Haklısın bende duzelttim simdi mesajı :) evet Jap01 type r di benle cıkan ben 38 o 39 du cok sonlarda cıktık tam insanlar baya yorgunken o yuzden kacıran cok oldu
Printable View
Mersindede 2 rx8 var biri sarışın bir bayanın:)
Şimdi anlamadığım bişi var 2 aracıda sürmemiş arkadaşının arkadaşında bu araçlardan olan insanlar bile konuşmuş gibi konuyla alakalı, o gitmiyo ben 186 yım rx8 sığmadım diyen var (s2000 e mi sığdın ) vesselam, yakıtını sorun eden vergisinin son zammından bahseden s2k cı da göremedim ama yakıtına takılanlarla dolu burası..gitmiyor diyen insanlara bir sorum olucak napıyosunuz hergün kafanızda kask takıp 6 nokta bağlantılı kemerlerle falan mı çıkıyorsunuz yola? bahsettiğiniz gitmiyor dediğiniz aracın 0-100 arasında 2 salise oynuyor ki RX daha ağırdır, kelalper arkadaşımız motorun hacminin büyük olmasını tork almak içindir demiş o senin dediğin eski amerikan arabalarında kaldı dostum rotary motor rotorda 600 nm civarında tork alır devir 3200 civarında kalır buda dişli faktörü ile krankta devir alınırak aynı zamanda torkun düşmesidir biraz araştırırken ilmine bilmine bakın her gördüğünüz yazıyı translate ile çevirip burda paylaşmayın. evet bende bu aracı alırken S2K ile RX-8 arasında kaldım bindim rahat edemedim günlük kullanıma gelmediğini gördüm,konfor yok bana göre çok dar 2 kişilik yol tutuşunu tartışmaya gerek duymuyorum kimse ağırlık dengesini kıyaslamasın bile, sağlıklı kullanmazsan tenteside zırt pırt arıza çıkartan bir araç? aksini iddaa eden varsa gelsin buyursun konuşalım. önden çekişli arkadaşlarda konuya sadece dış güzellik ve sağ koltuktan baksınlar bi zahmet..
Komiklesme arkadasim yol tutus olarak s2k ya iyi digil diyemezsin malesef ufak yaslarda alip duvara patlayan arkadaslar oldugundan aracn referansi yolda durmuyo vs. Gibi devam ediyo eger onden ceket araclar hakkinda dyosan arka iten araba senden cokdaha fazla kullandigma inanabilirsin bundan onceki aracim oldukca yuklu gt28rs li 200sxs14a ya biniyodum emin ol senin kullandgin rx den cok daha fazlasini ister kullanmak icin bizim soylediklerimizle birtirlu soylenenler ortusmedi ? Hala uzun dyosunuz arada s2k ile 26 cm var kapilar 100 kg cekiyo dediniz tanesi 50 50 olarak 14 kg cikti aerodinamigi daha iyi dediniz rx in daha iyi cikti vesaire sana kimse rx kotu veya benzeri bise demedi onu acik bir arac mi evet fakat turkiyede degil tamamen birbirnden farkli iki arac diye her yazmda var sapla samani ayirin diyede burda tercih kullaniciya kalir sen rx e binersin ben binmem sebeplerini yazdim s2k ile denenmesi hep soyluyorum gereksiz s2k devir donuyo dyosunuz rx fazlasini donuyo eger denenicekse bu araclar yine dyorum cooper s rocca vs ile daha cekismeli oluyo sanirim bitane rx yapiliyo berk bahsetti ciktiginda denemek istyorum hatta keske yapilmadan once deneseydik bide bittkten sonra deneyelim dedim fakat arac yapim asamasinda suan
Komikleşen sizsiniz farkında değilsiniz sadece, aracın hala dış uzunluğunda bahsediyorsunuz, iç alanında vs sinde kimsenin bahsettiği yok kaldıki çıkartın tamponunuzu getireilim bende çıkartıım o şekilde bakalım o zaman uzunluklarına, ayrıca Berk in bahsettiği kapıların toplam ağırlı arkaların teki 20 şerden 40 km yapıyor aracından işe yaramayan 40 lık parça atsana bana ;) senin kıyaslamalarınla vs le de cooper s rocca ile falan kimse aracını yan yana getirmicek ufak yaşlardan kastın 30 35 yaşında olsan ne yazar benim tandığım kadın şoför adayları var 50 yaş üstü hala şoförlükleri yok ;) anlatmak istediğim kimsenin yaşıylar kimsenin sürüşüyle rüzgara karşı pie yarıştırmayalım burda..bazı gerçekleri bilen kişler olarak araç sahipleri olarak ele alsak daha iyi olur bilmeyen insanları arkama almaktanse kendi doğrularımlar aracımda keyif sürmeyi tercih ederim..
Hala komiksin yasimla alkasi yok kullandim araci ve nasil kullandgimi bilen biliyo bi gece gelirsin mini cooper S in tek janti kac kg oldgunu eminimki bilmiyosun enkei rpf01 veya bndeki ozlarla assagi yukari 35 kg yakin kilo atabiliyosun arac alirken suneoofsuz alirsan 130 kg ayakin bir hafifliginde oluyo on iki koltugumu recarolarla degistim 15 kg kadar daha attim arka koltuklara ellemedim daha klima su bu sokmedim herseyim calisiyo mini cooper S evet eski araclarima gore yavas onmzdeki hafta bigun gelin tanisalim oturup konusalim ogulcan beni ve benim arkadaslarimi gayet iyi tanir nasil insanlar oldgumuzu ve arbadan ne kadar anladgimizi bilir burdan daha fazla yazmanin anlami yok rx forumunda ne yazsak diye birbirnizi paralayanda sizsiniz berk zamaninda s2000 turkiyede neler yasadigini sizde biliyosun banlandi drahte murata ordan zaten killgi var bi zamana kadar kimsenin sahsina argo ve benzeri konusmadim ama haftya birgun kuru bi havada cikalim muhabbet olsun hem tanisalim?
Rx8-350z mi? Yok artik lebron. S2k gayet dengeli cokta iyi yol tutan bir araba bence
Rx8 in s2k ya gore artilarni yazarmisiniz?
dis gorunus goreceli,performans artisi
onun disinda otomobilde ne araniyorsa o ozellikler rx8de daha fazla. ic mekan 'kalite donanim. denge vs giderde gider..
Denge dyosunuzda s2k cok iyi yol tutan bi arac bicogunuzun kullanmadigi cok belli s2k nin referansi arka iten otomobili brakin ehliyetini yeni alan bircok arkadas s2k nin guzelligine kapldi ve aldi tatsiz duvar ve kaldrim deneyimleri oldu birdonem drift araci dendi alkasi yok gunmzde hala kose donmeyi drift sanan arkadaslar var s2k drifte uygun bir arac degil s2k sadece hafif kafadanda kayiyo belki buyuzden urkutuyo kullanim olarak cok keyifli bir arac anlamsiz yerlerde kopmaz extra bi gayrete gerek yok bi z3m coupe degil yani
Dogru rx8 S2000 le karsilastirilcak bir araba degil fifty gear bunu farketmis:) s2k ayri dunya
Buarada cadde de. S2000kullanan kizlar mevcut hemde hakkiyla kullanan:)
Coupe sinifida arkadasim arasindaki guc farki biraz fazla degilmi yani rx8 nereee 350Z nere, hic bir rx8 ulkemizde 350z yi gecmismi ?
Eğer bahsi geçen bölümü izleseydin arabaları 2. vites 80 den değilde handling circuitta denediklerini görürdün :) Diğer ülkelerde her zaman kısas olarak HP alınmıyor bu yüzden Lotus gibi firmalar mevcut
Hay arkadas ne videomus sen soruma cevap ver varmi 350z gecen rx8? Ben sana bir Tr den ornek verim arac sahibini tanimiyorum etmiyorum , Py s2000nin 350z ile videosunu youtuba dan bakmani oneririm fifty gear cekmemis ama sorun olmaz sanirim. Neyse konuyu lastik gibi uzatmanin anlami yok iyigunler sana :)