az önce 12.1 public beta yüklendi 12den 1 tık daha hızlanmış gibi geldi.
7bin liraya X almak mantıklı mı? yada s9+? Eldeki telefonum ömrünü tamamladı 3 yılı aşkındır kullanıyorum, yeni alacağım telefonda en az 4sene sorun çıkarmadan kullanabileyim istiyorum.
6s cihazım var bir süredir dosyaları aktarmak için pc ye baglıyorum ama hiçbir tepki yok. Kablom orjinal degil ama daha önce aynı ttec kablo ile bi çok kere baglanma işlemini gerceklestirdim. Bi kaç ay önce bir kere yanlışlıkla güvenme dedim pc için sonra kablo takılı iken hotspot’u acınca sans eseri sormuş ve baglanmıştım ama suan yine tık yok pc de müsteri destegi aradım ama çözemediler. Ön bellegi güven ayarlarını vs sıfırladım. Olmadı yardım edebilecek var mi
ER134 Rover 25 1.8 // VL332 Taunus GT 1.6 // DY541 Marea Liberty 1.6 // RR904 Rover 75 Connoisseur SE 2.5 // ABP874 Rover 45 Club 1.6 // RR061 Vw Jetta Comf. 2.0TDİ
ben 2800'e Asus zenfone 5 almayı planlıyorum 3800'e de 5Z modeli var o daha iyi fakat fiyatı nedense çok yüksek geliyor. iPhone 3G'den beri apple kullanıcısıyım fakat o fiyatlara o telefonları almam artık. Zenfone 5Z'yi incelemenizi tavsiye ederim. En az 4 sene götürür gibi geliyor.
icloud açık mı telefonda?
Whatsapp yedeği aldıysa eğer kayıt eder bir sorun olmaz ki..
Telefonda ki fotoğrafları almak içinde;
Telefonu bilgisayara bağlayın, Bilgisayarıma girdikten sonra telefonun olduğu dosyaya sağ tıklayıp dışarı aktar dediğinizde fotoğrafların hepsini alabilirsiniz. Bu dediğim olayda icloud'un açık olmaması gerekli ama.
Xiaomi Mi 8 64 GB (İthalatcı Garantili) Fiyatı - Taksit Secenekleri
Xiaomi hakkında ne düşünüyorsunuz
Biraz arıyorsun ama çok değil. Telefonun hızı ve özellikle bataryası daha çok mutlu ediyor bence. 2 gün çoğu zaman telefonu şarja takmamak ya da 1 günü dolu dolu geçirmek çok daha mantıklı geliyor. Tercih meselesi tabii bir de bütçe.
Oneplus 6'yı da göz ardı etmeyin derim.
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
IOS 12 rehber aramasında H harfi uçmuş nedense![]()
Okumadan imzalamam.....
iPhone 7 mat black deki boya soyulması sorunu icin ne yapabiliriz bilen var mı? Kasa degisimi yapılıyor mu?
Bir kaç gündür etrafımdaki android telefonları kurcalıyorum s8 note vs.. Menü geçiş animasyonları, arayüzün kalabalık görüntüsü falan alışamayacakmışım gibi geliyor. Arkadaşımdan rica ettim mi8 kullanacağım bir kaç gün kamerası ve görüntüsü çok hoşuma gitti. Bütçe olayı da şöyle eskisi kadar amaçsızca para harcamamaya özen gösteriyorum artık. Önceden olsa x çıkar çıkmaz alırdım. Şimdi düşünmeyi araştırmayı öğrenince o paralara değmeyeceğine kanaat getirebildim![]()
Menülerdeki Animasyonları kapatabiliyorsun veya suresini kisabiliyorsun veya uzatabiliyorsun istersen şak diye gelir istersen aheste aheste
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)