o değil de bir arkadaşımın ayfon aşkı kabardı kelepirinden 3gs alıcam diyor diyorum değmez geçti modası ağırlaşır günümüzün app leri ile. Siz bu konuda ne derseniz alınması bu zamanda 3gs mantıklımı?
o değil de bir arkadaşımın ayfon aşkı kabardı kelepirinden 3gs alıcam diyor diyorum değmez geçti modası ağırlaşır günümüzün app leri ile. Siz bu konuda ne derseniz alınması bu zamanda 3gs mantıklımı?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
al bak incele
Huawei IDEOS X5 vs Apple iPhone 3GS
Zaten Sony Ericsson diye birşey kalmadı Ericsson nun tüm hisselerini aldı Sony. Bundan sonra Sony adı ile üretilip satılacak.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
panasonicin ekranı galaxy s2 kadar falan olucak
ama bu sony ne yapmış çozemedim herif ne yapıysa camı çizemedi ya![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ipad i pc ye takınca pil ibaresinin yanında ''şarj etmiyor'' yazıyodu... Bende şarj etmiyo diye fişe takıyordum şarj için...
Normalde fişten saat 10 da çeksem şu saatlerde (17:00) pil %80 85 lerde falan olurdu bekleme süresi ve ortalama kullanımla (wifi sürekli açık , gps kapalı , ekran full aydınlık , 3 dakika dokunmazsan uyku modu vss vss) ,,,
Fakat bişey keşfettim ;; pc ye takılıykende şarj etmiyor desede şarj ediyor aslıdna...Biraz geç dolduruyo ama acayip bereketli gidiyor.Öyle ki 11 de fişten çıkardım (tüm gece pc ye takılıydı ), şuan (17.00) şaşırtıcı bi şekilde hala %100 de pil...Saçma ama pc süper dolduruyo.
arkadaşlar 2 seneye yakındır 3gs kullanıyorum sıfır almıştım bu aralar yeni telefon almak istiyorum 5i bekliyicektim ama vazgeçtim kuzenimde galaxy s2 var çok memnun kendiside s2 almamı istiyor ama ben iphone kullanmaya alıştığım için 4s almak istiyorum sizin tavsiyeniz ne yönde olur görüşlerinizi bekliyorum..
Yokluğumda kimse geliştirmemiş konumuzu?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)