Simdi son durumu bildiriyim bugun yine ***** mekanlarda avdaydim,hava ciddi soguk 6 derecr civari ona gore giyinin bu 1
Diger konu gunes yok en ufak toprak yollar bile camur bu guzel ama yon cizmeye calisiyorum cunku cogu araba heryere giremeyebilir az camurla idare etmek mantikli
Son konu off road yarisi var abileri izler feyiz aliriz yarin,bugun antreman yapiolardi..
Özgür biz yine camurlu yerlere girelim. Baktik cok zorluyor baska parkurlara da yöneliriz
Bu arada yaniniza kameralarinizi da getirin. Bol bol resim ve video cekelim.
Batuhan Korkuts Videos | Facebook
Bu video katıldığım ilk off-road oyunlarından. Arabayı oraya gitmeden 1 hafta önce göle bile sokmuştuk stop ediyomu diye o gün 2 çekerde zorlarken arka diff kırmıştımArkaya lsd taktık yetiştirdik arabayı orda nasıl oldu su aldı anlamadım. Videoyu herkezin izlemesi istiyorum , videoyu çekenler fatsalı dostlarımız ve anlatım baştan sona süper
tabi o dönemde kendileriyle tanışmamıştık şimdi sürekli görüşüyoruz. Off-road çok farklı bi olay bölgesel kamplarla felan çok farklı dişiler tanıyım dostlar ediniliyor.
Kahvaltımı edip çıkıyorum. Saat 10:00 da Kavacık BP' de görüşmek üzere diyorum. Yanlız orası Opet de olmuş olabilirKavacıktaki Benzin istasyonu işte
![]()
Valla ben evdeyim şuan Kaan abi dün arıcam dedi aramadıbende tekrar aramak istemedim
Size iyi eğlenceler..
çok güzel bir gündu herkeze tek tek cok teskkur ederım bıraz erken donmek zorunda kaldır kusura bakmayın
aslında bır kac yerı gezının cokta amatör olmadı baya korktum ben
4wd low u acmaadan cıktım donuste denedım cok fark ettı.
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Çok güzel bir gündü bol atraksiyonlu ve eğelenceli geçti yeni buluşmalarda daha hazırlıklı oluruz ekipman olarak.
Tüm arkadaşlara tekrar teşekkür erderim.
videolar nerde müdür don showwwwwww![]()
konuyu yenı goruyorum ya artık takıpdeyım : )
2.7 crd var : ) artık gelırım organızasyonlara : )
yenı lastık aldım dun ama 4 mevsım..eger elınde 235*65 *17 jant lastık varsa soyle daga bayıra cıkabılecegım alırım : )
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)