Ben hepsini gecer HTC XL oneririm.
temple run ne gıcık bi oyunmuş ya adama kafayı yedirtir
ankaradan galaxy i7500ü orjinal veya marketi kullanabileceğim bir roma çevirmeme yardımcı olacak bir delikanlı var mı?sağlamından bir yemek ısmarlarım
veya beni yapabilecek bir telefoncuya yönlendirebilir misiniz?
ahahah kasap yazıcama kapa yazmışım
kanka hiç tecrüben yoksa girme o işe ama araştır yine de olurunu öğren
Samsung i7500 Galaxy (Android) için Rom kurulumu | Ersin KOÇ
burdaki talimatlara uydum giriştim bakalım sonum hayırlısı![]()
Samsung s2 tavsiye ederim iphone göre daha hızlı stabil çalışıyor.
ayrıca android in kodları açık olduğu için güncel sürüm desteği telefonun dibini görene kadar var. ip4 te böyle bişi yok..
performans , sürüm farklılığı istiyosanız kesinlikle samsung s2.
uygulama çokluğu bakımından kesinlikle iphone![]()
rom yukluyor gibi custom recovery ile yukleniyor. hafıza kartını 2ye boluyorsun istedigin miktarlarda e data2sd programının destekledigi boyutta tabiiki. desteğe ve kartının hızına gore ext2/ext3 veya ext4 oluyor. data2sd yuklediğinde bu alanları telefon kendi dahili hafızası gibi goruyor ama altın kural class10 veya daha iisi gerekmekte
Xperia s i olan arkadaşlar yardımcı olurlarmı +- neler yapabiliriz telefona yabancıyım ilk androidim![]()
valla ben birtürlü rom yükleyemedim... Benki sıfır iphone'umu 20 dakkada jailbreak yapmış adamım , şunu beceremedim.Kadıkoyde bir yer buldum android telefon servisi herbişeyi yapıyorlar oraya götürücem artık...
Edit: Samurai vs Zombies Defense oyununu öneririm bugune kadar android de oynadıgım en iyi oyunlardan biridir.
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
beyler note için navigasyon öneriniz varmı?
İgo yukledimde tam ekran calismiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)