Fiyat nedir?
Siyah olanı bıraz daha agır duruyor detayları paylaşirim bnde siyah alacam
Fiyat yüksek ilk kendi kendi getirdiği için bayagı yuksek acele etmeye gerek yok almak için ilk partı 30 40 geldi hafta sonu sattı hepsini az oncede 30 adet daha geldi yine yarısı satıldı 2400 den başlıyor fiyatı ilk partiden almaya gerek yok garantili ürünler gelsin uygun fiyata alırız
Apple ve Google Markette Marvell in oyunları var , bölümlü güzel zaman öldürmeye 1/1Tavsiye ederim bölümlü bir oyun
2400TL baya sağlam fiyatmış. Fotograftaki 38mm mi yoksa 42mm olan modeli mi?
Selam sevgili dostlar,
iPhone da şu saklama alanını bir türlü çözemedim varsa bilen bir açıklarsa çok sevinicem. Benim anladığım kadarı ile icloud ile bağlantılı sizin fotoğraflarınızı video konuşma vs kısacası telefonda ki her şeyi wifi gördüğü anda yedekliyor. Burayı yönetebiliyor muyum ? İstemediklerimi silme yetkisine sahip miyim yoksa saklama alanı dolduğunda yeni alan almak zorunda mıyım ? Konu ile ilgili bilgili arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. tşk.
icloud olayına kafam benim de attı komple kapattım. Tek tek seçerek bazı istediğim fotoğrafları yüklemek istiyorum fakat öyle bir imkan sunmuyor. Eskiden öyle bir olay vardı şimdi neden yok çözemedim. Belki de ben bulamadım.
Gerçi kurcalayacak kadar zaman harcayacak boş zamanım da yok ama neyse![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Swarm'da check in yapamayan var mı ?
Şimdi internete bağlanamıyoruz şebekeni kontrol et yada 1 dk sonra dene diye uyarı alıyorum :S
#eksikpazar
sen dedin diye denedim şu an da yaptı check in bir sorun yok. Telefonun ayarlarından şebekeni kapat aç kendine gelir![]()
saatler güzel az önce bende baktım,
su geçiriyor mu diye sordum el yıkayabilirsiniz cevabı aldım
havuza girebilir miyim telefonu yanıma alamıyorum doğal olarak dedim,
yok havuza giremezsiniz cevabı alınca ilgim söndü.
halbuki tamamen su geçirmez birşey olsaydı çok süper olurdu tabi..
ayrıca kullanıcı yorumlarında kullanımının diğer ürünler gibi kolay olmadığı söyleniyor.
Ustalar uzun zamandır whatsapp kullanmıyordum şimdi yükledim ancak mesaj atana kadar karşı taraftakiler beni görmüyor programın olduğunu! bu durum ne zaman düzelir ? onlar ne zaman uptade yaparlarsa o zaman mı yoksa günlük program kendini yenileyip kontrol ediyor mu listeden yeni biri mi var diye?
Jailbreak yoksa bulaşmaz. ***** tüm app. ler apple onayından sonra store a ekleniyor. Flash vs desteği *****. O yüzden bulaşmaz diyebilirim.
Jailbreak varsa bulaşabilir. Ios için virus yazıldı mı? En son mac ler için yazılmıştı diye biliyorum ama ios konusunda fikrim yok.
Şöyle söyleyeyim; facebook reklamlarından birinde filmizleme sitesine yanlışlıkla tıklamam sonucunda ekrana uyarı geldi. İphone'nuza virüs bulaştı vs diye. Dedim noluyor ne virüsüfake atmışlar zannedersem.
iPhone için hd müzik ve video indirebilecegim bir uygulama önerecek var mı?
SPEEDbit HD kullanıyordum son bir haftadır hata veriyor.
Itunes olmadan telefondaki fotoları yedekleyebileceğim bi yer var mı? Mesela Ipad'e atabilirmiyim?
Ya da icloud'a fln. Yardım pls![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)