Bi ben geçmedim galiba 6.1'e![]()
Apple açıklama yapmış yeni jb nin eskisi kadar stabil çalışmayacağını işinizin ortasında uygulamaların kapanacağını ses kalitesinde düşüş ve telefon konuşmalarında kalite kaybının olabiliceğini açıklamış.
Daha yapmadım hala düşünüyorum![]()
Bunu da kırdılar tabii elleri ayaklarına dolaştı ancak jb yi biz uygulamaları bedava almak için kullanıyoruz.Artık adamlarda bu işin bedava olmayacağını anladı ve cydia daki en çok kullanılan uygulamaları paralı yaptılarçoğu kullanıcı ise cihazı kendilerine uyarlamak olarak adlandırıyor.
Ben jb kullanmıyorum ama yine de atıyor namuzsuz![]()
OEM+
Cydia'da paralı uygulamalar çok komik geliyordu bana ya, bilgisayara crackli oyun indirirken para vermek gibi birşey..
Simkilide bunlara bakarak atlarsanız hata yaparsınız sorgulamadan anlaşılmıyor simfree olduğu halde kilitli çıkan binlerce cihaz var elimde ben artık bu kodlara bakmıyorum bile![]()
JB=saçmalık ben stokçuyum hayatta işim oLmaz jb ile
5 kullananlar asıl nanayı TR de 4G başlayınca ayvayı yiyicek A1428 cihazların hepsi çöp olacak![]()
Apple'dan Jailbreak için Resmi Uyarı - ShiftDelete.Net burdan okudum bende abi
Teşekkür ederim.
Bazen eski alışkanlıklarımdan vazgeçemiyorum işte.. Apple ın tarzı olmayan açıklamalar bunlar aslında.. Daha doğrusu Apple ın değil, Steve Jobs un tarzı olmayan desek yanlış olmaz.. Adam göçtü gitti kepaze oldu şirket.. JailBreak ile ilgili beyanın varsa onları tanıyorsun demektir.. Ne gerek var ki böyle saçma açıklamalar yapmaya..
katılıyorum abi tim cookla zor gidicek bu şirket
Birsey sorucam
Telefon kilitlenme sesi neredeyse 2 saniye gec geliyor hazir versiyon guncelleyecekken bir de restore etsem bu sorun duzelir mi ?
Ekran karariyor fakat kApanma sesi gec geliyor
İlk gelen iphone5 lerde 4g yok diye biliyorum bu yuzden 4g gelince iphone 5 kullananlar 4g den yararlanamayacak
bence vardır olmaz olur mu ta yazın başında aldığım new ipad de 4g var idi yeni çıkan iphone 5 te olmaması garip ve anlamsız değil mi
arkadaşın da yazdığı gibi kutusunda a1428 yazanlarda 4g yok a1429 yazanlarda 4g var bende alırken özellikle buna dikkat ederek almıştım
şu sıralar benim tel sessizdeyken mesaj geldiğinde önce boş bir titriyor ve ışığı yanıyor 2 sn sonra mesaj geliyor ve tekrar titriyor.sanki ilk bi zarf atıyomusta sonrada geliyomuş gibi sebebi ne olabilirki acaba
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)