TechTurkey Amatör Offroad Takımı
- BoraRS - Hyundai Santa Fe
- Redbull Engin - Range Rover V8
- Kickboxer - Grand Cherokee - Mavi donunu kendi getirecek
- JapanTuner Kaan - Ssang Yong Tang Tung
- LeventRC - Levent - Nissan Navara 4x4
sahil videosunda bütün rüzgar kamerada yazık hasta felan olmadı umarım
güzel eğlence olmuş
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
resimler gördüm korktum
biz oraya girsek belımıze kadar batarız
inşallah gaza gelmeyiz orda
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Mangalı Redbull Engin arkadaşımız getirecek. Sucuk Tavuk Et olayını yolda beraber hallederiz. Zaten çok abartmaya gerek yok. Alt tarafı 7 kg et 5 kangal sucuk alıcaz
Nevale işini burdan haberleşerek planlayarak hallederizŞimdilik tek yanıt Portçumuz Kaan'dan gelmedi ama ben onu bugün arar kesinleştiririm.
Bu hafta pas geçmek zorundayım yeğenim askere gideceğinden cuma c.tesi pazar işemeli .ıçmalı haftasonu paketi hazırladık ona dahil olacağımsizlere iyi eğlenceler
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
beni copilot alscsk gönüllü yokmu yawharbi içim gidiyo bu topic i igörünce
bi willy's mi alsam napsam
![]()
Arkadaşımdan haber bekliyorm babasının henüz 4x4le iş ivarmı yokmu onu çözemedikc.tesiye kadar kesin bişi yazıcam. inş orda oluruz bizde ilkkezde olsa bunu tadarız.
batu sanada msj atarım eğer gelirsek alırız senide co pilotmu olursun yolcumu olursun bakarız orasına D:
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Arkadaşlar enteresan bir gelişme oldu. Benim jipi bugün sattımYarın devir teslimini yapıcam ve hemen ardından offroad için biraz daha kuvvetli bir makina bakıcam. Aklımda 2 tane aday var. Grand Cherokee 2.7 CRDI ve VolksWagen Touareg 3.2 V6. VW Touarege baktım çok hoşuma gitti. İçi dışı çok iyi çok beğendim. Yarın veya Cumaya kadar yeni jipi alabilirsem yeni jiple gelicem.
Eğer alamazsam kuzenin Nissan Pathfinder ile geleceğizHer türlü geleceğiz yaneee
![]()
Bora Kardeşim Pazar sırf balçık çamur olmasın bizim prof çamur lastiklerimiz filan yok hafif tutnuna bileceğimiz yerler olsun tepe çıkalım inelim şoförlüğümüzü konuşturalım.
Bizi buzda kösele ayakkabı ile tırmalatma![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)