Aynen SS ile denemeleri mevcut AC nin
Kafa burun gidilmişti
Aynı parçalar madem ZM de
Benim bu şekilde videolarımın olması neden ters geldi anlamadım insanlara
Biliyorsun adresimi panpa
Nasıl bir duyum aldığını bilmiyorm ama geçen hafta arkadaşlar denk geldi gene
2 ye 2 sıktık
Öndeydim o zaman ki baskı sorunu varmış ZM de
Halledilince bu videolar çıktı
Eyvallah bilmiyorum kısa var mı yok mu 106GTİ cılar daha iyi bilirler o yüzden yazmadım yanlış olmasın diye
Dostum garip olan burda Clio Rs in başarısı var ama 106gti gitmiyor oluyor
Yani hep geberik Clio Rs lerlen mi denendi bu zamana kadar anlamıyorum
Sende bu parçalar takılı AC ile son halinle kafa kafaya yürüdün
Yazmışsın zaten
Kesinlikle teşekkürler yorum için
Bunlar yokmuş denilen şeyler garanti mi yok çünkü bana var denilmişti
AC den çıkan parçalar listesinde o yok denilenler vardı
Aldılarsa takmadılar mı nerden bilcez
ali abiye sormak lazım.
kısa zaten yokmuş, headers ile hafif volant'ta yok. bunlar olsa farklı olurdu bana göre bu deneme.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
iki aracada maşallah VE rs ede ZM 106 yada binmişliğim var ZM bence çok güzel yürümüş ki zamanında SS rs le ac 106 denemlerini canlı izlemiştim şu durumla aynı zaten ss rs le ve rs te kafa burun gidiolardı , denildiğe görede zm nin şanzıman uzun oranlı sanırım yusuf abi onunda bi çaresine bakar tekrardan kocaman maşAllah araçlara ..![]()
ac de headers yoktu kı takıldı bi işe yaramadı dıye gerı sokulmustu? eger okan aldıktan sonra takmadıysa.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
percussionali'den alıntı yaptım bilmiyorum ben
ona sormak lazım.
zaten şu zaman da hangi arabada hangi specler var meçhul herkes gizli spec![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Parçalar AC den sökülmüş olabilir o araç gibi gitmesini beklemek hayalden öte gitmez
O fırından ekmek yemek lazım,her ekmegin mayası,suyu,,tuzu,unu ( yoğrulması ) bir olmuyor![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Maşallah araçlara. Speclere göre 106 nın önde olması gerekir gibime geliyo ama parçaların kondisyonu vs önemli şeylermiş demekki..
Arkadaşlar AC 106 ile SS Rs'i denediğimiz gün Japantuner Kaan'da denemede vardı.
Videolar zaten sitede var ordanda inceleyebiirsiniz.
SS Rs Okan tünel yaparak 190'a kadar yanımda geliyordu bu bir gerçek.
Fakat tünelsiz delikanlı gibi deneme yaptığımızda Ac ile önde gidiyordum buda bir gerçek.
Kimse SS RS ile AC 106 200'e kadar yanyana gidiyordu diye kendini avutmasın.
AC 106 her zaman SS RS'i geçmiştir![]()
burada yazan arkadaşların bazıları bu arabanın bu kadar bile yürüyebileceğine inanmıyordu, KAPAK oldu. Olayın seninle bir alakası yok, tebrik ederim güzel yürüyen bir araban var. 106 ya biniyor olsamda ilk arabalarım Renault tu. halen ve halen severim Rs leri...
Parçaların takılıp takılmadığını ben sölüyorum sana;
hafif volan ve headers alınmadı. sadece BİTİK BRONZ alınmıştı, takıldı ama inanılmaz kaçırdığı için çıkarttık.
aracının maşallahı var dostum. ama yakın bir zamanda tekrar böyle güzel bir deneme yaparız umarım...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)