Güncellemeye girdiğimde şifre istiyor bu neyin şifresi AppStoredeki şifremi denedim olmadı.
Bence 6 almak mantikli5.7 nedir ya
Arkadaşlar güncelemeyi yapmanızı tavsiye ederim telefon sarj olayı baya düzelmişBide word excel olayı nasıl olucak
Fotoğraf Albümü bi tuhaf oldu son eklenenler diyo eskiler koleksiyon olarak ayrı bi Albümde çıkıyor çok saçma Karışık olmus
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
5s de yukledim ustunede facebook guncellemesi yaptim facebook resmen patates oldu! Baska sikinti yok gerisi iyi.
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
Berbat bir guncelleme daha bir yeniligini gormedim
5s sıkıntı yok. Herşey olması gerektiği gibi çalışıyor. Son arama kısa yollarını beğendim. Beklediğim kadar fazla bir değişiklik olmadı. Ama çalışmayan aksayan hiçbir app im yok. İçiniz rahat olsun.
Ali Can Calis
Şarjım çok çabuk bitiyor 3G yi kapatamadığım için ve acayip rahatsız oldum. Zaten bataryadan şikayetçiyken şimdi daha da kötü oldu.. Eski yazılıma geri alma ihtimalim var mı acaba ? 3G yi açıp kapatabileceğim ?
Çünkü bildiğin kadarıyla artık E hızıyla bağlantı kalkmış ve standart olarak 3G bağlantı sunuluyor. 7.1.2 geri dönme şansım var mı ?
.
ben farklı bir 8 mi yükledim acaba
bende 3g açma kapama var, 4s'e yükledim aman aman bir yavaşlama olmadı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)