bir deneyelim sağolun .
5.0.1 jailbreak çıktı.
En önemli uygulama Appzapp.. Buradan güncel uygulamaları takip edebilirsiniz.. Ayrıca fiyat düşen ya da ücretsiz olanları indirebilirsiniz. Ya da takip edebilirsiniz ki fiyatı değiştiğinde ya da güncellendiğinde haber alabilirsiniz..
bir diğer önemli özellik iphone'u bulmak için iphone'u bul uygulaması.. çalındığında ter tespiti için..
bump diye bir uygulama varki arkadaşların arasında uygulamaları fotografları gönderebiliyorsunuz. uygulamalarda appstore'un linkini yolluyor..
Social
foursquare
Tango
Viber
Windows Live Messenger
Messenger for Facebook
Online Games
Zynga Poker
Games
Temple Run
istunt 2
drift mania
com zombies
blood glory
Asphalt 6
HarborMaster
Zombie Hwy
İstriker
Matcup Pro
Gt
Lane Splitter
Getaway
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
arkadaşlar 4s te 5.0.1 kullanan varmı sıkıntılar varmış hat problemi şarj gibi bende cesaret edip 5,0 dan 5,0,1 geçiş yapmadım bir türlü
5.0.1 için untethered jailbreak çıktı.
Şu an itunes üzerinden güncelleme yaparsanız 5.0.1 olacak yakında apple 5.1.0 çıkaracakmış bilginiz olsun.
5.1.0 çıksın3GS'de takılma sorunu çözülsün
hala daha jailbreak yapmadım bir yaparsam appstore'u sömürürüm
![]()
5.0.1 jailbreak yapan varmi ?
installous calismiyor bende genel bir problem mi yoksa bir yerde hata mi yaptim acaba?
yahu şu 3gs için bir karar veremedim gittijb de çıktı artık iyice kafam karıştı
5.1 nasıl olur acaba
![]()
arkadaşlar 3gs ler artık çok ağırlaşacak hele yeni çıkan oyunlar kapladığı yer bakımından olsun grafik özellikleri olsun çok ağırlar o yüzden cihazlarınıza yeni güncellemeleri yüklerken kasılma ve ağırlaşma gibi sıkıntıları göze alarak yükleyin.
fazla oyun yüklemiyorum 2 3 tane oyun 3 4 program var sürekli kullandığım sadece menü geçişlerinde ağır olmamasını istiyorum ios5 yüklü iphone 4 ile 4.3.5 yüklü ipohne 4 arasındaki safari hızı bile çok farklı bende internetin ve menüde biraz daha hızlanması için güncelleyeceğim fark olur mu sence kullandın mı sen 3gs de ios5 ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)