HTC one mini kullanan var mı acaba? Takas teklifi geldi de s3'e değişiklik olsun diye düşünmekteyim takası.
HTC one mini kullanan var mı acaba? Takas teklifi geldi de s3'e değişiklik olsun diye düşünmekteyim takası.
Instagram: mutusgarage
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
bi sorum olucaksizce s5 mini almaya değer mi ?
1200-1300 arası bi fiyatı var . yada 100 daha koyup s4 veya lg g2 mi almalı ?
Bir yakınım bu hafta Güney Kore'ye gidecek. Note 3 veya Note 3 Neo aldırmayı düşünüyorum. Oradaki güncel fiyatları bilen birisi veya fiyatları öğrenebileceğim bir site vs. var mıdır?
Bununla birlikte dikkat edilmesi gereken herhangi bir konu varsa paylaşırsanız sevinirim.
neo-mini vs. gibi eklentili olanlara yanaşmayın ozeliikleri kısıp kakalıyorlar. oraya gidilcekse alpha serisine bakılabilir metal kasalı cıkacak
1881 - 193∞
Note4 Teknosa'da ön sipariş'te. Bilginiz olsun.
2299TL.
http://www.teknosa.com/arama?s=samsungnote4
Lg G3 aldim iphone dan sonra kulaklikla muzik dinlerken ses seviyesi yetersiz geldi.Arttirmak icin ne yapabilirim ? Root haric.
Beyler launcher kullanan var mi? Goruntu amacli biseyler yuklemek istiyorum hangisi daha iyidir? Nova - Go - Solo arasinda?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Nova tavsiye ederim, son surunun full olanini bulup indirin. Gayet hizli ve sadece gorunumu vardir. Eger gorsel olarak iyi birsey isterseniz dodol launcher oneririm. Yuzlerce tema secenegi var.
asus zenfone 5 - 6 hakkında yorumu bilgisi olan var mı?
gm1 yerine zenfone 6 düşünüyorum.
çift telefon taşımak istemediğim için çift hatlı telefon kullanıyorum, gm1'den sıkıldım, note3 dual sim tr'de saçma paralara satılıyor o yüzden kocaman ekranına rağmen zenfone 6 verimlilik açısından çok mantıklı duruyor.
işlemcisi iyi sayılır, kamera 13mp fakat kalitesi nasıl bilmiyorum.
Arkadaşlar selam note3 aldığımız günden beri google play store ve samsung apps ye girmiyor bağlantı hatası yeniden dene felan yazıyor sorun nedi ne yapmalıyım
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)