:))) ordan onu nası cıkardınız yaa...o zaman takas işi bitti artık...takas attıgın an araba pert
Printable View
:D haha vidyoyu ben çektim 350Z ten 2 araçta bizim aracımız 350Z say plkadır şuanda talihsiz bir kaza yüzünden pert oldu geçtiğimiz nisan ayında PY nin sahibi can dır bizim oğulcan iyi tanır şuan jet plka GP aldı can hakkını vererek kullandı çok şukur tamponunu surttuğunu bile bilmem maşallahı vardır 2. vites 60 ve 67 gibi bastık 350Z de komple borla catback KN apollo fitre kiti vardı s2k da T1R komple berk headrs ve pwjdm filtre kiti vardı sonuç bu 350Z gerçekten oldukça ciğerli bi araçtır fakat PY nin 4. vitesi katildir :D 350Z e 2004senesinden beri bindik py ile say la biz çok trafiğede girdik 2 side ole sorunlu yolda durmayan araçlar değil istediğiniz yere girer hatta s2k çok daha dengeli giriyo dengesiz diyen arkadaşları çok merak etmekteyim hiç kullandılar mı kaldı ki vsa lılar çok daha kullanımı kolay araçlar hatta canla geçen hafta yine bi 350Z maceramız oldu kullandık artık tat vermiyo:) bana onden çeker araç kullanan arkadaşlar konuşmasın diyen biri vardı 2004 te sen araç kullanıyo muydun arkadaşım ? 15 yaşında falandın sanırım ?
S2000 le karşılatırıcaksanız onun gerçek katagorisi Mazda Mx-5 dir. (Roadster)
Gerçekten elma ile armudu karıştırıyorsunuz... Düz yoldaki bir karşılaştırma değil yapılan genel birpist karşılaştırması diyoruz hala 350z geçen rx8 varmı diyorsunuz.. Böyle birşey iddaa edilmedi ki zaten...
rx8i, s2k ya tercih ederim. hatta pejo rcz ye bile :D
Arkadasım sen video hakkında yanlıs bilgiye sahiptin bizde onu duzelttik :) RX 8 350z ile yürür demedik. PY nin eski sahibini Aren'in dedigi gibi senden iyi tanıyorum merak etme, arabanın neler yaptıgınıda biliyorum ayrıca kac kere 350z ye binmisligimde var. Sen aynı klasmanda nası olduklarını sordun bende 2side premium coupe olarak gectikleri icin aynı klasmanda olduklarını belirttim. Aynı klasmandalar diye yakın bi performans sergilemeleri sart degil. R8 V8 ile F430 da aynı klasmanda ama F430 patates ediyo R8 simdi R8 kötü arabamı klasmanında başka bi araç onu geçiyor napıcaz şimdi :)
svt53ün suçu ne :) adam konuyu rx8 diye açmış araya s2000 sokulmus sorunun cevabı yerine bilimsel cevaplar gelmş.
mazda mühendislerinin coderz'ın bilgilerine ihtiyacı var!!!! :) gereksiz uzadı bencede s2000 de bizim rx8 de :P
m5 ile f430 kıyaslamak gibi oluyor bu:)
saçma derecede alakasızlar birbiriyle:)
2-4 kapı,cabrio-quad coupe,2 kişilik-4 kişilik,otto-rotary herşey farklı:)
s2000 ile mx5 karşılaştırılmalı ki onuda ezip geçer zaten:D
Aslinda segment olarak aynilar mx5 ile s2000 ama denemek anlamsiz
satış rakamından ziyade üretim süresi ve adeti bu işin içine girer, s2000 10 yıl boyunca üretildi, mx5 in geçmişi s2000 in de 10 yıl gerisine dayanıyor ve hala da üretimi / satışı devam etmekte olan bi model bu da var.
mx5 keyifli ama bir s2000 kadar değil bence , ki genel kanı bu yöndedir muhtemelen yerküre üzerinde.
s2000 10 senede 100.000 tane satmış , mx-5 20 senede 1.000.000 :) Son 10 senede de s2000 den fazla satmıştır eminim. Dünya genelinde mx-5 otomobil olarak daha tercih ediliyor s2000 e göre.Su tr deki s2000 fanatikliğini anlayabilmiş değilim yeminle :D, yabancı S2000 forumunda konu var s2000 mi miata mı die adamlar bile açıkça yazmış
"Hey .
In terms of performance S2000 is the one, but anything else beside performance it will be the new miata. Why ? b/c better interior, great looking, well equipted nice hardtop and reasonable price!! either one is a great choice!!!!"
"There are also far fewer S2000 vehicles on the road than Miatas. The Miata is the best-selling two-seater of all time. Good or bad depending on your viewpoint.
"
" There's an awful lotta fun to be had with either of them and if it's not going to be an everyday car that, to me anyway, would also make me lean towards the Miata.
Good luck either way."
Ben ikisi arasında kalsam kesinlikle s2000 alırdım tipi ve performansı benim için çok onemli ve bu özellikler s2000 de daha üstün.Ama cıkıpda asla diyemem s2000 mx-5 den daha iyi bir arabadır diye.
MX5 satış fiyatı nedir S2000 satış fiyatı nedir baktınız mı. Sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz. S2000 yol tutmuyor diyen arkadaşlar hayatlarında doğru düzgün kullanılan bir S2000 e binmemişler. Önden çeker gibi gaza oturursan S2000 sapıtır gider. Ferrari de sapıtır gider güçten dolayı. Rx8 sapıtmaz çünkü Vtec gibi güç bir anda gelmiyor o nedenle de sapıtmadan kontrol edebiliyorsun. Ama S2000 i kullanmasını bilirsen inanılmaz zevk alırsın.
99-2009 arasındaki toplam satış rakamlarına erişip bakmak lazım o dediğiniz içinde Yiğit bey, tercih meselesi sonuçta. Bende MX5 in içini ve arkasını, S2000'in önünü ve yürür aksamını , motorunu beğenirim mesela. Bu dediklerimin kombinasyonu olan bi araç olsa şamda kayısı misali olur hani :)
Ki S2000 fanatikliğinden bahsederken beni katmazsanız da sevinirim, hiçbir zaman hiçbir Honda modelinin fanı olmadım, olmayacağım :) Ben Toyotacıyım, daha mütevazi gruptanım yani :)
GT5'te son kasa Miata'm vardı, S2000 değil ama gerçek hayatta sanırım S2000 i tercih ederdim, bana Miata'nın hitap ettiğinden daha çok hitap ediyor ve sürüş olarak benim zevkime daha uygun, ani tekmeler falan :D
ikiside benim için hayal :D tek aşkım rex :D
O zaman bana hemen açıkla otto motorlarda tork elde etmek için kamyoncular tırcılar otobüsçüler halen devasa motorlar kullanıyorlar taksalardı sizin wenkeli iş bitseydi . Tork hacim ile elde edilir otto motorlarda onu bile bilmiyorsun. Diyeceksin 1.4 turbolarda hacim yok ama tork var. O turbonun içeri yolladığı havanın miktarından haberin var mı. Honda Amerika piyasasında kullanılmak üzere F22C leri çıkardı S2000 lerde sadece torku biraz daha yüksek diye. Yoksa adamlar aptal mı Elektronik olarak F20C ye müdehale edip tork verir Blok araştırması yapmak zorunda kalmazlardı. Ayrıca bilgisizliğin şurada Amerika piyasasında eski model arabalarda güç kolay elde edilemediği için adamlar hacim arttırarak güç elde ediyorlardı ateşleme ve benzin besleme üniteleri teknolojik olmadığı için. O nedenle de tork elde ediyorlardı.