neden 1300 u *2 yapıyosun mantık nedir , benim motorum 89 bine geldi bi şutlama durumuda yok.
Printable View
1.3 14lt yakan başka araba var mı acaba:)
1.5 katı olarak goruluyor aşagı yukarı aslında 2 katı değil.Japonyada 1950cc olarak vergilendiriliyor.İşte bi yerden duyulmuş 2500cc die herkesin agzında sakız olmuş.. Rx-7club da 200.000 mile üstü de bir sürü araç var.
""My FD has 200,000 miles on it!"
"They normally last 300.000+ as long as you don't overheat them or run them out of oil or run them pig-rich so that they carbon up and die
" The car now has 152.000 miles on engine 3 and it "runs like new"."
"There was a ton of folks well over 100.000 and even 200.000 miles!"
gibi gibi gibi
her turlu sacma 2 rotorun tanesi 654cc bu yuzden aracın motoru 1308cc . vergilendirmeyi bilmemde insanlar yanlıs dusunuyo boyle dedıkce kafası karısıyo farklı bi calısma prensibine sahip oldugunu ayırt edemiyor. ondan sonrada ""abi bunun motoru aslında 1.3 degil carpı 3 yapıomussun üçgenmiş ya motoru ne etti 3.900cc . m3 ne kadar 3.5 lt falan oda ama m3 le arasında kac beygir var demekki dandik bu arabanın motoru "" laf duyabiliyosun.
+1 videoda da özelliklerini yazarken 654x2 yazmışlar.
OToMoBiL DüNYaSIs Videos | Facebook
bende uluslararası ilişkiler uzmanıyım :beuj: maden mühendiside mühendis makina mühendiside? ar-ge falan mı yapıyorsun anlamadığım nokta o yada mühendis olanlar bizim bildiklerimizin dışında gizli şeyler falan mı biliyorlar kafama takıldı? kaç kere wankel motor geçti eline ? "tork elde etmek için hacime gerek yok elektronik olarak hallediosun" bana bunu açıkla.. demişsin bende nerde böyle bir cümle kurmuşum sen bunu açıkla ;) Öncelikle ThunderBerk in yazdıklarına ve benim yazdıklarıma cevap ver istersen, laf oyunlarıyla cambazlık yapmayalım alıntı yaparak gösterelim isterseniz kimin ne dediğini, yada gaza gelmeden birbirimize saygılı sağlam bilgilerle ortamı germeden bilgi paylaşımı yapalım, savunduğumuz dünya gerçekleri ile söylediğiniz varsayımlar çok gereksiz tartışmadan başka birşey değil.
"Bana hacim ve aşırı besleme olmadan yüksek ağırlıkları çekecek yüksek torku" da resim eklyim kafanda bişiler canlanır. istersen daha farklı videolar falanda var örenek verebiliceğim küçük hacim kurtarıcı motorsikletlerden ;)
http://www.google.com.tr/imgres?q=mo...zoom=1&chk=sbg
açılmaya biliyor ;)
http://www.google.com.tr/imgres?q=mo...zoom=1&chk=sbg
Şu an köşede param olsa direk rx8 alıp birsürü düşman edinirim.. Hem dekorumu yaparım , hem cayır cayır ilerlerim .
S2000 alip renault symbol konforunu yasiyacagima RX-8 alip 2 boy geriden gelmeyi tercih ederim. Veya iki uc arkadasimla biyere giderken arabami birakip taksiye binmek veya kucak kucaga oturmak zorunda kalmam RX-8 e atlar yoluma devam ederim :) :icon_wack
amma kafa bulandirdınız bilende yazmış bilmeyende sen en iyisi metrobus e bin :D
s2k ve rx8 çok farklı araçlar bence kıyas tutulmaz.. Kimisi tasarımını beğenir kimisi sesini duruşunu konforunu corvette s2k m3 her araç ayrı güzel ama tercih meselesi..iki ay önceye kadar rx8 vardı by5569 belki gören-bilen vardır.. Makyajsız kasaydı ama beni tatmin ediyordu vites atışları tepkileri gaz yemesi çok memnundum aracımdan.. Eğer şöyle gitsin böyle gitsin herkezi geçsin gibi düşünceleriniz yoksa kesinlikle tavsiye ederim aşırı keyifli bir araç :) çok sorunda çıkarmaz sanayilerde süründürmez konforlu çok eğlencelidir şiddetle tavsiye ederim gerçek bir spor araba kullandığını anlıyor insan resmen bütünleşmiştim ben araçla verdiği tepkiler gayet stabil nerde nasıl davranacağı ne zaman arkayı bırakacağını hissettiriyordu ben eğer ailemden biri yoksa araçta dtc devrede gezdiğimi hatırlamam.. sonra satıp s2k aldım
zaten 3 gün binebildim neyazıkki..
Ama almayı düşünen arkadaş varsa korkmasın.. Sevgilisi gibi görsün ilgilensin yağına suyuna baksın hiçbirşey olamz :) eminim pişman olmayacak..