User Tag List

Sayfa 8/14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
264 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Rx8

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adam arabasından memnun değil demek ki Nitro ile takas etmek istiyor. Arabasında problem olabilir. Servis bakımlı diye kanmayın servisler yüzünden bir çok RX8 motorda problem yaşadı.
    )) ordan onu nası cıkardınız yaa...o zaman takas işi bitti artık...takas attıgın an araba pert

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay arkadas ne videomus sen soruma cevap ver varmi 350z gecen rx8? Ben sana bir Tr den ornek verim arac sahibini tanimiyorum etmiyorum , Py s2000nin 350z ile videosunu youtuba dan bakmani oneririm fifty gear cekmemis ama sorun olmaz sanirim. Neyse konuyu lastik gibi uzatmanin anlami yok iyigunler sana
    haha vidyoyu ben çektim 350Z ten 2 araçta bizim aracımız 350Z say plkadır şuanda talihsiz bir kaza yüzünden pert oldu geçtiğimiz nisan ayında PY nin sahibi can dır bizim oğulcan iyi tanır şuan jet plka GP aldı can hakkını vererek kullandı çok şukur tamponunu surttuğunu bile bilmem maşallahı vardır 2. vites 60 ve 67 gibi bastık 350Z de komple borla catback KN apollo fitre kiti vardı s2k da T1R komple berk headrs ve pwjdm filtre kiti vardı sonuç bu 350Z gerçekten oldukça ciğerli bi araçtır fakat PY nin 4. vitesi katildir 350Z e 2004senesinden beri bindik py ile say la biz çok trafiğede girdik 2 side ole sorunlu yolda durmayan araçlar değil istediğiniz yere girer hatta s2k çok daha dengeli giriyo dengesiz diyen arkadaşları çok merak etmekteyim hiç kullandılar mı kaldı ki vsa lılar çok daha kullanımı kolay araçlar hatta canla geçen hafta yine bi 350Z maceramız oldu kullandık artık tat vermiyo bana onden çeker araç kullanan arkadaşlar konuşmasın diyen biri vardı 2004 te sen araç kullanıyo muydun arkadaşım ? 15 yaşında falandın sanırım ?

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 le karşılatırıcaksanız onun gerçek katagorisi Mazda Mx-5 dir. (Roadster)

Keeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten elma ile armudu karıştırıyorsunuz... Düz yoldaki bir karşılaştırma değil yapılan genel birpist karşılaştırması diyoruz hala 350z geçen rx8 varmı diyorsunuz.. Böyle birşey iddaa edilmedi ki zaten...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rx8i, s2k ya tercih ederim. hatta pejo rcz ye bile
    Arabacı Ağır japon..

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay arkadas ne videomus sen soruma cevap ver varmi 350z gecen rx8? Ben sana bir Tr den ornek verim arac sahibini tanimiyorum etmiyorum , Py s2000nin 350z ile videosunu youtuba dan bakmani oneririm fifty gear cekmemis ama sorun olmaz sanirim. Neyse konuyu lastik gibi uzatmanin anlami yok iyigunler sana
    Arkadasım sen video hakkında yanlıs bilgiye sahiptin bizde onu duzelttik RX 8 350z ile yürür demedik. PY nin eski sahibini Aren'in dedigi gibi senden iyi tanıyorum merak etme, arabanın neler yaptıgınıda biliyorum ayrıca kac kere 350z ye binmisligimde var. Sen aynı klasmanda nası olduklarını sordun bende 2side premium coupe olarak gectikleri icin aynı klasmanda olduklarını belirttim. Aynı klasmandalar diye yakın bi performans sergilemeleri sart degil. R8 V8 ile F430 da aynı klasmanda ama F430 patates ediyo R8 simdi R8 kötü arabamı klasmanında başka bi araç onu geçiyor napıcaz şimdi

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    svt53ün suçu ne adam konuyu rx8 diye açmış araya s2000 sokulmus sorunun cevabı yerine bilimsel cevaplar gelmş.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazda mühendislerinin coderz'ın bilgilerine ihtiyacı var!!!! gereksiz uzadı bencede s2000 de bizim rx8 de :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    svt53ün suçu ne adam konuyu rx8 diye açmış araya s2000 sokulmus sorunun cevabı yerine bilimsel cevaplar gelmş.
    Sorma valla adam bunca seyden sonra vazgeçmiştir zaten

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m5 ile f430 kıyaslamak gibi oluyor bu

saçma derecede alakasızlar birbiriyle

2-4 kapı,cabrio-quad coupe,2 kişilik-4 kişilik,otto-rotary herşey farklı

s2000 ile mx5 karşılaştırılmalı ki onuda ezip geçer zaten
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslinda segment olarak aynilar mx5 ile s2000 ama denemek anlamsiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslinda segment olarak aynilar mx5 ile s2000 ama denemek anlamsiz
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    m5 ile f430 kıyaslamak gibi oluyor bu

saçma derecede alakasızlar birbiriyle

2-4 kapı,cabrio-quad coupe,2 kişilik-4 kişilik,otto-rotary herşey farklı

s2000 ile mx5 karşılaştırılmalı ki onuda ezip geçer zaten
    Aynen öyle 2 side Roadster, 2side 2.0 N/A (otto), 2side RWD arada bi 90 beygircik var o kadar

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    satış rakamından ziyade üretim süresi ve adeti bu işin içine girer, s2000 10 yıl boyunca üretildi, mx5 in geçmişi s2000 in de 10 yıl gerisine dayanıyor ve hala da üretimi / satışı devam etmekte olan bi model bu da var.

mx5 keyifli ama bir s2000 kadar değil bence , ki genel kanı bu yöndedir muhtemelen yerküre üzerinde.

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ThUnDeRbErK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Mx-5 ile S2000 kıyaslarken Nc kasa dahil etmiyorum Na ile Nb kasa Mx-5 buna dahil edersek kilo güç oranına göre çok keyifli otomobildir Mx-5 herkes bir güç saplantısıdır takmış vaziyette,ezme meselesine gelirsek.

Mx-5 bugüne kadar 1.000.000 adet satmış

S2000 112,631 adet satmış

Şu ezme,saplama geçme olarak bence hiç bir otomobili ezmeye kalkmayın hepsine saygı duyun.
    ezme derken

performans anlamında dedim ben.hızlanma,düzlük hızı,pist süreleri vs.

son kasa 160 hpmx5 ile s2000 i kıyaslarsak.bununda anlamsız olacağını belirtmek istedim,sonunada şeklinde smiley koydum
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satış rakamından ziyade üretim süresi ve adeti bu işin içine girer, s2000 10 yıl boyunca üretildi, mx5 in geçmişi s2000 in de 10 yıl gerisine dayanıyor ve hala da üretimi / satışı devam etmekte olan bi model bu da var.

mx5 keyifli ama bir s2000 kadar değil bence , ki genel kanı bu yöndedir muhtemelen yerküre üzerinde.
    s2000 10 senede 100.000 tane satmış , mx-5 20 senede 1.000.000 Son 10 senede de s2000 den fazla satmıştır eminim. Dünya genelinde mx-5 otomobil olarak daha tercih ediliyor s2000 e göre.Su tr deki s2000 fanatikliğini anlayabilmiş değilim yeminle , yabancı S2000 forumunda konu var s2000 mi miata mı die adamlar bile açıkça yazmış

"Hey .
    In terms of performance S2000 is the one, but anything else beside performance it will be the new miata. Why ? b/c better interior, great looking, well equipted nice hardtop and reasonable price!! either one is a great choice!!!!"

"There are also far fewer S2000 vehicles on the road than Miatas. The Miata is the best-selling two-seater of all time. Good or bad depending on your viewpoint.
    "

" There's an awful lotta fun to be had with either of them and if it's not going to be an everyday car that, to me anyway, would also make me lean towards the Miata.
    Good luck either way."

Ben ikisi arasında kalsam kesinlikle s2000 alırdım tipi ve performansı benim için çok onemli ve bu özellikler s2000 de daha üstün.Ama cıkıpda asla diyemem s2000 mx-5 den daha iyi bir arabadır diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    MX5 satış fiyatı nedir S2000 satış fiyatı nedir baktınız mı. Sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz. S2000 yol tutmuyor diyen arkadaşlar hayatlarında doğru düzgün kullanılan bir S2000 e binmemişler. Önden çeker gibi gaza oturursan S2000 sapıtır gider. Ferrari de sapıtır gider güçten dolayı. Rx8 sapıtmaz çünkü Vtec gibi güç bir anda gelmiyor o nedenle de sapıtmadan kontrol edebiliyorsun. Ama S2000 i kullanmasını bilirsen inanılmaz zevk alırsın.
    IN BOOST WE TRUST

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    99-2009 arasındaki toplam satış rakamlarına erişip bakmak lazım o dediğiniz içinde Yiğit bey, tercih meselesi sonuçta. Bende MX5 in içini ve arkasını, S2000'in önünü ve yürür aksamını , motorunu beğenirim mesela. Bu dediklerimin kombinasyonu olan bi araç olsa şamda kayısı misali olur hani

Ki S2000 fanatikliğinden bahsederken beni katmazsanız da sevinirim, hiçbir zaman hiçbir Honda modelinin fanı olmadım, olmayacağım Ben Toyotacıyım, daha mütevazi gruptanım yani

GT5'te son kasa Miata'm vardı, S2000 değil ama gerçek hayatta sanırım S2000 i tercih ederdim, bana Miata'nın hitap ettiğinden daha çok hitap ediyor ve sürüş olarak benim zevkime daha uygun, ani tekmeler falan

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikiside benim için hayal tek aşkım rex
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToxicArt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi anlamadığım bişi var 2 aracıda sürmemiş arkadaşının arkadaşında bu araçlardan olan insanlar bile konuşmuş gibi konuyla alakalı, o gitmiyo ben 186 yım rx8 sığmadım diyen var (s2000 e mi sığdın ) vesselam, yakıtını sorun eden vergisinin son zammından bahseden s2k cı da göremedim ama yakıtına takılanlarla dolu burası..gitmiyor diyen insanlara bir sorum olucak napıyosunuz hergün kafanızda kask takıp 6 nokta bağlantılı kemerlerle falan mı çıkıyorsunuz yola? bahsettiğiniz gitmiyor dediğiniz aracın 0-100 arasında 2 salise oynuyor ki RX daha ağırdır, kelalper arkadaşımız motorun hacminin büyük olmasını tork almak içindir demiş o senin dediğin eski amerikan arabalarında kaldı dostum rotary motor rotorda 600 nm civarında tork alır devir 3200 civarında kalır buda dişli faktörü ile krankta devir alınırak aynı zamanda torkun düşmesidir biraz araştırırken ilmine bilmine bakın her gördüğünüz yazıyı translate ile çevirip burda paylaşmayın. evet bende bu aracı alırken S2K ile RX-8 arasında kaldım bindim rahat edemedim günlük kullanıma gelmediğini gördüm,konfor yok bana göre çok dar 2 kişilik yol tutuşunu tartışmaya gerek duymuyorum kimse ağırlık dengesini kıyaslamasın bile, sağlıklı kullanmazsan tenteside zırt pırt arıza çıkartan bir araç? aksini iddaa eden varsa gelsin buyursun konuşalım. önden çekişli arkadaşlarda konuya sadece dış güzellik ve sağ koltuktan baksınlar bi zahmet..
    O zaman bana hemen açıkla otto motorlarda tork elde etmek için kamyoncular tırcılar otobüsçüler halen devasa motorlar kullanıyorlar taksalardı sizin wenkeli iş bitseydi . Tork hacim ile elde edilir otto motorlarda onu bile bilmiyorsun. Diyeceksin 1.4 turbolarda hacim yok ama tork var. O turbonun içeri yolladığı havanın miktarından haberin var mı. Honda Amerika piyasasında kullanılmak üzere F22C leri çıkardı S2000 lerde sadece torku biraz daha yüksek diye. Yoksa adamlar aptal mı Elektronik olarak F20C ye müdehale edip tork verir Blok araştırması yapmak zorunda kalmazlardı. Ayrıca bilgisizliğin şurada Amerika piyasasında eski model arabalarda güç kolay elde edilemediği için adamlar hacim arttırarak güç elde ediyorlardı ateşleme ve benzin besleme üniteleri teknolojik olmadığı için. O nedenle de tork elde ediyorlardı.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)