Valla anlamadim ben bu isi yahuBukadar paradan sonra tam ozellik kullanamadan sarji bitiyor naletin
![]()
Valla anlamadim ben bu isi yahuBukadar paradan sonra tam ozellik kullanamadan sarji bitiyor naletin
![]()
bugün desireımı v2.3.7 Cibernodo-Mod2Bravo-v7.1 roma geçirdim, 200 mhz arttı benchmark testim..
1 senedir ellemiyordum şuan bambaşka bi alet oldu..
sd karttan yer ayırıp makinaya dahil ettim..
süper gelişmeler olmuş haberim yok.. Android bambaşka..
Desire Z si olanlar için genelde hep cm7 önerilir performans olarak ama miuiyide merak ettim deneyim derken en son xdaden strawmetal 1.8 miui romunu indirdim ve şuan ne bir kasılma kaldı ne birşey ki daha ekstra olarak sadece sd boosterdan cache boyutunu 2048kb yaptım. Bugüne kadar kullandığım en iyi rom desire z için kesinlikle strawmetalin miuisidir. Ki içinde işinize çok yarıyacak bir ton araçla geliyor titanium backupından file explolerından adfree sine kadar.
Şöyle sağlam bir msn programı var mı ?
Talkdroid,mercury kullandım.
Talkdroid baya güzel ama daha iyisi var mı görsellik açısında acaba ?![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Pil omru istiyorsaniz herseyden once custom rom ve kernel kullanmaniz lazim. SII icin bu romu oneririrm. Ressurection
Siyah kernel'in en yeni surumunu kullanir ki siyah kenel ciddi anlamda optimize bir kerneldir.
Bunun disinda pil tasarrufu icin klasik bilinenlerin disinda aklima ilk gelen auto brigness ozelligini KULLANMAMAK olacak. Ekrani kisikta kullanin, gerektigi zaman kendiniz acarsiniz. Yukaridaki rom'da notification bar'da brightness acmak icin kisa yol bulunuyor, bu sekilde rahatlikla kisip acilabiliyor. Otomatik olarak yapilan hersey surekli kontrol emri verdigi icin pilinizi fazladan yer, tum otomatik islemlerde gecerlidir bu.
Bunun yaninda telefonla konusurken telefonun power dugmesine basip ekrani kapatin ve oyle konusun, aksi taktirde proximity sensor surekli kontrol ediyor telefonun size olan yakinligini ve isigi acip kapatiyor. Telefonunuzun isigi konusurken hic yanmasa bile surekli yapilan kontrolde pilden caliyor unutmayin.
Bunun disinda ornegin evinizde telefonunuz 3g'de 2 bar ya da daha alti cekiyorsa direk edge'e gecin. Unutmayin ki bir telefon ne kadar az cekerse o kadar cok pil yer. Telefonunuzu edge'e su sekilde alabilirsiniz.
Settings > mobile networks > Network mode > GSM only
Hatta surekli 2g'de kalmak ve sadece ihtiyaciniz oldugunda 3g'e gecmek surekli bir 3g ihtiyaciniz yoksa pil omrunuzu ciddi uzatir.
Daha bircok sey yazilabilir ama en basit olarak kullanilabilecekler bunlar. Bunun yaninda islemci hiz ve voltaj dusurme gibi ciddi fark yaratan ozellikleride elle ayarlamak mumkun ama bunlara girmek yerine siyah'in kernelini kullanarak hazirakonabilirsiniz.
Bu rom'a gectiginizde stock rom'a gore aradaki hiz ve pil omru farkini gorunce sasiracaksiniz. Stock rom'la SGSII kullanmak, Stock beyinle egzantrikli arac kullanmak gibi birsey...
You call it turbo lag , i call it foreplay ...
Ekran kullanımına örnek olması için koyuyorum , güç tasarrufunu 1saat önce açmıştım..
Go Launcher Ex'te biraz düşürdü batarya performansını
bende de şimdilik böyle bakalım ne kadar dayanacak..edit::37. saate yaklaştı.%30 pil ömrü var..
rom.turkbey v6
kernel . Abyss 2.7F
Uploaded with ImageShack.us
iPhone ekranı afedersiniz çük kadar kalmış. Internet için sıkıntı o kadar küçük ekran.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
xperia s e karar verdim daha fazla kafa karıştırmaya gerek yok![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Obd 2 bluetooth cihazi aldim telefonada torque adli programi yukledim mis gibi log tutuyorumHerkese tavsiyemdir super bir sey..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)