Dün gece Jelly Bean güncellemesi yaptım, şarj konusunda hiç bir sorun yaşamadım..
Ancak şuan telefon 1 saattir şarjda ve olduğu gibi %10'da duruyor.. Ayrıca şarjdayken yanan kırmızı led'de yanmıyor şuan :s
- Sanırım gücellemede sıkıntılar var, GooglePlay den indirdiklerim reset atmadan yüklenmiyor. sarj süresi bana uzamıs gibi geldi ama. Telefonda ters giden bişeyler oldugu gözle görülür sekilde belli. Sizde ne gibi sıkıntılar var??
#KGdetanirlar
güncellemeyi yapan arkadaşlar bir deneyebilirler mi acaba. ana ekranda iken en sağ tarafta duran geri gelme tuşunu basık tutunca kısa yol çıkıyor mu ekrana? note II de böyle acaba s te de gelecek mi merak ettim.
hayır kısa yol gelmiyor.
#KGdetanirlar
arkdslar ben yazılım guncellemesını denetledm ve guncelleme bulunda gunceeleme yapıldıktan sonra suruumu kontrol ettıgımde hala 4.0.4 gorunuorr.... 4.1.1 e nasıl yuksltcmm ....
drag racing oynayan var mı? çok pis sardı beni, oyun değil beyin fırtınası![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
fabrika ayarlarına dönsek şarj olayı düzelirmi acaba?
forumlarda arrtım bu problemi yaşayan arkadaşlar var.samsung çağrı merkezini aradım,şarj problemini teknik servis çözebilir dediler
Galaxy s3 şarj olmuyor
ya arkadas. telefon donmaya basladı. keske gecmeseydim 4.1 e koyucam simdi güncellemesine bibokuda tam yapmıyorlar. millet zarıl zarıl bagrıor cihaz sarj olmuyor telefon donuyor diye. bi acil güncel cekmeleri lazım yoksa patlar samsung.
#KGdetanirlar
sabah güncelleme geldi.
şarj sorunu şu an bendede mevcut.
1 buçuk saatte %45 anca oldu 2 saatte dolan telefon.
genel itibariyle iyi.daha donma yaşamadım.
Her işte bir hayır vardır diye boşuna dememişlerböserblick'in tavsiyesiyle antivirüsü devre dışı bırakıp denedim %100'e geldi ama bu sefer de kies yanıt vermeme hatası veriyor.O nedenle güncelleyemedim.
En iyisi de güncellememek galiba![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
valla sarj problemi yasamak istemiyorsaniz guncellemeyin telefonunuzu.tukureyim guncellemesine.ennkisa surede bi cozum bulmalari lazim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)