ios7den sonra telefonla konusurken sureklı karsı tarafada giden ses kapanıyor konusmayı kendı kendıne tutuyor falan yapacaganız surumu seveyim
ios7den sonra telefonla konusurken sureklı karsı tarafada giden ses kapanıyor konusmayı kendı kendıne tutuyor falan yapacaganız surumu seveyim
NLife Türkiye Navigasyon uygulaması saat 14:00′e kadar ücretsiz. Bir saatliğine ücretsiz yapmışlar. Başarsoft haritalarını kullanıyolarmış. Son yarım saatiniz.![]()
İp5 te (ios7) etkinleştirme sorunu yaşıyorum. Etkinleştirmeyi bir türlü yapamıyorum. Sabah kalktığımda fark ettim bu sorunu. Yardımcı olabilecek var mi acaba?
Evet beta ios 7 idi...
Betadan normale nasıl geçtınız?
sabah uyandııgmda telefon kendını sıfırlamıs apple kımlıgı ılegırıs yapın dıye ekran gelmıs gırıs yapıyorum kabul etmıyor telefonu suan kullanamıyorum yardımmm
Aynı sorun![]()
betalar patladı demekki. ben ios7 normal versiyonunun ipsw dosyasını çekmiştim. yedeklerimi alıp shift restore yapıp telefonu 0 dan kurdum. ama bunu 2 gün önce yaptım şimdi sizin yaşadığınız sorun diğer telefonda var bende bir çözüm yolu arıyorum.
bu arada itools ile fotoğrafları,müzikleri,zil seslerini alabiliyoruz ben onları kurtardım şimdi notları file system ile bulup kurtarmaya çalışıyorum onuda bulduğum zaman yazarım.
e60 535d & THE A45 AMG
Bir çözümmmm![]()
Gelistirici hesabi sorunu - iPhone Yardım (Soru-Cevap) - iPhoneYardim.net
buradan bakarsanız anlatıyor ben sımdı 7.0.2 yı ındırıyorum bakalım nasıl cozcem
Benım dusuncem su kı 3-4 ay once beta surumunu ındırmıstım acaba dıyorum onun kullanımımı bıttı?
Baska ne olabılır bu konuda yardımcı olursanız sevınırım suan ınternetten ıos 7.0.2 yı ındırıyorum ,bundan sonra ızleyecegım yol nedir?
sorun su kı pc telefonu gormuyor nasıl yapcam bu yuklemeyı bundan sonra ıtunes gormuyor kı
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)