Jb cikmadan 5.1 yuklemem jb siz ezik hissediyorum arkadaslar yaninda kendimi zatene bt yok diye dalga geciyolar![]()
Şarj aletinin priz kısmında designed by apple in california model 1300 ... şeklinde mi bir yazı var yoksa designed by apple yazmıyor mu?
Aynı zamanda prizin usb (dişi kısmının) içinde seri numarasına benzer rakamlar harfler var mı yoksa yok mu?
Beni bunlar hakkında aydınlatabilir misiniz? Sanırım prizimi değiştirmişler de![]()
We’re the middle children of history...
Apple; bu akşam Türkiye saatiyle 20.00'de, San Fransisco' da bulunan Yerba Buena Center for the Arts salonunda iPad 3'ü (ya da iPad HD) tanıtacak..
Bakalım neymiş ne değilmiş..![]()
Yeni ürünün adı iPad 2S olursa çok gülerim![]()
bende merak ediyorum hayal kırıklığı olucakmı olmucakmı diye
ipad3 değilde başka bişe gelebilir diye dşünüyorum 4S gibi![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
güncel , lansmana az kaldı , ipad imin güncel model olduğu son dakikalar
http://www.donanimhaber.com/ipad/hab...anli-Yayin.htm
var mi ipad 3 isteyen![]()
16gb wifi 500
32 gb wifi 600
64 gb wifi 700
4g 16gb 629
4g 32gb 729
4g 64gb 829 fiyatlar boyle suan icin
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
ya o diilde bence ekran çozunurluğu ve tr de olmayan 4g dışında çok bi değişiklik yok
ipad 2 fiyatı duşsede alsak modeli olmuş bence bu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
The New iPad Lansmanı.
ipad3 detaylı bilgi
5.1 hayırlı uğurlu olsun![]()
ben daha ince bi çerçeve (en azıdnan dikeyde ince , yatay elin tutma alanında sıkıntı olabilir) , iphone 4 ayarı bi kasa şekli gibi gözle görünür farklılıklar bekliyodum.Çok cezbetmedi açıkçası.
Bekledigim gibi cikti retina-islemci-siriApple senede bir urun yeniliyor ama kasalari 2 yil kullaniyor. Benim ipad 2'nin bi sene daha gideri var
![]()
ipad 3 demediler sanırım? iyide ettiler , sonu yokki 3,4,5 söylerken bile hoş olmuyordu.
yakın zamanda 2 alan kişiler vardı üzüldüler :/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)