Etrafimda cok s2 kullanicisi var ki satip iphone almaya calisan. Apple'in malzeme kalitesi yeter..
Etrafimda cok s2 kullanicisi var ki satip iphone almaya calisan. Apple'in malzeme kalitesi yeter..
Tango-1 never dies.
bugun ceset ip4 u servise verdim herhalde yenisini vericekler![]()
5.1 le perte bağladı cihaz ekranda çizgiler falan çıktı biryerleri yandı sanırım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Genpa ise tamir ederler
Ben ts de 4 keredir degisim yaptirdim en son sifir satiyodumda telefonu vazgectim
kamerasında siyah bir nokta çıktı, özür dileriz dediler sıfır verdiler bana da, ama 1.5 ay sürdü![]()
hala 3194 hatası alıyorum ben yaw hostu sildim, virüs programı vsyi kapadım neden olabilir? win 7 kullanuyorum
körler sağırlar
Seytan kulagina kursun benim 4s daş gibiAz once servisin wifi ile 5.1ede update ettim mis
kilitli ekranda kamera kisayol acilan kamera ekrandan slide hareketi ile foto arsivine gecis yapmislar. home tusuna basincada kilit acmis gibi ana ekrana donuyor. vs vs iyi olmus
valla bende oyle olunca siliyorum dosyaları reset atıyorum vırusu kapatıyorum duzelıyordu.ama bazen atmadıgı olmustu telefona reset falan atmıstım dfu mod yapmıstım ugrasmıstım bıkeresınde![]()
makinedende yapamıyorum yalnız nete bağlı ollmadığından doğrulanamadı diyor halbuki bağlı internete?
körler sağırlar
C:\Windows\System32\drivers\etc\ altındaki host dosyasını not defteri ile aç, içinde gs.apple yazan bir satır varsa sil, sonra dosyayı kaydet.
dns ayarlarını otomatik yap, modem resetle, bir daha dene sonra..
Modem içinde dns ayarları falan var mı? Varsa onları da temizle.. stock fabrika çıkış olsun hepsi..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)