User Tag List

Sayfa 11/15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
281 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Clio RS -RS 319- vs Honda CRX

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vtec katili değilmiydi Bu CRX ler?
    GT-R

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zafa38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vtec katili değilmiydi Bu CRX ler?
    he öyleydi ne olmuş ?
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet EZN çok oynanmış. Egzost headers filtre ile ulan bir headers mı oynatıo arabayı. Clioda egzost ve filtre yok mu. SS e maşallah nasıl yedi o Tır farkını anlamadık valla. Alışı kuvvetliymiş demek ki.

Mühendisliğe bak. İkiside NA ama ağırlık Clioyu yavaşlatıyor S2000 e bişey yaptığı yok. Clio 1050 kilo S2000 1250 kilo tork desen arada 10 nm 20 nm fark var.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan ben cahilim beni alemlere sok bana modifiye öğret. Ulan oynama nedir bilmesek senin bu yazdığınla headers için insanlık tarihinin buluşu diyeceğiz. + Headers vafc ve portpolish motorla oynamaksa acaba stroker kit koyanlar turbo büyütenler titanium krank takanlar sıkıştırma yükseltenler throttle body yapanlar ilah yaw. Sen demiyor muydun modifiye etmeye ne gerek var benim arabam ciğerli egzost ve filtre yetiyor diye. E sende yapsaydın çocuum neden ağlarsın o zaman. Haa bu arada ben SS hakkında istediğim gibi konuşurum araba senin değil ki sana ne oluyor. Git geri al sapladıktan sonra konuşalım.
    IN BOOST WE TRUST

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RsTeam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .......
    teke tek denemelerde ne olduğunu biliyoruz zaten teke tek 200 lere kadar hep arkamdaydın......
    kim geçmiş anlamadım sen diosun ben o diyor ben yok mu bunun videosu?
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben anlamadığım bişe var 2-3 sene önce bisürü egzantrikli yazılımlı rs vardı satılık, satıldı hepsi. şimdi 1-2 tanesi bende egzantrik var diyor, diğerleri caddede. nerde bu egzantrikli cliolar yaw? egzantrikli vs orj. egzantrikli denemesi çok merak ediyorum...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu çok gerilmiş
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi kere ben 60 değil 65 im bu 1.
    kaan 120 değil 130 kendi söyledi zaten bu 2.
    daha clio rs in torkunun 200 olduğunu bile bilmeden s2000 daha çok etkileniyor diyorsun
    s2000 zaten güçlü ve senin aracın benimkinden daha yüklü ve oynanmış torkunda beygirinde benden baya bir fazla
    teke tek ten sonra benim araca 130 kilo insan biniyor senin araca 105 kilo biniyor ve benim araç hem tork hem beygir olarak zayıf hala s2000 daha çok etkilendi diyorsan ben sana mühendisliği bırak derim

Clio RS kilodan en çok etkilenen araçlardan biri olduğu gibi zaten hafif olduğu için s2000 gibi bir araçla denemeye çıkabiliyor sen aracı ağırlaştırırsan elbette geçeceksin bunu 10 yaşındaki çocukta bilir ozaman denememize gerek varmı
    ben arka koltuğu sökmüşüm daha iyi yürümek için oda altı üstü 8 kilo bişi zaten karşımda 260+ hp s2000 var sen yanıma hala 130 kilo kaanı verirsen ne o koltuğun söküklüğü kalır nede denemenin zevki kalır
    teke tek denemelerde ne olduğunu biliyoruz zaten teke tek 200 lere kadar hep arkamdaydın bu yüzden bu durum seni mutlu etmediği için 30 kilo farkın lafını yaparak kilo eşitleme ağırlık arttırma gereği duydun yoksa teke tekte geçmiş olsan hatta rüya gördüğün 1 tır farkı bana atmış olsan zaten böyle birşeye ihtiyaç duymazdın kendini kandırmanın alemi yok ve bende sırf sen istiosun görelim diye kaanı alıp denemeye çıktım başkası olsaydı banane 95 kiloyssan ben teke tek denemişim der çeker giderdim bunlara gerek yok

en basit örneği selçuğun rs le belki yüzlerce kez denedik hiç birinde bana ben 85 im sen 65 sin ondan böyle oldu yanına ağır birini al lafı yapmadı sadece arabaları denerdik hemde çocğun altında benle eşit clio rs var seninki gibi 260+hp s2000 değil

Benim altımda okadar güçlü belki üzerinde 4.000-5.000 TL lik malzeme olan EZN s2000 olsaydı ve sen benimle dandik bi 10TL lik filtre kiti ve 80 TL lik egzoslu clio rs gibi bir araçla bu şekilde yürüyebilseydin ben 30-40 kg ın lafından önce helal olsun maşallah derdim sendende bunu beklerdim..
    Okan Kaan benim evimde tartıldı 120 kilo geldi bilip bilmeden atıp tutma bu bir. Hondalarda Vtec denen hadise vardır. Vtec altı araba 120 beygirlik 1.6 ies gibi gider. Yani ölüdür. Neden? Çünkü subablar tam açık değildir. Araba ekonomi modundadır. Bunu da sen bilmiyorsan git kumda oyna canım kardeşim.

Ayrıca öyle bir hava estirdin ki sanki ben teketek denemede geçildim o yüzden senin yanına adam verdim Olm sen hakkatten rüya görüyormuşsun. O akşam teke tek sıktıktan sonra Shelle çekip senin kankalarının çektiği videolara baktık ne gördük? Doğru düzgün video yok. O kadar güzel araba bir arada hadi kaliteli bikaç video çekelim diye arabaları ikişer kişi deneyelim diye çıkmadık mı? İşine gelmeyince hemen yalana başvur. Ben gerçekten seni delikanlı efendi çocuk bilirdim. Ama malesef sen büyük yalancıymışsın be okan. Bak ben EZN ile birsürü araba ile denedim. Boy boy yediğim de oldu boy boy geçtiğimde. Neden hiçbiri ile polemiğim yok da sadece seninle var?

Neden biliyomusun? Çünkü yediğin tır boyu farkları polemik çıkarmadan açıklayamıyorsun kimseye Az çok SS RS' inin bi karizması vardı o da tır boyu fark yiyince fena çizildi başladın dansöz gibi kıvırtmaya. Yok Utku sıkıştırmış da yok yanına adam verilmiş de. Yalancı gördüm senin kadar aleni yalan söyleyenini hiç görmedim.

Şunu da unutmadan sorayım mantıklı cevabı varsa ben susarım.

Sağlıklı bir RS' te 80 kilo uzunda 3 boy farkettirir. Senin arabana 130 kg adam koyduk senin araban 15 boy geriye nasıl gitti de 2 ye 2 benden 15 boy hatta fazlasını yedin? Bana bunun mantıklı cevabını ver bakalım herkes görsün ne cevap veriyosun? Kelime oyunu yapmadan adam gibi cevap yaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan arabanın bendeyken yapılan denemeleri hakkında konuşuyoruz zaten benden sonrada hiç bir yerde deneme videosu yok şuan bende olması yada olmaması birşeyi değiştirmez.
    Sen headers vafc ve portpolish in bir araçta hiç bir etki yapmadığını düşünüyorsan zaten senle laf dalaşına bile girmeme gerek yok ozaman herkes salak para harcayıp bunları takıp söküp işliyorlar araçta dimi

Her araçta her parça farklı şeyler verir en basiti rs te 4-2-1 headers çok az etki yaparken typer a güzel bir headers 10-15hp ye kadar aracın gücünü arttırabiliyor
    tek tek anlatmıcam bigün headerssız ve headerslı vtec le deneme şansın olursa aralarındaki farkı görürsün
    Olm sen diosun ya SS ciğer spec filtre ve egzos dışında bişey yok diye. Oynanmış araçlar bunun kadar gidio diye. EZN ile nerede yürüyosun bana video göster yürüdüğün. Koyduğun bi tane video var. Onda da yine EZN geçiyor. Boranın elinde bir sürü video var konulu olarak çekilmiş. Bana açıklasana iki arabada da aynı ağırlıklar varken bir sürü videoda EZN saplarken çekilmiş ağırlıkları çıkartırsan aynı clio aynı S2000 in yanına gelebilir mi. Yaw bana bunun mantığını açıklasana. Tamam iki araba da da 150 kilo fazla var arada TIRlar dolanıyor sonra ikisinden de ağırlıklar atılıyor Clio S2000 in yanında gidiyor. Nereye yürüyor olm Clio S2000 ile bana bunu açıklasana. 160 a kadar yanında duruyor bu mu yürümek oluyor. Aq. sallıosun S2000 ile yürüdü etti sahibi de kabul etti diye sahibi gelip burada yalanını ortaya çıkardığı zaman başlıosun kıvırmaya yok yani geçtide yok zaten benden güçlüydü de yok oynanmışta. Hayatın palavra a.q.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet arkadaşlar oylarınıza sunuyorum Kadrana dikkatli bakarsanız daha ben 130km hızlardayken Süpersonik Mekatronik SS RS' in farlar küçülmeye başlıyor 220 km hıza geldiğimde daha 6. vitese bile atmamışken aradaki farkı ben sayamadım siz bi zahmet sayıverin

BORKED

Birinci Sorum şu: Sizce 2 ye 2 bu farkı yiyen SS RS, teke tekte bu farkı kapatık bi de üstüne üstlük öne çıkar mı?

İkinci sorum şu: Çıkar diyenler sizce ne içmiş olabilir

Üçüncü sorum da şu: Siz de o içtiğinden ister misiniz

Benden bukadar. Okan bu soğukta kumda oynama üşütürsün. Ahavalar ısınsın ben seni Tekirdağın plajlarına götürürüm söz

Hadi şimdi istediğini at tut. Bu saatten sonra konuşsan ekim konuşmazsan kasım durumları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sana şunu sorayım sen bana şunun cevabını ver benmi o gece teke tek denemelerden sonra kaanı alayım dedim yanıma ? sen ille de kaan binsin dedin öyle olmasa benim orda birsürü burgazdan gelen arkadaşım var amacın kaliteli içerden video çektirmek olsaydı bizimkilerin eli kolu armut toplamıyo onlardan birinide alabilirdim sen şimdi bana kaanı sadece kalite video olsun diye yanıma koydurduğunu söylüyorsan ben sadece buna gülerim teke tek denemelerden çıktık daha ilk söylediğin laf zaten kilolar eşit değil oldu benim yalan söylediğim bişi yok arabalarda bizde yok ben geçildiğimide zaten 200 lü süratlerden sonra fark olacağınıda başından beri kabul ediyorum hatta 260 lara kadar bassak 1 tır değil 2 tır bile olur sen kıçı kırık gördüğün clio rs in 200 e kadar senle yürüdüğü için polemik yaratıosun ve bunu söylemek zor geliyor zaten vtec altını üstünü ben bilmiyorum sen nerde bastıysan bende orda bastım ve geçtim hatta AC solunda ben SS ile sağındaydım bastığımız gibide biz ayrıldık gittik yanından zaten sonrada bıraktın biz AC ile bastık benim kimseye yalan borcum yok abi vtec altı üstü neresi olduğu beni ilgilendirmiyo ben olanı söylüyorum sadece okadar.
    Senin Burgazlı arkadaşlarının kiloları belli. Hepsi filinta gibi değnek gibi çocuklar Kaan' ı yanına koymamın sebebini yukarıda 8 defa filan açıkladım. İlkokul çocuğuna anlatır gibi matematiksel hesap yapıp satır satır yazdım. Belki anlarsın diye ama senin durum malesef ilkokul çocuğundan da vahimmiş Okanım Sen anlayamıyorsan daha fazla kasmanın lüzumu yok. Kapasite meselesi

Haa bu arada bak bakalım yukarıdaki videoyu izle. 200 e kadar mı tutunmuşsun gör Gör ne kadar yalancı bir adam olduğunu Varsa 200 e kadar yanımda durduğun bir tane video koy ben de haklısın Okan diyecem. Koyamazsın çünkü YOK!

Hadi kızanım senin mumun yatsıya kadar yanar. Bak ben uzun zamandır polemiğe girmiyordum kimseyle ama sen malesef bu yalancı tavırlarınla bunu hakettin. Hadi şimdi yazı bekle. Yaz gelince kumda oynarsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet 200 e kadar yan yana 260 a kadar iki tır. Naaapıosunuz olm Bora arada gizli NOS falan mı basıosunuz nan 200 den sonra. Dikkat et kırarsın yaw NOS la top speed falan.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora koy şu videoları allah aşkına. Tek bir video var tutturmuş onunla yaşıo.
    IN BOOST WE TRUST

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 geçilip 1-2 kere tutunmuşsa buna yanyana araçlar diye yorum yapıyosa yalnış..

bora abi bırak ya kime ne laf anlatıyosun neyin ne olduğunu az çok burda olanlar biliyor gül geç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    komik olma benmi yalancıyım senmi alttaki videoda bildiğin vtec üstü ve 2 ye 2 basıyoruz dikkat et teke tek bile değil

ss clio rs ezn s2000 - Car Videos on StreetFire

5. vitese attığımda aramızda yarım boy var ve hızım 200kmh ayrıca yanımda kaan var teke tek olsak ?
    buna ne diceksin ?
    Okan şimdi sıçtın Kendi kendini ele veriyorsun

Al bak bakalım tam bu resimde ben 4. vitesi bitirmiş 5 e atmış oluyorum. s2000 de 4 kaçta bitiyor biliyormusun? Hadi bir bilene soralım yine Alper 4 kaçta bitiyor s2000 de Okan kardeşimize açıklar mısın

Uploaded with ImageShack.us

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence konu çok uzadı artık kapanması lazım maşşallah o akşam orda olmayanlar ordaymış gibi en ince ayrıntısına kadar yazmış EZN geçtigi zaten belli artık konuşmaya gerek yok BORA abi sende yapma allahını seversen okanın şidi çıplak pozlarını koycan buraya abdest alırken vs olamıcak konu kapansın artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada şimdi bir video daha geliyor. Hani bu Okan AC 106 ile yanyana yürüdük diyip atıp tutuyordu ya. Bakın bu videoda ben AC ile Vtec üstü yanyana yürürken bir de Okanla deneyelim diyoruz. Daha ben 5 e atınca aradaki farkı siz hesap edin

BORKED

Olm Okan 200 e kadar bir tane videoda 2 boy net yemişssin daha sıksak ara 220 ye kadar tır olacak sen hala tutundum diye sıkıyosun üstüne üstlük hiç de utanmıyorsun be kardeşim Sen bu kafayla anca yancılarını kandırırsın canım benim Biz sana 4 numara kalın geliriz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sesi açıp izleyebiliyorsan 5. vitese attığımıda duyarsın rs in 5. vitesi kaçta başlar unutmadıysan hatırlatayım 200kmh !

neyse benim söyleyeceklerim bu kadar abi senle daha fazla tartışmak istemiyorum videolar ortada herkes kendine göre konuşuyor kimseye birşey ispatlama gereği duymuyorum ben biliyorum olanı biteni o bana yeter !
    Okancım RS lerde kadran hatası denen birşey vardır kızanım Onu da mı ben öğreteyim sana Millet boşuna s2000 lerle yanyana gelip de dijital kadrandan gerçek hızlarına bakmıyorlar

Ama sen şimdi bunu da inkar edersin

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okancım RS lerde kadran hatası denen birşey vardır kızanım Onu da mı ben öğreteyim sana Millet boşuna s2000 lerle yanyana gelip de dijital kadrandan gerçek hızlarına bakmıyorlar

Ama sen şimdi bunu da inkar edersin

o dogru işte RS lerde kadran hatası vardır

çogu arabaya honda 2000 şn yanına gelip kadrana bakar

ama bora abi okanın üstüne çok yüklendin bak intahat ederse şimdi sebebi sen olursun bak abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)