Ben fiyat farkından dolayı satış rakkamlarının aynı olmadığını söylüyorum. Ferrari de senede 24 adet satıyor bu ülkede sizin mantığınıza göre Ferrari de kötü bir araba o zaman.
Printable View
Yiğitcim anlatamıyorum. Segmentin aynı olması demek bu iki araba birbirine rakip demek değildir. Sen bunu anlamıosun. Sen diosun ki Mx 5 S2000 in rakibidir. Senin hayatın kadar ben otomobil sektörü ile uğraşıyorum bana laf cambazlığı yapmayın. Dünya kadar araba var ancak bir o kadar segment yok. Aynı segmentte olmaları demek rakip oldukları anlamına gelmediğini anlatmaya çalışıyorum ama işi laf cambazlığına getiriosunuz.
ne rx 8 miş arkadaş milleti germiş yok *** gibi çok gibi tırt mırt.
dunya orneklerıne bakarsak 10. sn2ye kosan N/A ekk20 ler war..bnde TR sdanrtlarında yaptım aracımı cok sukur kendıme gore bı yerdeyım..boswerın dunya orneklerını TR de yapın elle tutulur bısı gosterın bos sıkmayın burdan..:heyoo:
kcann_220
ya gecin gecmeyin hatta delin yarin sonra dikin cok muhim seyler degil..burda demek istedigim 200-250hp araligindaki arabalar bunlar stok halde degil mi ?hepsi birbirine yakin arabalar..sevmedigim olay su honda iyi guzel hem ucuz hem de performansli bir araba klasmaninda..AMA şu honda fanatikligi beni gercekten honda dan soguttu honda gecilmez imaji vermek,honda soyle honda boyle..hepsi guzel arabalar iste illa hondaya rakip olan araba tütü kaka diye birşey yok..
Seko seni bi Goncayla tanıştırmak lazım :)
Rx8 i çok seviyorum özellikle r3 gitmesin ama dursun izleyeyim modeli ..
Bu kadar kelime oyunlarına gerek yok .. Bu işler takım tutmak gibidir .. Bence de rx8in zayıf performansı var ve bu böyle diye arac sahiplerinin boynu bükük gibi bir trip oluşmasın. Ogulcan ı ve mutevaziliğini çok sevdim.. O yüzden arabası gitse gitmese ne olur ..
Sen benim hayatımı nerden biliosun yaw gbt mi baktın cv mi mi okudun :D Zaten herkesde bir ben senin yasın kadar araba değiştirdim ben senin hayatın kadar otomobil ile ugrastım hey bee herkes yanlış bilio sen dogru.. eyw ayrı segment olsunlar seni mi kırıcak koca otomobil camiası :D
Ya bişi solicem konu nerden nereye gelmiş.
Cok yeni bir R3 kullanıcısıyım S2K hastasıyım ama günlük kullandığım için bu arabanın daha çok bana hitap ettiği için aldım.
Vede R3'ler gerçekten çok çok çok başarılı bir imaja sahip.
Ben olsam alırdım kardeşim alda beraber gezelim İzmir de.
konu geldi buralara çünkü insanlar saygısızca cevaplar veriyor , yok deliyoruz yok mikiyoruz yok senin hayatın kadar araba kullandım yok yaşın kadar şöle yaptım , bozuk araç rx-8 ler , adam diyorki hayatın kadar araç değiştirdim sonra çıkıyor rx-8 motoru başarısız çünkü yağ yakıyor diyor :D he panpa diceksin geçiceksin yapcak bişey yok..
Kistas olarak bole dusunceli adamlari baz alma sosyal mesaj verenlerde vardi konun basinda iyi yada kotu tartismiyoruz kavga etmiyoruz sonucta bilgi alisverisi :) oglcan olum bi rx yaptin halada devam edyosun hep senin basinin altindan cikiyo denedin kemalin s2k ile:) neyse ufukla baglantiyi koparma ;) daha ufukta cok numara var wankel icin adam cennetinde yasiyo:)