Bu ne arkadas yaa sonuc boyleyse dostluk adinda bile kimse denemesin birbiriyle.
Printable View
Bu ne arkadas yaa sonuc boyleyse dostluk adinda bile kimse denemesin birbiriyle.
EE 106 gerektıgı gbı yurumus maşALLAH:) dier konuda bı adaletszlık vardı bu vıdeo ile hersy ortada o gun canlı canlı ızledım EE 106 hep öndeydı;)
ben hiç bişey anlamadım yaşar bu işten..bu işe böyle bi son nokta koyulmaz iki arac gec saatte çıkın yol boşken aynı anda oturun gaza yürüyün yürüyebildiğiniz kadar emin ol o zaman kimsenin bahanesi olmaz.. hiç burdan uzatmaya gerek yok bence ;)
Bak arabam şişti bıraktım diyordun tır çıktı diyordun mami abi sıkıştırdı diyordun ne oldu kardeşim şimdi ben sonunu gördüm onun için bıraktım diyorsun ?
Biz yalanmı söylüyoruz gaz kestin dediğinde kesmedim bunlar bahanenndi şimdi sonunu gördüm diyorsun,arabana prim yaptırma için ugraş verme bu camia çok küçük,kalbini kırmak istemem bilgin olsun ,gelmesinimi bekleseydim gibi cevaplar bizi kızdırır kızdırdıgı zamanda hiç iç açıçı mesajlar yazamam bilgin olsun adam gibi denedik ama ben 5 vitesde sürekli gaz kestim bana böyle söylediler böyle egittiler mutlaka bırak yoksa seni topp spedd de geçer rt dedieler onun için mecbur kaldım bıraktım de canımı ye araba için moral bozmaya degmiyor yazdıgın mesajlar moral bozar önünde çok uzun yıllar var daha neleri geçersin sıkıntı yapma o kadar,kişilikden ödün verme yeter .
Alper yol boştu denedigimizde geç saatdi, sonuna kadar gidecek cesaretli kimse yokki nasıl deneyecegiz ?
Cevaplarınıza dikkat edin yazarken her insanın bir sabrı var mevzuyu dahada uzatmayın ben yumaşatmaya çalıştıkça değişik pozisyonlara sokuyorsunuz mevzuyu.
28 ee cocuklar sewınsın 35 rt yı gecmısler ya kendılerınce duayen abıler yasar ın vıdıoyu ızlesınler ben cektım samet rol e baslarken bıle saglıklı yuruyemıyosun akarak gelıyosun be kardesım ama sonuc rt gecmeye baslıyo sen gaz kesıyosun vah vah vah sana samet bunamı sewındınız rt ee herzaman saplar kardes gaz kesmıcek rol e saglıklı baslıcaksın yoksa hep kendını kandırırsın onlada kalırsın
fatih
bu konuya yorum yapacaktım ama mıllet yasarla eskı arkadas oldugum ıcın yasarı savundugumu zanneder dıye yorum yapmadım ..o aksamkı denemerde cogu kez ee plaka erken gaza bastıı onada soyledım zaten aynı anda gaza basıp devam ettıklerınde rt plaka 4 sonu yanına gelıp gececekken ee gaz kestı mazeretı ıse yol karanlık oldu ama yolumuz mahmutbey catalca arası paralı yoldu saatte gece 1 ıdı yanı burda kımseyı kırmak veya ıncetmek ıcın yazmıyorum gorduklerımı yazıyorum sonucta ıkı aracta 106 ...
Fatih kendine bir üyelik aç ne olur senin yüzünden ban yiyecegim :) :D
Nickinde 4 biter 5 başlar olsun :D
Bizim öyle bir sıkıntımız yokki mustafa beni geçiyorsa 5 sonundada geçer sonuç önemli olan bırakmak yakışmıyor bunu anlatmaya çalıştık ama anlatamadık,kimse yogurdum ekşi demiyor :) ;)
2 araçda 106 lakin biri başlayınca biri bitiriyor :)
Ayrıca mami de böyle yazıyorsa söyleyecek birşey oldugunu düşünmüyorum .
Eger denemek isteyen olursa deneriz ,suat ustaya gittigimizde R yi kırmış atmış,bize lazım olmayacagı için :) :icon_tup:
Maasallah araclara,videoları şimdi izleyebildim..rt izmirdeki kalıbından komple sıyrılır umarım ki sıyrılacaktır da sizin gibi bilincli, deyim yerindeyse eski 106 cıların elinde, en basiti suki suat abimizin elinin degmiş olması bile yeterlidir :)
1cı öle saplardı flanlı konusmalar hıc hos dıl;) mamı abı bnım 5 attgım hep bellı vtes seslrnı dınlersek :) artı yasar abım 2 kornada bastın dıorsun kornamı var ortada selcuk abı saydı bn bastım 2. vıdeoda dhada gdyodum jandardama arbsı var dıe gazı bıraktım belkı fark dah aıyı oucktı he;) sen benım EE me vıdeo cekıp koydun ya abı bn senın RT kısa bı fıl cektım izledıkcete hosuma gdyor saygılar:)
Biz sana sellektör yapıyorduk sen gaza basıyorsun yavaşla diyoruz selçukla ilerde durduk niye basıyorsun ilerde jandarma var diyoruz ne jandarması ben görmedim demedinmi samet ? şimdi jandarma vardı bıraktım o yüzden diyorsun ?
Sen bu videolarla egleniyorsan iyi eglenceler kardeşim eglenmek istersen EE nin çok güzel resimleri var tech ailesi olarak yüklerim hep beraber egleniriz,cahil cahil konuşma. :icon_tup:
EK648 neden 2 dediğimde basıyorsun samet diyor cevap vermiyorsun,burda herkez aynı şeyi konuşuyor sen lafı nerenden anlıyorsun canımı sıkıyorsun samet kardeşim bak kardeşim diyorum son limitlerdeyim .
Burda laf sokmaya çalıştıgın adamlar insanlar seninle zamanında aynı duyguları yaşadı bizde o evreden geçtik ama şu an senin bulundugun duruma kendimizi hiç sokmadık,klavyeden yazmak değil burda yazarsın yüzümüzü gördüğünde abi nasıl dersin bu işler böyle bizde çok kızıyoruz sonra bir bakmışsın yine sohbet muhabbet bu işi uzatma niyetindeysen hiç sıkıntı yok ben zaten 5 sonuna hastayım .
Bilmedigin tanımadıgın kimse içinde kırıcı söz söyleme sen küçüksün her zaman susmak zorundasın bu böyle geldi böyle gider,forum işi böyle ama yok ben farklıyım dersen sen bilirsin...
Konuştugun adamların evveliyatına bak kaç tane 106 nın ırzına geçmişler kaç kişiye geçilmişler kaç kişiyi geçmişler neler yapmışlar neler yapmamışlar yaptıkları araçların durumu ortada,tanıdık olması gerekmiyor bunları bilmen için.
Mevzu geçme geçilme mevzusumu ? Bu işler para ve ustalıkla olmuyormu ? e o zaman senin beni geçme şansın yok. Mami,nin biri için söyledigi kelimeydi ben kullandım .
kucugum her zaman susmya hakkım mı var:) o zaman tıp yasar abım bıda konusmam ben sen yaz saygı duyarım ben;)
anlattıgınıza göre 5'in sonunu görmek böyle bişe heralde
106 GTi vs 106 GTi Rolling | Facebook
ya bu ee nin her denemesinde bişe oluyo ya erken basıyo ya şişiyo ya haraet oluyo
ya bırakın boş bahaneleri ya azcık mantıklı şeyler yazın videoyu izlemedim gerekte yok cunku işi bilen kişiler yorumu yapmış noktayı koymuş.
yapılacak tek şey ıkı araçta duzgun guzel bi saatte cıkar aralarında belli bi km hız anlaşır veya ilk kim 5 vitesi bitirip kesiciye düşerse rol biter
iki araçta guzelce videosunu ceker kadranını ceker aradaıki farkı görüntüler kimse böyle yorumlara gerek duymaz.
neyse yaşar abi azcık sabır eskiden diziler cekiyoduk burakla yeniden başlıyoruz :D seninlede gusel bi dizi cekeriz yaşar köse :) abim
o zaman izle öle yorum yap;) 3 tane vıdeo var :)
Maşallah araçlara