Sabaha telefona guncelleme geldi versiyon artık 4.1.1
Jelly Bean oldu sanırsam![]()
KA Style
Cihazı(s3) bağladığımda önce kies güncellemesi çıktı ve bunun cihaz yazılımını yönetim için önemli olduğuna dair bir yazı geldi ekrana,kiesi güncelledim yazılım güncellemesi çıktı onuda güncelledim ve yeni bitti şuan görebildiğim bildirim alanında bir takım değişiklikler olmuş,örnek olarak bildirimleri kapat seçeneği ordan kaldırılmış yerine engelleme modu diye birşey eklenmiş açıldığında aşağıda seçmeniz için Gelen aramaları devre dışı bırak,Bildirimleri kapat,alarmı ve zamanlayıcıyı devre dışı bırak ve led göstergeyi devre dışı bırak seçenekleri var bu seçeneklerden istediğinizi seçip modu açabilirsiniz,bunların aşağısında da engelleme modunun saatini ayarlama bölümü ve izin verilen kişiler listesi var.Ayarlar bölümünde de ikonlarda biraz değişiklik var sanırım,daha kurcalayamadım ama ilk görebildiklerim bunlar.Bu arada telefonlarını bağlayıp Kieste güncelleme göremeyenler bence Kies güncel değilse önce onu güncellemeyi denesin
bir oyun vardı adını unuttum. bir adam koşuyor engelerden atlayıp altından geçiyor kayarak. adını bilen var mı acaba?
yok abi yemedi telefon![]()
yaa ben güncelleme işine soğuk bakıyorum dicem şimdi herkes ayaklanıcakarkada açık kalsın belirli bir süre nabalım
programı denicem, eyvallah
temple run olsa gerek, lanet ve müptela eden oyun![]()
Galaxy Mini vs. telefonlardaki Andorid 2.2 mi nedir o sürüm nasıldır ? Andoridden bişey anlamıyorum askerdeyim vakit getirecek oyun vs. bi cihaz alacağım acil bilgi.
4.1.1 güncellemesi yaptım cihazın menü geçişleri cok hızlı oldu ki zaten hızlıydı..ama başka ne artıları var merak içindeyim varmı bilen cihaz S3
pc 'de kies güncellemesi gözüküyor. idm kullanıyorum aynı zamanda, idm ile güncellemeyi indiriyorum, program files da tam olarak nereye taşıyacagım güncelleme dosyalarını ?
Güncelleme şablonu hic ilerlemiyor?
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
gözün kapalı al derim abi
yaklaşık 1 aydır xperia u kullanıyorum almadan önce çok araştırdım ama önyargı de bilmemezlik de almaya çekinmek de bu sebeplerden tam istediğim bilgilere ulaşamasam da büyük bir istekle aldım.. şükür hiçbir sıkıntısı yok, muadillerinden de eksiği yok fazlası var diyebilirim..
eğer aklındaki model ise elimden geldiğince sorularını cevaplarım..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)