Simge paketleri ekleyebiliyorsun.Çeşitli widget ve kısayollar da içeriyor.Ana ekranlar arası ve programların göründüğü listeler arasında geçiş animasyonları ekleyebiliyorsun,animasyon hızlarını azaltıp hızlandırabildiğin gibi daha yavaş geçmesini sağlayıp daha çok görselliğe önem verebiliyorsun.Animasyonları tamamen kapatıp çok daha hızlı açılış,geçiş vs animasyonlarına sahip olabiliyorsun. Vs vs birşeyler birşeyler işte ..
Kurdum uygulamayı, oldukça hızlandı menüler falan. Tavsiye ederim.
Note 3 te solo launcher kullanıyorum. Ücretsiz ve çok hızlı sürrklide güncelleyip üstüne koyarak gidiyor.
ram 1 gb ve cok yeterlı değil arayüz kursam rami yorarmı
Gelen mesajın içine girin. Sağda yukarıda 3 nokta şeklinde bir buton var, ona bastığınızda ek seçenekler açılıyor oradan "Kişiler ve seçenekler" diyin, açılan pencerede bu kullanıcıyı engelle diye bir seçenek olması lazım.
(Nexus 4 kullanıyorum sizde menüler farklı olabilir)
Benim bi arkadasımda S4 var ve ekran kapalıyken elını degdırmedne ekranın üzerinde gezdirince değişik bi ekran cıkıyor. Gelen mesaj arama bıldırımlerını fln gosterıyor ama başka bı s4te o ekranı acamadık bilen varmı acaba nasıl acıldıgını
Selam arkadaşlar, Note2 telefonumda direkt ana sayfadaki "Yazılım Güncelleme" gitti. Nereden kontrol edeceğim ben bu güncellemeleri?
önceki yorumlara bakmadım belki vardır ama bir sorum olacak
androidde bu instagram yorumlarına emotion eklemesi nasıl yapılıyor ? hem ios hem androidde görülcek şekilde ama..bi program yükledim instagrama kopyalayamadım onları bana doğru çalışan kullandığınız bir program ismi verirmisiniz ? cihaz samsung s3
2000 A3 8L
Note 4 için Markantalya'da ki Samsung mağazası 10 ekim gibi geleceğini fiyatının 2300 tl olacağını söyledi
#eksikpazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)