iki aracada mşallah güzel yürümüşler
sonuna kadar katılıyorum ve eklıyorum sanırım uzerındekı parcalar ac 106 nın parcaları ac 106 nın gıdısını herkes bılır burda yanlıs anlasılmasın clıo rs leri kale almıyordu.
yinede maşallah her 2 aracada, deneme yapılırken arada 1 şerit boşluk bırakılsaymış sonuç her 2 araç tarafındanda farklı olabilirdi..
bende 106nin daha iyi gitmesi gerektigini dusunmekteyim..
Eyvallah Okanım
Teşekkürler
Kullandığım araç 16-17 tane Clio Rs geçmiş bir araçtır
Hangi Clio Rs lerlen yarışıldı bilemem geçmişini ama arkadaşların arabada sorun var denilmesin...
Kesin yargı olmasın
evet zm 106 ac nın butun parcaları aldı ve ac den cıkan pıstonlara normal sekman attı arabasına taktı ..yanı o pıstonlar 33000 km yol yapmıs bı parca ve bu pıstonu sıfır pıstonla yanyana koymak ayıp olur bence ..ıkıncısı FORGED pıstona KAZANCI sekman atılmaz atarsan araba bu sekılde olur ...eger bu arac AC nın parcaları takılı ve sız bu arabayı ac ıle aynı kaba koyuyorsanız eger pasaoglu dynoya cıksın arac ve cıkan dynoyu buraya koysun .. ac nın bendekı halinin dynosu 181 BG 184 TORK İDİ pasaoglunda kayıtları mevcut ...
şu spec lerdeki bir 106 tının 235 lere kadar kafa burun gitmesi gayet normal vahim olan birşey yok rollingi bizzat ben s3 ün içinde seyrettim kafa burun gidiyolar gittiği rs feh typer ile yürür hatta geçer rs in gidişinide çok iyi bilirim emeğe saygı biraz ZM 106 gayet başarılı maşşallh güzel yürüyo
burada dışardan çekim videolar var http://www.facebook.com/pages/ROLL%C...85798008168004
şanzıman farkı olabileceği hiç aklına gelmiyor sanırım kimsenin. 230-240 km/h larda 106 nın RS e tutunması herkese mantıklı geliyor sanırm. AC kaç Km/h larda bitiodu?
ss rs ıle ac 106 nın son denemelerı kafa burundu ve ıle ss te kafa burundu nerdeyse gecen haftada ss ıle zm denemıs hıcte zm nın gerı dustuğunu dusunmuyorum bence tam kıvamında
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)