User Tag List

Sayfa 561/692 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
13131 sonuçtan 10.641 ile 10.659 arası

Konu: iPhone & iPad & iOS Hakkında Herşey ( sorular & sorunlar )

Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba
    Orjinal soket fiyatları nedir acaba ? Şarj soketi sıkıntısı yaşayıp değiştiren oldu mu ? (iphone5)

BerkanB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba
    Orjinal soket fiyatları nedir acaba ? Şarj soketi sıkıntısı yaşayıp değiştiren oldu mu ? (iphone5)
    2 hafta önce apple zorludaydım Lighting kablosu dedikleri şarj kablosu 69.99 TL Şarj adaptörü 69.99 TL ve kulaklık 129.99 TL yazıyor. Yakın zamanda yeniden gideceğim o zaman yeniden bakarım ama fazla değişceğini sanmıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Iwatch hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle Engin abi yorumlarını bekliyorum.
    Yeni gördüm.
    Öncelikle İwatch değil Apple Watch. İsim karmaşası olmasın.
    Almadan önce çok gerekli değil gibi geliyor ama aldıktan sonra onsuz dışarı çıkamıyorsun. Telefona gelen herhangi bir çağrı mesaj bildirim vs kaçması duymaman vs imkansız. Tüm bildirimler telefondan daha hızlı geliyor saatine. Bu enteresan. Yolda yürürken vs değil ama arabada iken ve arabada da Bluetooth özelliği yoksa baya görüşme yapabiliyorsun saat üzerinden. Yürürken vs tuhaf oluyor. Ben öneririm almanı ancak Çelik kasalı olan Watch modelini değil, sport modelini. Çelik kasalı hem daha ağır hem de watchOS sistemi aynı. Bence gerek yok.

Bir de herhangi bir bilgi yok şu anda ama sanki eylül sonu gibi Watch 2 gelecek diye düşünüyorum. Kuvvetle muhtemel ön yüzüne kamera da koyarlar FaceTime için. Saatin bence şu anda tek eksiği bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler acayip bi problemim var deli olmak üzereyim:

iphone umu kabloyla pc ye bağlayınca itunes da göremiyorum
    telefon şarj oluyor, bilgisayar telefonu görüyor, telefon da bilgisayarı. telefonda çıkan uyarılarda fotolara erişmesine izin ver diyorum, bilgisayara güven diyorum, telefonda tuş kilidinde şifre yok hiç bişey yok.
    ama itunes da telefonu göremiyorum ve içine mp3 atamıyorum.
    sorun nedir? yoksa artık apple music çıktı diye dışardan mp3 atamıyo muyuz? gerçi icloud ile senkronize olarak bazı mp3 lerim telefona indi kendiliğinden ama o da hepsinde olmuyor. 100 şarkının 2 tanesi telefonda, diğerleri aktif değil.

itunes güncel, kablo yeni, telefon iphone 5 iosu da en yenisi neyse o

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son 1 haftadir spotify de muzik dinliyorum kendi iphonemda olan listeye hic girip bakmadim bile. Dun birseyler bakarken farkettimki tum muzik listem gitmis. Nasil gidiyor muzik listesi kendi kendine?

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su an son surumdeyim. Iphone 6s 64gb.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    note 3 telefonum var androıdden sıkıldım 5s e gecmeyı dusunuyorum sızce mantıklımıdır ?
    Benim note3 üm bozuldu ve şuan 5s kullanıyorum sarjı bariz kötü ios stabil eğer note 3ü tam anlamıyla root ederek romlar yükleyerek kullanırsanız memnun kalırsınız ama standart kullanıcıysanız ben arama yapıyım instagram twitter fotoğraf çekiyim (ön kamera kötü 5sin). Anroid kullanan arkadaşların aslında 2 3 ayda telefon şiştikce sıfırlayıp temiz kurulum yapmaları gerek daha stabil çalışıyor.
    Android platformu çok keyifli uğraşmasını seversen ilgin varsa telefondan sıkıldıkca romlar yükleyip sanki başka telefon kullanıyormuş hissi yaşatıyo bilen insan anroid uğraşmak istemeyen stabiliteye önem veren insan ise ios kullanmalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CTG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

telefon şarj oluyor, bilgisayar telefonu görüyor, telefon da bilgisayarı. telefonda çıkan uyarılarda fotolara erişmesine izin ver diyorum, bilgisayara güven diyorum, telefonda tuş kilidinde şifre yok hiç bişey yok.
    sorun nedir? yoksa artık apple music çıktı diye dışardan mp3 atamıyo muyuz? gerçi icloud ile senkronize olarak bazı mp3 lerim telefona indi kendiliğinden ama o da hepsinde olmuyor. 100 şarkının 2 tanesi telefonda, diğerleri aktif değil.

yok mu el atan

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aynı problem bende de başladı windows 10 dan 7 ye geçiş yaptım itunes yükledim fakat itunes açılamıyo hiç bi uyarıda vermedi

ay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CGR328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı problem bende de başladı windows 10 dan 7 ye geçiş yaptım itunes yükledim fakat itunes açılamıyo hiç bi uyarıda vermedi

ay
    tam kanser sebebi

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Itunes gormuyorsa google da ararin manuel donanim kurdurma ile duzeliyor nasil yapilacagi yaziyor kolay is basima geldi

cuneytturkoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi ben 6s aldığım zaman aldığım telefoncuya tüm bilgileri aktarmasını istedim bunların yanında resimleri ve müzikleride aktarmasını istedim. Hepsini yaptı şimdi müzikleri filan ben aktaramadığım için müziklerin ismini not lara yazıyorum daha sonra dışardan bi hafıza kartına indirip telefoncuya gitmeyi düşünüyorum. Ben tek çöxüm yolu olarak bunları gördüm.

Benimde bi sorum var 6s in ekran camı kırıldı kullanımda bi sıkıntı yok ama çatlak görünüyor. Bunu ne kadara yaparlar yaptıkları zaman orjinalinden bi farkı olurmu?

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araştırdığım kadarıyla oluyor ama gene de sormak istedim.

iPhone 6s (iOS 9.3.3) telefonumun ekranı direk tv ye aktarmak yanı mirror screening yapmak istiyorum.

Live Media Player da izlediğim tv kanalının ses ve görüntüsünü kablosuz lg marka tv ne aktarmak istiyorum.

Apple TV 3 alsam, jailbreak vs. Olmadan bu işlemi yapabilir miyim?

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasla 6plus kullaniyorum.Ahize sesi cok ama cok azaldi artik,sanirim ahizenin icine toz doldu gecen surede...
    Garantisi devam ediyor ama garantiye verio beklemek istemiyorum bunun icin...
    Dis fircasi ile deneyim dedim ama bir fark olmadi(haporlordekini bayagi bir cikardi ama)
    Tavsiyesi olan varmi disaridan kendim yapabilecegim sekilde,yoksa garantiye vericem acip temizlesinler icini

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmetmert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadasla 6plus kullaniyorum.Ahize sesi cok ama cok azaldi artik,sanirim ahizenin icine toz doldu gecen surede...
    Garantisi devam ediyor ama garantiye verio beklemek istemiyorum bunun icin...
    Dis fircasi ile deneyim dedim ama bir fark olmadi(haporlordekini bayagi bir cikardi ama)
    Tavsiyesi olan varmi disaridan kendim yapabilecegim sekilde,yoksa garantiye vericem acip temizlesinler icini
    Çok az alkollü bir sıvı damlatıp kurumasını bekleyin kolonya vs. faydası oluyor

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bir sorun var, son güncelleme ile birlikte Wi-fi ye bağlı değilken ne zaman telefondan mesaj atsam yada watsapp'a girsem hemen çevredeki wi-fi leri buluyor. Benim de hızlı mesaj yazmam gerektiği zaman oluyor ve bu ekran çıkınca otomatik olarak hiçbirşey yazamamış oluyorum ve sinir oluyorum. Wi-fi yi kapalı konuma getirirsem sorun ortadan kalkıyor fakat eskiden wi-fi açıkken (herhangi bir wi-fiye bağlanmıyorum) bu ekran çıkmıyordu. Nedendir sizce?

Mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    47 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok az alkollü bir sıvı damlatıp kurumasını bekleyin kolonya vs. faydası oluyor
    Tesekkur ederim deneyecegim...

Wifi icin Ayarlar-Wifi-Aga katilmadan sor secenegini aktif etmisiniz sanirim alttaki,onu kapatirsaniz sormayacaktir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garantiye gönderilen iphone takibini nerden yapıyoruz bimiyorum cahilliğime verin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Itunes gormuyorsa google da ararin manuel donanim kurdurma ile duzeliyor nasil yapilacagi yaziyor kolay is basima geldi
    ne gördüysem denedim yaptım donanımı baştan kurdum falan yok hala aynı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler