ya arkadaşlar anlamadığım bir nokta var dün akşam noteyi şarj ettim şarj edildi dedi sabah kaktım baktığımda %62 şarj gösteriyor telefonda hiç bir uygulama açık değildi oyunda oynamadım bu nasıl oluyor ya durduğu yerde bu kadar şarj gidermi telefonda???????
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Bazı programlar arka planda kendi kendine çalışır,facebook vs vs birden fazla program var.
Advanced Task Killer ve Juice Defender kurarak sorunu çözebilirsin.
Task killer , belirli aralıklarla ve ekran kapandığında arka planda çalışan programları kapatır.
Juice defender yapıcağın ayarlara bağlı olarak pil ömrünü uzatır.
Bazı sistem uygulamaları kapansada tekrar açılıyor çalışması gerekiyor çünkü telefonla beraber.
Bende ilk aldığımda şarj durumu bahsettiğin gibiydi , şu anda gece yatıp sabah kalktığımda %4-5arası düşüyor.
Kullanmadığın durumlarda ; gps,wi-fi vs kapatırsan daha iyi olur.
İncelemelerde beklemedeki süresinin epey farkettiğini söyleyenler var.Tarayıcı performansıda dah iyiymiş.İlk gelen seriden almama ragmen hala güncelleme gelmedi enteresan.
tr için yayınlanıp yayınlanmaması muhim değil..birçok forumdan 4.0.3 samsung'un yazılımını indirebilirsiniz.sayaç artmaz root gerekmez kies gerekmez.odin ile atarsınız telefonunuza..TR için beklemeyin boşuna(kies'te göremeyenler için)..
- K -
________
Dr.Ecu
Odin ile yükleyebileceğimi bende biliyorum ancak şu anda forumlarda bulunan başka ülkelerin romlarında küçükde olsa sinir bozucu problemler var.
Arkadaşlar HTC incredible s telefonumu uzun zaman önce s-off yapıp custom rom kurmuştum. Ama custom rom telefonu biraz kastı ve orjinali gibi olmadı. Şimdilerde benim telefonuma sense 3.0 versiyonlu güncelleme çıkmış. Telefonu normal htc exe si ile 2.3.3 yapıp sırayla orjinal sürümler üzerinden güncellettirdim. En son android 2.3.5 sürümü var ve sense 3.0 var içerisinde dedi upgradenin. Tamam dedim. telefon güncellendi kilitlendi. Açılmıyor. Daha sonra araştırmalarım sonucu öğrendim ki telefon s-off olduğundan kitleniyor. Tekrar s-on yapmam lazım ki yeni güncelleme kilitlenmesin. Şimdi size sorum şudur. HTC incredible s telefonu nasıl s-on yaparım. Bu konuda yardımcı olabilcek varsa çok sevinirim. Root işlemi sonucu kırılan kilidi tekrar aktif hale getireceğim yani![]()
İnandığın Gibi Yaşayamazsan
Yaşadığın Gibi İnanırsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)