bora abı yeni mitsubıshı pajerolarada bakabılırsın
bora abı yeni mitsubıshı pajerolarada bakabılırsın
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Kanka bakacaz işte. Offrodda umduğunu değil bulduğunu yersinBu arada Jeep Cherokee' lere baktım ama tipik amerikan arabası içi. Leşş gibi. Çok çabuk yıpranıyor bu cherokeelerin içleri. Koltuklar deriler filan rezalet. Galericide bitane de Sorento vardı yeni kasalardan. 2500 cc 175 hp. Yaw arabada yok yok. Ne ararsan var ve inanılmaz konforlu. DVD TV arka görüş kamerası Navigasyon BiXenon ne ararsan var. Deriler filan on numara. 4x4 Hi, 4x4 Low seçeneği de var. Bayıldım alete. 2008 model.
Evet Sorentoyu bugün akşam saat 17:30 da bankalar kapanmadan 2 dakika önce aldım
Yarın lastikleri değiştiriyorum. Pazara hazır olurum. Pazar günü için gelecek arkadaşları tekrar listeliyorum;
- BoraRS - Kia Sorento Alayına Go
- Redbull Engin - Range Rover V8
- Kickboxer - Grand Cherokee - Mavi donunu kendi getirecek
- JapanTuner Kaan - Ssang Yong Tang Tung
- LeventRC - Levent - Nissan Navara 4x4
- Öskür - Özgür - Cherokee
Buluşma Mekanı: Ben Kavacık BP' de buluşup ordan Riva' ya geçelim derim ne dersiniz? Özgür bizi orada güzel yerlere sokabilir. Engin varsa başka bir lokasyon oraya da gidebiliriz. Ama Riva' da opsiyonumuz çok olur orman yollarında
Buluşma Günü ve Saati: Bu Pazar yani 20 Kasım Sabah Saat 09:00.
Yanınızda Getirmeniz Gerekenler: Kuvvetli bir Çeki halatı mutlaka yanınızda bulunsun. Varsa çizme veya yüksek bot da getirin. Bulabilirseniz eldiven de getirin. Ne olur ne olmaz lazım olabilir Kaanı kurtarmak için
Buluşma yerine yakın bir yerden alışverişimizi de yapar yolumuza devam ederiz
Lütfen yukarıdaki listede ismi geçen arkadaşlarımız buraya konförmasyonlarını son kez yazsınlar. Ona göre özel mesaj atıp iletişim bilgilerimizi paylaşacağız.
Şimdiden iyi eğlenceler ve bol şans diliyorum gençler![]()
pazar beykoz rivada yarıslar var ..fener yolu denılen parkurda hard araclar ıcın ıyı bır mekan ama soft araclar cok kalabılır orda ..baska pıst nerde var..yedıteyepeye orman yolundan cıkıs varmıs ama nasıldır bılmıyorum bıgun bende denıcem..
ya sızı engellemez oyun parkuru zaten...fener parkuru denılen bır yer var eger dun bugun kurumadıysa sızın araclar ıcın bıraz sıkıntı olur oralar ...belkı baska yerler vardır bende bılmıyorum guzel yerler bulursanırz burdan paylasında baska bı gun bızde gıder bakarız...
Simdi durum soyle,yarislarin oldugu yer balcik halde off road parkuru bizi bozarorayla isimiz yok biz camurlu yollarda idare ederiz die dusunuyorum
Benim acimdan tek pok yani pazar avda olma ihtimalimde yuksek ama bi ayar cekmem lzm acilinden![]()
Özgür iki tane çulluk için satma biziBiz seninle ördeğe domuza gideriz
Gel de görüşelim yüzyüze detaylı konuşalım av organizasyonunu. Bu arada nerelere gidebiliriz. Oradaki o benim konu başlığındaki videolarda bahsi geçen yer deniz kenarında kumsel kum su tepe filan. Yani orası da keyifli bi yer. Ne dersin? Ordan sonra da güzel orman yolları var. Oralara da gireriz.
Evet baskan sahil yolunu kullanabiliriz oradan orman yollarindan golluye gecebiliriz bi cok yer var eskiden olsa heryer parkurdu ama sin 2 senede cogu yerin yollarini doldurdular ama yinede yer bulunur sorun degil
Organizasyona bi sekilde dahil olucam isalah su programi duzenleyip![]()
Bora seni tebrik ederim hızlı karar veren adamları severim 2 günde sattın aldın helal olsun.
Pazar bir kere gelicez dedik.
Yaw Batu sen gel seni ben en güzel yere verecemKaanin yanina
Kaan batarsa fazladan adama ihtiyaci olacak
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)