Samsung Galaxy SIII Sim Free Smartphone - 16GB - Pebble: Amazon.co.uk: Electronics
Galaxy s3, 1450 lira, gayet iyi![]()
Samsung Galaxy SIII Sim Free Smartphone - 16GB - Pebble: Amazon.co.uk: Electronics
Galaxy s3, 1450 lira, gayet iyi![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Linktekini telefonunuza indirin veya usb kabloyla atıp yükleyin.. İnternet bağlantınızı açıp programa girin applications ve games bölümleri var ordan programları görürsünüz search yerinden istediğiniz uygulamayı aratın Asphalt 6 gibi paralı ve parasız versionlarını göstericek size paralı olanların üstü çizili zaten instal diyip yükleyin hepsi bu kadar
2 resim
![]()
konuyuda baştan okumaya uşendim android 4.0 olarak geldi cihaz ustunede 2 güncelleme aldı misler gibi şuan![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Galaxy s plus güncellemesini nasıl yapıcaz acaba yardımcı olablicek varmı aranızda. ve daha önce kullanan artı eksi yönlerinden bahsedebilrmi. bana gayet hoş geldi, s2 ile aynı menu vs ama sadece biraz daha kücük. gibi
ya bişey sorcam galaxy note'da yukardan o wifi falan acılan yeri indirince sıradan wifi bluetoth gps sessız mod otomatık dondurme gibi secenekler.
ordaj o gps ne işe yarıyor ?
kapatınca hiç bişey farketmedim. hadi yer bulma falan filan dicem oda deil catır catır buluyo herşeyi.
birde normalde 1 gb olan ınternet paketım yaklasık 3 yıldır kullanıoyorum ılk defa bugun kalan 205 mb diye haber verdi.
bu alet cok yiyo netten ne yapmam lazım?
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
10 aydır kullanıyorum, çervevesindeki parlak kısımların bazı yerlerındeki atmalar dışında hiç bi sorun yaşamadım. fiyat performans açısından gayet tatminkar bi telefon. şu anda piyasada beyaz-siyah krom-siyah mor ve siyah seçenekleri mevcut. henüz ekranı çizmeyi beceremedim ve bi çok kez düşmesine ragmen halen sorunsuz çalışıyo![]()
beyler bu real racing icin herkes cok iyi filan diyoda. oyunun sadece setup ı indirilebiliyo oyunun kendisi indirmeye calısıyo ama genede yemiyo.
varmıdır sorunu bilen cozen ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
galaxy ace alacağınıza birazcık daha paraya kıyıp Samsung i8150 Galaxy W alın derim
güzel cihaz
ekranı daha kaliteli, cihaz daha hızlı, hafıza daha büyük
kısaca 1 gömlek üstün
ace: 320x480 pixel 3,5 inch TFT
yani 153 bin noktadan oluşan bir ekran
i8150: 480x800 pixel 3,7 inch TFT
yani 384 bin noktadan oluşan bir ekran
örnek olsun diye galaxy SII
480x800 pixel 4,3 inch amoled
yani i8150 gibi dot sayısı var
bindik bi alamete gidiyoz kıyamete ... htc one X ' in bootloader kilidini kırdım , ClockworkMOD Recovery yaptım .. Root attım .. şimdide custom firmware kurmaya çalışıcam.. elimde kalmaz inşallah![]()
sony ericson xperia RAY modelini aldım istedigim tek şey çok buyuk olmamasıydı telefon cok sık hızlı ayrıca vatan computerdan indirim yakaladım 750TL ye aldım galaxy ace kullandım arkadasımda internette gezmedim pek sevmiyorum.
Dip NOT: anneler gününe özel gene tün telefonlarda %25 indirim var vatan computurde haberiniz olsun![]()
hahahah yapma ya![]()
peki tavsiye edebiliceğin şu kesinlikle olmalı dediğin bir program varmı
ayrıca ayar vs tavsiyeside alabilirim eğer kullanıyorsan byağıdır ben hazıra konmuş olurum![]()
135
├┼┼╕
246R
benim de daha çok yeni .. ilk defa bugün kurcalama bişeyler yapma fırsatım oldu .. hayatımda ilk defa custom rom yükledimbeğenilen bi rom .. bakıcaz artk bi kaç gün kullanalım da hayırlısıyla ..
asllında ben klasik kullanıcıyım yapmak istediğim tek şey işlemcinin hızına faln mudahale edip pil suresini uzatmak
gerçi şuan gozlemlediğim kadarıyla iphone4s gibi akşamı gorememe durumu soz konusu değil![]()
135
├┼┼╕
246R
Go LauncherEx'i dün itibariyle kaldırdım.
Farklı temalar vs çok güzel görünüm ve kullanıma sahipti ama ram kullanımından sanırım şarjı sömürüyordu resmen.
3gündür deniyorum , sabah evden %100 şarjla çıkmama rağmen gece yatarken %40'ları buluyordu , totalde 24-25 saat gidiyordu.
Orjinal haliyle 1.5günü gördüğüm için kaldırdım.
Sabah %86 şarjla çıktım şu anda %71,bariz farketti.
Blackmart in kendi websitesi var mi? Google dan biraz baktim ama sonuc bulamadim, yalniz facebook sayfasi var.
Blackmart kullanan arkadaslar rica etsem blackmart uygulamasinda yer aliyorsa bakabilirler mi?
Programi orjinal kendi sitesinden indirmek istiyorum.
Özgür abi, bende çok ama çok ciddi bir şekilde WiFi ve 3G' siz kullanımda 1.5 Gün' ü rahat devirebilceğime inandım. Hatta 2' e bile gider. Ama WiFi ile 3G açık olunca o zaman şarj yalan oluyorSadece kullanmak istediğimiz zamanda açıp işimizi görüp kapatınca " Ne diye aldım lan ben bu 1.500 Milyarlık telefonu ! " diyorum kendi kendime garip bir olay bu telefonun şarjı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)