RT nın yerınde EE OLSAYDI BU KADR OLAY OLURMUYDU OLMAZDI ;) bırakın bu işlerı adam yurutmus arbasını :) olay olmasının sebebını az duşunun yasar abıyı herkes tanıor;)
Printable View
RT nın yerınde EE OLSAYDI BU KADR OLAY OLURMUYDU OLMAZDI ;) bırakın bu işlerı adam yurutmus arbasını :) olay olmasının sebebını az duşunun yasar abıyı herkes tanıor;)
erken basıp sonra önüme araba cıktı yok şiştim ettim dedin sonrada ben bittim dedin videoları izlemeye gerek yok önce mantıklı bişe yaz. yazdıklarını göre hangisine inanacak insanlar?
ve kimseyi savunuyorum yanış anlaşılmasın istersen ilk kornada bas beni alakadar etmez unutmaki denediğin insan ilk kez rolle cıkmıyo neyin ne olduğunu bilen insanlar yaşar abi olsun videoyu çeken selçuk olsun yani senin söylediğin havada kalır burdaki çoğu insan için
maşh araçına kötüleyen eden yok zaten yaşar abide beni geçiyo yazmış adam.
dediği ben yanına yaklaşıyorum gaz kesiyo demiş top speed de ne olcak göremedik demiş buda gayet demesi normal değilmi sende olsan top speed de ne olcağını görmek istersin illaki
tekrar söylüyorum senin araçını kötülediğim falanda yok sonuçta emek verip yapmışsın bişeler MAŞH. ama yazdıklarına dikkat etmende fayda var niye dersen kafa karıştırıyosun tırmı çıktı şiştimi 5 de kesiciye girdinmi yoksa hiç birimi :) yoksa bunlar bi çelişkimi :rolleyes:
5 te RT yürüyor,ilk kafayı çıkaran EE...
en az 10 dan fazla dendık hepsıde oldu;) o ınsanları bn eskı tanıorum merak etme:) kafa karsıcak bsı yok vıdeo ızle hepsı sılınır kafandan;) tahmınen EE nın 5 kc km hıza kavustgunu bıle anlarsın vıdeorda;)
hayrlı işler sana bilader
rt nn bukadr yandasi olduktan sonra aradaki fark 20boyda olsa sirti yere gelmez sametim bosuna parmaklrni yorma ;) olay kapansin diosunz ama halaaa ortalgi kizistrck tahrik edicek cumleler kullanan insanlr var madem coluk cocuk bu denedgnz adamlar neyini kaale aliosnz susun bitsin siz konustkca uzar bu mevzu yasiniz buyuk olablr ama ettgnz tehdit msjlri hic yasiniza uygun diil buarada ;)
bu is madem paraya ve ustaya bakio keske 5in disindki viteslerde iyi olsaydi konustrmasaydnz bu cocklari.
bu boy farkından sonra böle konuşanlar normal :)kardsım yok erken bastı yok 5 te gelıodum yok gaz kestı 2 3 4 ün nerde bn hep 5 e attım RT bırakan bu işlerı 2.vteste oturduk gaza cıkarsaydı kafayı 3. vteste cıkarsaydı 4 vıteste neden gerıdeydı RT mami abı bıle dedı EE nın 4 ü FLN IYI TIRMANIYO DIE selcuk abı samet daha ıyı vtes attı yasar abıden dıe yalanmı bunlar;)
EK 106 yla uğraştık yaptık kosturduk yuruttuk stock dğl die inandıramadık ya bu ee'nin mevzusuda uzar gider.ben top speed'de kıçı kırık corsamla uğraşsam az bucuk gcerim stock 106yı. ama 10 dkka sonra gelir gecerim. top speede hızlı çıkmak değilmi önemli olan buyuklerimz söylesin madem öyle? ben 5'in sonuna depar atarak cıkıcam arkamdan gelen araba doldura doldura gelicek blki yarım boy gecicek sonra geçti olucak. o arabanın 5'i sağlamsa ee'nin 2si 3u 4u sağlam desek cumlede sölerken bile ee gecio bence;)