birisi bir yerde pilini değiştirmişti iphone 5'in garantiyle filan hiç uğraşmadan, 100tl filan yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam,
kimdi acaba ve nerede yapmıştu bu işi acaba?![]()
birisi bir yerde pilini değiştirmişti iphone 5'in garantiyle filan hiç uğraşmadan, 100tl filan yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam,
kimdi acaba ve nerede yapmıştu bu işi acaba?![]()
ben 5 i değişim kapsamından değiştirmiştim akasya da 180 yazıyordu kağıtta + kdv olur mu bilemiyorum ama ben para vermedim![]()
iPhone 5s, iPad Air ve iPhone 6 Plus a yükledim, bu 3 cihazda bir problem göremedim. Performans açısından 8.1.2 ile arasında şimdilik bir fark yok gibi görünüyor.
4S, iPhone 5 ve iPhone 6 için bir tecrübem olmadı lakin 4S ve 5 için kısmi hızlanma olduğundan bahsediliyor. iPhone 6 için yine iPhone 6 Plus ta olduğu gibi rutin çalışmasına devam ettiği bilgisi var.
Batarya performanslarını konuşmak için henüz erken. Bu akşamdan ve yarın sabahtan itibaren de bu konuyla ilgili bilgiler düşmeye başlar internete.
Çıktığı gibi arkadaşımın 4s'ine temiz kurulum yaptık hiç bir değişim olmadı. Tek amacı JB açığını kapatmak. iOS 8.1.2 ile Jb'li kullanmak daha iyi sonuç veriyo. Launch daemonları kapatıp animasyon hız tweakleriyle hızlandırmak gayet stabil ve yeterli 8.1.2 zaten yeterince iyi 5S'te sıkıntılı bataryam kalibre olup düzeldi 5saat kullanım 13-14 saat bekleme kadar dayanıyo sabah 8 akşam 9-10 yoğun kullanım.
Bende yükledim iphone 6 Plus cihazıma 8.1.3 güncellemesini ve şuana kadar gram fark görmedim. Bakalım 2-3 gün içinde bir fark olursa anlarız sanırım
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Tek amacı derken tabiki de sadece o açık için çıkmadı. Dişe dokunur tek fix Ota update için alan gereksiniminin azalması.Ve haliyle Jb için güvenlik fix'i içermesi iOS 8.2 zaten yakın zamanda çıkacak 8.1.3 öncesinde hazırlık gibi bişey major update olmadığı için çok bi yenilikle gelmiyo zaten. Uğruna güncelleme yapılacak bişey yok.
iOS 8.1.3 Kapatılan güvenlik açıkları:
http://support.apple.com/en-us/HT204245
Ota alan gereksinimin az olması, hata düzeltimi değildir bu birincisi. Bunu uydurma bir zahmet.
Güvenlik için geliştirmeler yapılması demek JailBreak için düzeltimler olduğu anlamına gelmez. Adamların işi gücü yok JB ile yarışıyor gibi bir algı oluşturuyorsunuz oturduğunuz yerden.
Devamlı yaşayan sistemlerde mutlaka açıklar olacaktır, bu herhangi bir yazılım projesi de olabilir, bir mobil yazılımı da olabilir. Apple Merkezindeki geliştiriciler işte tam da bu açıkları kapatıyorlar ki 8.1.3 teki bahsi geçen güvenlik güncelleleri; Remote Desktop for Mac ve benzer uygulamalar ile ilgili güvenlik güncelleşrilmeleri ( OS X 10.10.2) ve iOS 8.1.2 nin bu güncelleştirilmeye uyumlaştırılmasıdır. Ayrıca iOS 8 ile ilgili bazı sistem dosyalarının kararsız çalışmaları ihtimali karşısında alınmış önlemlerle ile ilgili bir güncelleme. Toplasan da çıkarsan da bu kadar işte.. Daha öte bir şey yok..
Linkini verdiğin o liste bana yaklaşık 3 hafta önceden geliyor. Biliyorum ben onları zaten. Ben senden şu sözünü ettiğin JailBreak ile ilgili kaynak istedim. Var mı resmi bir kaynağın.. Yok..
iOS ta bir güncelleme olduğunda hemen "JailBreak açığını kapatıyorlar aabi" moduna giriyorsunuz. Şu konuya bile 2-3 kez yazmışsın, ağzından çıkan şey sadece Jail Break açığını kapatıyorlar..
Milletin ağzına sakız olmuş JB Açığını kapatıyorlar mevzusu.. Biraz da böyle fix mix yazıp bilir kişiyim edaları..
Kendinizi her konuda bilgili ve bilir kişi sanıyorsunuz ama olmak istediğin şey oturduğunuz yerden göbeğinizi kaşıyarak olunmuyor bu dünyada.
Yeterince vakıf olmadığın konularda insanları yanlış yönlendirip yanlış bilgiler paylaşmayın şurada..
iphone 6 ve 6 plus için şunlardan almayı düşünüyorum. su ile işim olmaz ama suya karşı da koruması gayet güzel olmuş. 6 da sırıtmayabilir ama 6 plus a bunları takarsak tablet gibi gezeriz elimizde.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...97852156/detay
https://www.youtube.com/watch?v=yPz1NuTl5Ys
arkadaşımda 5 için bunun benzeri bir kap işinden dolayı. ahşap imalat montaj ıvır zıvır falan yaptıkları için tozdan talaşdan bıktı geçen görünce kurcalamak ver dedim tam avmnin yürüyen merdiveninde attı direk basamakların üstüne seke seke gitti napıon lan dedim baktım bidaha attı hahabanamısın demiyor maşallah ama cebe girmesi cıkmasıdert biraz
1881 - 193∞
http://www.ebay.com/itm/LOVE-MEI-APP...item46317d66e7
aynı ürünse ebay ciddi uygun demektir![]()
note edge için daha ekran koruyucu bile çıkmadan adamlar kılıf yapmış.
http://www.lovemeicases.com/love-mei...axy-note-edge/
3g'li ipad'im var. Herhangi bir Apple kullanıcısına msj attığımda ya da facetime görüşmesi yaptığımda tel no değil mail adresim çıkıyor.
Bunu nasıl düzeltebiliriz ?
İphone 6 kullanıyorum. Herhangibir güncelleme yapmadığım halde Notlar daki tüm notlarım silinmiş.
Bunun nedeni ne olabilir we notları geri getirme şansım warmı?
Teşekkürler.
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
iOS 8.1.3 iPhone update 2gün olmuş geleli evet beyler nedir durum sizde?5 5s 6 kullanıcıları?değer mi 8.1.2 den 13 e genel olarak?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)