abimde kız kardeşimde bende kız arkadaşımda s3 var ... hepsi şuan 4.1.1 ve ne şarj ne başka problem yok :-S wipe data sonrasıda problem yaşıyormusunuz hala ?
ARFY
abimde kız kardeşimde bende kız arkadaşımda s3 var ... hepsi şuan 4.1.1 ve ne şarj ne başka problem yok :-S wipe data sonrasıda problem yaşıyormusunuz hala ?
ARFY
Bende s3 var googleplay'den indirdiğim oyunları kuruyorum oyuna girmek istedigimde gameloft yazisi geliyor sonra kapanıyor oyun indirdiğim 3 oyundada bunu yaptı neden dolayı böyle yapıyor bilen varmıdır.
bugün birşeye dikkat ettim genelde sadece titreşimde kullanırım normal sese aldığım zaman önceki gibi ses+titreşim yok sadece ses var saçma olmuş heleki mesaj veya bildirimlerde sadece ses geliyor titreme yok başına gelen varmı yoksa sadece bendemi oldu böyle birşey :S eskisi iyidi sanki
Kies ile güncellemeden önce bir yedek alayım diyorum ama uygulamaları yedeklerden kalıyor bir yerde. 73 uygulama diyor 56 da kalıyor. Acep hangisinde. Tek tek seçip bulmak için uğraşmakta zor geliyo.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
appsaver indir kur
tum app'leriini
dosyalarım'da
appsaver klasöründe
mevcut saveler'in ile birlikte yedeklersadece programı yenı surumden sonra tekrar kurup backup'taki applerin hepsini seçip geriye yuklenmesini beklemen kalır.Hıc ugrasma yedek vs ile direk tele yedekle : ) her yeni surum oncesindede appsaver ile yeni yedek al(eski yukledıgın backupları yuklemeler bıtınce sıl)guncel tutarsın bu sekılde
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Titresim aktif.
Mesela s3 te mesaj sesini mesajlar icinden ayarliyodun.artik onu ses kismina almislar.msj haric titriyo serefsiz.msj da titremezse hanimin msjlari gormem o zamanda beni oyar valla![]()
Şöyle bir yorum gördüm,yardımı dokunur mu?selam
sesleri acmana ragmen calmamasının sebebi tahmin ediyorumki
ustten cıkan wfi bluetooth gps ses gibi ozellikleri acıp kapamamamızı saglayan menüde
bildirim iconunu yeşil yanar vaziyette bırakırsan sorun kalmaz
mesajlarda bildirim olarak gecdigi icin işaretsiz olunca ses calmaz titremez ekran ışıgı yanar soner
kolay gelsin
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Valla suan lanet okuyorum telefona yeter ak...... dona dona 3310 oldu
#KGdetanirlar
note II de durduk yerde ekran ışığı yanıp duruyordu bazı ayarlarındandır dedim kurcaladım çıkamadım işin içinden. göz takip özelliğinden şüphelendim onu devre dışı bıraktım yine nafile. dayanamadım bu saatte pc açıp araştırdım ki bu şekil sorunlar ile karşılaşan çok. bazı oyun ve uygulamalar sebep olabiliyormuş. bunları kaldırmaktan veya kesin çözüm fabrika ayarlarına geri dönmek diyorlar ama bir sürü şey yükledim tekrar uğraşmak işime gelmiyor. şimdi bir virüs programı indirdim ve taradım bir programı sakıncalı buldu. onu kaldırdım inşallah sorun çözülmüştür. program adı dr web türkçe ve kullanışlı olmasını sevdim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)