User Tag List

Sayfa 13/14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
264 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Rx8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VoodooRush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    - koca araba iki tane mobilet motoru ile hareket ediyor öylemi?bir yanlışlık olmaın sakın

- 1300*2=2600 cc neresi düşük bunun.vergiyi az vermeniz devletin hatalı hesaplaması ama sağolsun benzin istasyonlarının hatayı düzeltme becerisi var.az vergi verilecek diye çok yakıt yakmak ne mana.şehir içinde 70 kuruş korkunç bir rakam değilmi.vergi az bile olsa bir yada 2 ayda vergi açığını kapatıyor.kalan 10-11 ay kdv farkını kapatıyor.4-5 senede ötv farkı da kapanırsa geriye ne kaldı.. porsche bile artık çok ekonomik.yakıtta ferrari ile yarışıyorsunuz.yeni 306 hplik 3000 cc lik 535d lerin şehiriçinde 7.8 ltre yaktığınıda hatırlatırım.

- dayanıklı motor dediğiniz motoru herkez 40.000 de şutluyor.anadol geçmişte denemiş başarısız olmuş.japonlar dünyada keklik avlıyor bence..

Bu yukarıdakileri yazarak bile bu arabaya *** atan insanlar var. O yüzden çok takılmamak lazım.
    neden 1300 u *2 yapıyosun mantık nedir , benim motorum 89 bine geldi bi şutlama durumuda yok.

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Murcielago Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden 1300 u *2 yapıyosun mantık nedir , benim motorum 89 bine geldi bi şutlama durumuda yok.
    Bilgisizlikten, başka bir sebebi yok. Bir yerde görmüş, muhtemelen de yanlış anlamış. Sabit mantık devam.

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.3 14lt yakan başka araba var mı acaba

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.3 14lt yakan başka araba var mı acaba
    Bende 2700cc olup, 6.5 lt yakan var. Ama konu bu mudur acep.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1.5 katı olarak goruluyor aşagı yukarı aslında 2 katı değil.Japonyada 1950cc olarak vergilendiriliyor.İşte bi yerden duyulmuş 2500cc die herkesin agzında sakız olmuş.. Rx-7club da 200.000 mile üstü de bir sürü araç var.

""My FD has 200,000 miles on it!"

"They normally last 300.000+ as long as you don't overheat them or run them out of oil or run them pig-rich so that they carbon up and die

" The car now has 152.000 miles on engine 3 and it "runs like new"."

"There was a ton of folks well over 100.000 and even 200.000 miles!"

gibi gibi gibi

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fn2 type-r cok mu gidiyo ? gorende 10.5 outlaw sanir
    fn2 nerden çıktı şimdi
    .

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fn2 nerden çıktı şimdi
    Orda fn2 type-ri olan bir üye birşey yazmıştı rx8 hakkinda ona istinaden yazildi orda bir önceki posta bakarsan görebilirsin..

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Orda fn2 type-ri olan bir üye birşey yazmıştı rx8 hakkinda ona istinaden yazildi orda bir önceki posta bakarsan görebilirsin..
    Yani honda sahipleri aksi yorum yapınca kötü oluyor. Tamam bir peugeot bir audi sahibi olarak yazayım da fanatik olarak algılanmayayım bari.
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.5 katı olarak goruluyor aşagı yukarı aslında 2 katı değil.Japonyada 1950cc olarak vergilendiriliyor.İşte bi yerden duyulmuş 2500cc die herkesin agzında sakız olmuş.. Rx-7club da 200.000 mile üstü de bir sürü araç var.

""My FD has 200,000 miles on it!"

"They normally last 300.000+ as long as you don't overheat them or run them out of oil or run them pig-rich so that they carbon up and die

" The car now has 152.000 miles on engine 3 and it "runs like new"."

"There was a ton of folks well over 100.000 and even 200.000 miles!"

gibi gibi gibi
    her turlu sacma 2 rotorun tanesi 654cc bu yuzden aracın motoru 1308cc . vergilendirmeyi bilmemde insanlar yanlıs dusunuyo boyle dedıkce kafası karısıyo farklı bi calısma prensibine sahip oldugunu ayırt edemiyor. ondan sonrada ""abi bunun motoru aslında 1.3 degil carpı 3 yapıomussun üçgenmiş ya motoru ne etti 3.900cc . m3 ne kadar 3.5 lt falan oda ama m3 le arasında kac beygir var demekki dandik bu arabanın motoru "" laf duyabiliyosun.

İug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her turlu sacma 2 rotorun tanesi 654cc bu yuzden aracın motoru 1308cc . vergilendirmeyi bilmemde insanlar yanlıs dusunuyo boyle dedıkce kafası karısıyo farklı bi calısma prensibine sahip oldugunu ayırt edemiyor. ondan sonrada ""abi bunun motoru aslında 1.3 degil carpı 3 yapıomussun üçgenmiş ya motoru ne etti 3.900cc . m3 ne kadar 3.5 lt falan oda ama m3 le arasında kac beygir var demekki dandik bu arabanın motoru "" laf duyabiliyosun.
    +1 videoda da özelliklerini yazarken 654x2 yazmışlar.
    OToMoBiL DüNYaSIs Videos | Facebook

ToxicArt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım ben mühendisim bana torkun ne olduğunu anlatmaya kalkma. Benim proje konum bu universitede. Bana hacim ve aşırı besleme olmadan yüksek ağırlıkları çekecek yüksek torku nasıl elde edebileceğini söyle hani diyordun ya tork elde etmek için hacime gerek yok elektronik olarak hallediosun bana onu açıkla.
    bende uluslararası ilişkiler uzmanıyım maden mühendiside mühendis makina mühendiside? ar-ge falan mı yapıyorsun anlamadığım nokta o yada mühendis olanlar bizim bildiklerimizin dışında gizli şeyler falan mı biliyorlar kafama takıldı? kaç kere wankel motor geçti eline ? "tork elde etmek için hacime gerek yok elektronik olarak hallediosun" bana bunu açıkla.. demişsin bende nerde böyle bir cümle kurmuşum sen bunu açıkla Öncelikle ThunderBerk in yazdıklarına ve benim yazdıklarıma cevap ver istersen, laf oyunlarıyla cambazlık yapmayalım alıntı yaparak gösterelim isterseniz kimin ne dediğini, yada gaza gelmeden birbirimize saygılı sağlam bilgilerle ortamı germeden bilgi paylaşımı yapalım, savunduğumuz dünya gerçekleri ile söylediğiniz varsayımlar çok gereksiz tartışmadan başka birşey değil.

"Bana hacim ve aşırı besleme olmadan yüksek ağırlıkları çekecek yüksek torku" da resim eklyim kafanda bişiler canlanır. istersen daha farklı videolar falanda var örenek verebiliceğim küçük hacim kurtarıcı motorsikletlerden

açılmaya biliyor

http://www.google.com.tr/imgres?q=mo...zoom=1&chk=sbg

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu an köşede param olsa direk rx8 alıp birsürü düşman edinirim.. Hem dekorumu yaparım , hem cayır cayır ilerlerim .
    Charged & Supercharged

MBT53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S2000 alip renault symbol konforunu yasiyacagima RX-8 alip 2 boy geriden gelmeyi tercih ederim. Veya iki uc arkadasimla biyere giderken arabami birakip taksiye binmek veya kucak kucaga oturmak zorunda kalmam RX-8 e atlar yoluma devam ederim
    "Roll the Benz"

charger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amma kafa bulandirdınız bilende yazmış bilmeyende sen en iyisi metrobus e bin

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBT53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S2000 alip renault symbol konforunu yasiyacagima RX-8 alip 2 boy geriden gelmeyi tercih ederim. Veya iki uc arkadasimla biyere giderken arabami birakip taksiye binmek veya kucak kucaga oturmak zorunda kalmam RX-8 e atlar yoluma devam ederim
    Konu hort olmus girmedgin gunleri mi telafi ediyosun knka

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu hort olmus girmedgin gunleri mi telafi ediyosun knka
    He yaa uzak tuttum kendimi boyle ortamlardan
    "Roll the Benz"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı charger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amma kafa bulandirdınız bilende yazmış bilmeyende sen en iyisi metrobus e bin
    ok kanka oyle yaparim iyi soyledin
    "Roll the Benz"

ahmetcan_ulgez
    Misafir
    s2k ve rx8 çok farklı araçlar bence kıyas tutulmaz.. Kimisi tasarımını beğenir kimisi sesini duruşunu konforunu corvette s2k m3 her araç ayrı güzel ama tercih meselesi..iki ay önceye kadar rx8 vardı by5569 belki gören-bilen vardır.. Makyajsız kasaydı ama beni tatmin ediyordu vites atışları tepkileri gaz yemesi çok memnundum aracımdan.. Eğer şöyle gitsin böyle gitsin herkezi geçsin gibi düşünceleriniz yoksa kesinlikle tavsiye ederim aşırı keyifli bir araç çok sorunda çıkarmaz sanayilerde süründürmez konforlu çok eğlencelidir şiddetle tavsiye ederim gerçek bir spor araba kullandığını anlıyor insan resmen bütünleşmiştim ben araçla verdiği tepkiler gayet stabil nerde nasıl davranacağı ne zaman arkayı bırakacağını hissettiriyordu ben eğer ailemden biri yoksa araçta dtc devrede gezdiğimi hatırlamam.. sonra satıp s2k aldım
    zaten 3 gün binebildim neyazıkki..
    Ama almayı düşünen arkadaş varsa korkmasın.. Sevgilisi gibi görsün ilgilensin yağına suyuna baksın hiçbirşey olamz eminim pişman olmayacak..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetcan_ulgez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s2k ve rx8 çok farklı araçlar bence kıyas tutulmaz.. Kimisi tasarımını beğenir kimisi sesini duruşunu konforunu corvette s2k m3 her araç ayrı güzel ama tercih meselesi..iki ay önceye kadar rx8 vardı by5569 belki gören-bilen vardır.. Makyajsız kasaydı ama beni tatmin ediyordu vites atışları tepkileri gaz yemesi çok memnundum aracımdan.. Eğer şöyle gitsin böyle gitsin herkezi geçsin gibi düşünceleriniz yoksa kesinlikle tavsiye ederim aşırı keyifli bir araç çok sorunda çıkarmaz sanayilerde süründürmez konforlu çok eğlencelidir şiddetle tavsiye ederim gerçek bir spor araba kullandığını anlıyor insan resmen bütünleşmiştim ben araçla verdiği tepkiler gayet stabil nerde nasıl davranacağı ne zaman arkayı bırakacağını hissettiriyordu ben eğer ailemden biri yoksa araçta dtc devrede gezdiğimi hatırlamam.. sonra satıp s2k aldım
    zaten 3 gün binebildim neyazıkki..
    Ama almayı düşünen arkadaş varsa korkmasın.. Sevgilisi gibi görsün ilgilensin yağına suyuna baksın hiçbirşey olamz eminim pişman olmayacak..

Geçmiş olsun hyrdır neden 3 gün binebildin ?
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)