sizce 5s 7.1.2 den 8.1 e geçmelimiyim ?Şarj konusunda ve kullanım konusunda endişeliyim.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
bu arada pilde iyileşme var sanki.
11 sa 45dk dır beklemede, pek kurcalamadım 1 sa 10dk kullanım var. %86 hala. Normalde benzer şartlarda %75 lerde falan oluyordu ama netleşir 1-2 güne
bekliyorum sizden gelecek cevapları o zaman levoooBunu yeni aldım geçsemmi geçmesemmi kararsız kaldım, rami fazla kullanıyo diyenler var illaki oda şarja etki eder. 7.1.2 de mutluyum, eğer daha çok mutlu eder diyosan geçeyim
![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
@levent; oyunda cok reklam var indirmiştim de
Bu arada güncelleme benim telefonumda çok olumlu sonuçlandı. Şarj iyileşmiş baya belli oluyor. 3g sorunum vardı oda hallolmuş gibi sanki. Yada psikolojik bilemiyorum
18 saat 13dk bekleme
2 saat 13dk kullanım
wifi + 3g full açık %61 şuanda. Gayet iyi bence eskisine göre pil kullanımı azalmış beklemedeyken .
Bir de mesajlarda direk olarak sesli mesaj sembolu çıkmış whatsappta dünya imlecinin yanında farkettim
iphone5 bataryasında problem olan nasıl çözüme ulaştınız bi randevu alamadım değiştirmek için
başka şekilde çözemezmiyiz bunu?
Öncelikle https://www.apple.com/tr/support/iphone5-battery/ buradan seri numaranı sorguluyorsun.
Eğer uygunsa http://concierge.apple.com/geniusbar/R583 buradan randevunu alıyorsun.Yanlız burda randevu almak için gece 00:00 'ı bekleyeceksin çünkü randevular her gece sıfırlanıyor çok hızlıca bir saat seç al beğenmeye çalışma ben 1 hafta randevu almak için uğraştım abuk subuk bi saate anca alabildim.
Randevusuz gidersen ilgilenmiyorlar çok yoğun.
Sonra adam elindeki ipadden senin telefonuna bağlanıp bakıyor ve eğer grafikte kırmızı çizginin altındaysa batarya ömrün bitmiş demektir. Sonra sen söyleyeceksin batarya değişim programı için getirdim diye kontrol edecek. Normalde 220 tl batarya değişimi.
2 saat sonra da cihazı alabilirsin.
Not: Telefonun after market ise(amerika,dubai gibi yerlerden alındıysa ilgilenmiyorlar)
Yeni değiştirdim bende telefon kendine geldi![]()
Aftermarket cihazlara garanti vermiyor diyorsunuz ama geçen hafta Apple canlı destek hattına sorduğumda y.dışı cihazlara sadece 1 yıl garanti veriliyor denildi.
O zaman söyledikleri farklı yaptıkları farklı bu adamların.
İsterseniz siz de soru şansınızı deneyin.
batarya değişim programına uygun benimki seri no giriyorum fakat randevu alamıyorum haftalardır gece 12 de bakıyorum gündüz akşam her saat denedim ama sürekli mağazada boş yer yok diyor.Benim batarya iptal çünkü %40 da telefonun kapandığı oluyor 3g açıkken zaten iptal. Bu arada igiltereden almıştım telefonu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)