Tamamdır bende varım yalnız bende çeki halatı yokİdare ederiz artık bir şekilde
![]()
geliyorum ben bı sıkıntı yok abı pazar gunu gorusurz ozaman cekı halatını bende halletmeye calıscam
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Offroad başlığı varmış yeni görüyorumBende ufak bir davette bulunayım.
Adana offroad grubu olarak haftaya pazar 1. yaşımızı kutlayacağız.Gelmek,katılmak isteyenleri bekleriz.
26-27 Kasım.Yer KARATAŞ BATIK GEMİ
Yarışmamız olacak ve 1.2.3. ye kupa verilecek.Bunun dışında çeşitli gösterilerimiz olacak.
Ayrıntılı bilgi
http://www.facebook.com/event.php?eid=241340752595252
Emre Baran bekliyoruz sizi de. Bu arada bulusma yerimiz ayni. Kavacik BP.
Bulusma saati sabah saat 10:00. Lütfen geç kalmayin. Beklemeyiz![]()
hala yarın aracın müsaitliği belli değil bende cok gelmek istiyorm inş araba müsait olur bizde geliriz. aksama net olarak gelip gelmicemizi bildiricem
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
- BoraRS - Siyah Kia Sorento
- Redbull Engin - Range Rover V8
- Kickboxer - Grand Cherokee - Mavi donunu kendi getirecek
- JapanTuner Kaan - Ssang Yong Tang Tung
- LeventRC - Levent - Nissan Navara 4x4
- Öskür - Özgür - Cherokee
- Emre Yeşil - Freelander II
- Baran - Freelander II
Buluşma Mekanı: Kavacık BP' de buluşup ordan Riva' ya geçeceğiz. Benim aracı görürseniz (Siyah EEC Plaka Kia Sorento) yanıma gelirsiniz. Orada müsait bir yere çeker diğer arkadaşları bekleriz.
Buluşma Günü ve Saati: Bu Pazar yani 20 Kasım Sabah Saat 10:00
Yanınızda Getirmeniz Gerekenler: Kuvvetli bir Çeki halatı mutlaka yanınızda bulunsun. Varsa çizme veya yüksek bot da getirin. Bulabilirseniz eldiven de getirin. Ne olur ne olmaz lazım olabilir Kaanı kurtarmak için
BP' de buluştuktan sonra orada hemen herkesten 20 şer lira para toplayacağız ve hemen oradan 2 kişi gidip alışverişi yapar yolumuza devam ederiz. Alacaklarımız Tavuk, Sucuk, domatez, biber, ekmek ve içecektir. Fazlasına da gerek yok.
bizdede bi sorento varda lastikleri kumho mevsim lastiği var üstünde oralara dayanmaz![]()
benm araba keyless go sisteminde bi aksılık oldu suanda yapmaya calısıyor servıs yetısırse ordayım sabah
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)