip oluşmasın. Ogulcan ı ve mutevaziliğini çok sevdim.. O yüzden arabası gitse gitmese ne olur ..
    Çok teşekkür ederim , Keşke herkes görüşlerini sizler gibi belirtse ozaman boyle tartışmalar çok seviyeli olurdu ve herkese birşeyler katardı ama olmuyor işte bazen soylediğimiz birşey öyle büyütülüyor ki sanki biz herkesi geceriz demişiz gibi boş boş sıkıyor oluyoruz malesef.

Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dunya orneklerıne bakarsak 10. sn2ye kosan N/A ekk20 ler war..bnde TR sdanrtlarında yaptım aracımı cok sukur kendıme gore bı yerdeyım..boswerın dunya orneklerını TR de yapın elle tutulur bısı gosterın bos sıkmayın burdan..

kcann_220
    Arkadaşım artık şu "benim babam seni babanı döver" zihniyetinden kurtulun yıllardır aynı olay zaten, biz burda bir iddaadamı bulunduk. Birde terbiyesizce Boş boş sıkmayın diyorsunuz. Yurt dışı projelerini istediler gösterdim. Zaten burda wankel motorun başarısı tartışmicam. Allah aşkına konuyu çekip nereye getirdiniz yok onu deliyoruz yok bunu deliyoruz aferin size. emek harcamışsın aracına birşeyler yapmışsın kazasız belasız kullanman dileğiyle ama unutmamak lazım deveden büyük fil var bu dünyada

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw yazılanları kıçları okuyanlar yüzünden RX8 i kötülüyor olduk. Ulan Oğulcan kardeşim kadar sevdiğim bir adam ve arabasını belki ondan çok seviyorum adama sürekli Oğulcan denemelere çıkma böyle bin zaten güzel gidio diyorum.Pistte iyi derece yapsın diye yapmadığım şey kalmadı ama okuma yazmayı yanlış yerleri ile yapanlar benim arabayı kötülediğimi sanıo. Yaw ben kötü demiyorum ama sizler S2000 ile kıyaslıosunuz. S2000 daha iyi demek canınızı acıtıo. RX8 KÖTÜ BİR ARABA DEĞİL AMA S2000 KADARDA İYİ DEĞİL. Diyeceksiniz ayrı arabalar tamamda o zaman neden S2000 ile kıyasılıosunuz kendi arabanızı.
    Ben bu konuda Alper Abinin yanlış anlaşıldığından yanayım. Gerçekte tanıyanlar vardır ki bilirler inanılmaz temiz kalpli ve iyi niyetli biridir. Yardım isteyene asla sırtınııda dönmez. Tanışıklığımız boyunca arabam hakkında tek kötü şey söylemedi. Ki söylediği doğrudur kaç kere bana yorma arabanı dedi, pistteki süremdede en büyük katkılar Bora abi ve Alper abinindir.

Wankel kapasitesiz onu acik digil demediki kimse ? Konuya biraz vakif olun olay rx s2k nin iki kati buyuklugunde dendi agar dedndi kapilari 100 kg dendi arklar aerosu daha kotu s2k dan dendi bunlari tartistik s2k dengesiz dendi ama kimse rx cop demedi ayni segment araclar degiller tek hatalari yakin hp ve arka iten olmalari
    Kesinlikle Ama hala anlatamıyoruz çünkü insanların yarısı konudan 2 mesaj okuyup ortaya atıyorlar kendilerini bu yüzden bir yere varılamıyor

Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya gecin gecmeyin hatta delin yarin sonra dikin cok muhim seyler degil..burda demek istedigim 200-250hp araligindaki arabalar bunlar stok halde degil mi ?hepsi birbirine yakin arabalar..sevmedigim olay su honda iyi guzel hem ucuz hem de performansli bir araba klasmaninda..AMA şu honda fanatikligi beni gercekten honda dan soguttu honda gecilmez imaji vermek,honda soyle honda boyle..hepsi guzel arabalar iste illa hondaya rakip olan araba tütü kaka diye birşey yok..
    Keşke insanlar bunu anlasa ama anlamamakta ısrar edenler var işte. Bu arada konu başındaki yanlış anlaşılma sebebiyle özür dilerim

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kistas olarak bole dusunceli adamlari baz alma sosyal mesaj verenlerde vardi konun basinda iyi yada kotu tartismiyoruz kavga etmiyoruz sonucta bilgi alisverisi oglcan olum bi rx yaptin halada devam edyosun hep senin basinin altindan cikiyo denedin kemalin s2k ile neyse ufukla baglantiyi koparma daha ufukta cok numara var wankel icin adam cennetinde yasiyo
    Bu mesajı şimdi gördüm abi Ellerim kırılsaydıda o videoyu çekmeseydim ya valla neler oldu neler Ufukla irtibat halindeyiz ya sağolsun yardımını esirgemiyo

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Seko seni bi Goncayla tanıştırmak lazım

Rx8 i çok seviyorum özellikle r3 gitmesin ama dursun izleyeyim modeli ..

Bu kadar kelime oyunlarına gerek yok .. Bu işler takım tutmak gibidir .. Bence de rx8in zayıf performansı var ve bu böyle diye arac sahiplerinin boynu bükük gibi bir trip oluşmasın. Ogulcan ı ve mutevaziliğini çok sevdim.. O yüzden arabası gitse gitmese ne olur ..
    arkadaşı tanımam ama yazdıklarıyla kendine helal olsn dedirtti aynen sen gibi düşünüyorum.
    bide yaşını başını almış herşeyi biliyor yada bilmiyor olsa bile yazdıklarıyla itici gelen tanımadan kendine uyuz eden insanlar var ben böyle mütevazi efendi adamları görünce ciddi seviniyorum 20 yaşında olmasına rağmen adam kendini bozmamış....

gonca kimdir bilmiyom ama s2000 sürüyosa helal olsn
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rx8 kullanan bayanlar s2000 kullananlardan çok

istanbulda siyah izmirde beyaz s2000 kullanan bayanlar vardı,rx8 en son istanbula gittiğimde bir kırmızı bir siyah gördüm sarışın bayanlar kullanıyordu
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zorbeykesman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bişi solicem konu nerden nereye gelmiş.
    Cok yeni bir R3 kullanıcısıyım S2K hastasıyım ama günlük kullandığım için bu arabanın daha çok bana hitap ettiği için aldım.
    Vede R3'ler gerçekten çok çok çok başarılı bir imaja sahip.
    Ben olsam alırdım kardeşim alda beraber gezelim İzmir de.
    büyük ihtimal rx8 alıcam zorbey turlariz artk izmir'de

zk beyaz rx8 senin mi kardesim gecen gun trafikte gördüm ?
    -SESA-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToxicArt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle bazı şeyleri öğrenmen gerekiyor, kimseye ders vermeyi sevmem ama sen dersine çalışmıyorsun dostum, sizin yaptığınız bizim anlatmak istediklerimizi anlayıp cümle içerisinden kelime oyunu yaparak kendiniz kandırmak ve bende buna sadece gülüyorum bana wankel motorda tork diyebilicek kadar bilgilisin bak yine güldüm aşağıdaki şekilde açıklayıcı bir yazıyı sana hitaben buraya koyuyorum tork un ne olduğu hakkında umarım kafanda birşeyler canlanır ve beni yazımı tekrar okursan orda böyle şurda şunu yapmışlar burda bunu böyle yaparlardı gibi varsayımlar değilde belki gerçekleri görmenin hazzını yaşarsın

Tork Nedir
    Tork, motordan tekerleğe iletilen itme(dönme momenti) kuvvetidir. Birimi Nm (Newtonmetre)’dir. Bu kuvvet motorun gücü ile doğrudan alakalı değildir. Yani iki araçtan beygiri az olan bir otomobilin torku ise diğerine göre fazla olabilir. Bu da tekerlek çapı, vites kutusu ve motor tipi gibi etmenlere bağlı olarak değişir.
    Otomobilin çekişi olarak da tarif edebileceğimiz tork, kamyon, otobüs, traktör gibi araçlarda çok yüksek değerler almaktadır. Bunun nedeni yük taşıyan araçların hız yapmaktan çok çekişe ihtiyaç duymasıdır.
    Torkun yüksek olması için motorun yanma odasında normalden daha kuvvetli bir yanma gerçekleşmesi gerekir. Bu nedenle aynı beygir gücüne sahip bir benzinli motor ile dizel motor arasında iki kata yakın tork farkı vardır. Dizel motorlarda yanma odasında sıkıştırılan yüksek basınçlı havanın içerisine yine yüksek basınçlı enjektörlerden yakıt püskürtülerek çok kuvvetli bir yanma elde edilir. Bu nedenle dizel motorların torkları fazladır. Fakat dizel motorlar benzinlilere göre fazla devir yapamadıklarından hızlanma değerlerinde benzinli araçlarla benzer değerler elde ederler yani sahip oldukları tork avantajlarını devir düşüklükleri nedeniyle kısmen kaybederler.
    Arkadaşım ben mühendisim bana torkun ne olduğunu anlatmaya kalkma. Benim proje konum bu universitede. Bana hacim ve aşırı besleme olmadan yüksek ağırlıkları çekecek yüksek torku nasıl elde edebileceğini söyle hani diyordun ya tork elde etmek için hacime gerek yok elektronik olarak hallediosun bana onu açıkla.
    IN BOOST WE TRUST

KingoAtmo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rx8 performansi ahım şahım degil
    Yaktıgı yakit c5 veya c6 corvette i aratmaz ve bir cok araç yanından geçer gider modlamasıda bi o kadar zahmetli =) maddi yönden tabi
    Bu yorum tiksindirici olmuş
    208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
    Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.