Vtec katili değilmiydi Bu CRX ler?
Evet EZN çok oynanmış. Egzost headers filtre ile ulan bir headers mı oynatıo arabayı. Clioda egzost ve filtre yok mu. SS e maşallah nasıl yedi o Tır farkını anlamadık valla. Alışı kuvvetliymiş demek ki.
Mühendisliğe bak. İkiside NA ama ağırlık Clioyu yavaşlatıyor S2000 e bişey yaptığı yok. Clio 1050 kilo S2000 1250 kilo tork desen arada 10 nm 20 nm fark var.
IN BOOST WE TRUST
Okan ben cahilim beni alemlere sok bana modifiye öğret. Ulan oynama nedir bilmesek senin bu yazdığınla headers için insanlık tarihinin buluşu diyeceğiz. + Headers vafc ve portpolish motorla oynamaksa acaba stroker kit koyanlar turbo büyütenler titanium krank takanlar sıkıştırma yükseltenler throttle body yapanlar ilah yaw. Sen demiyor muydun modifiye etmeye ne gerek var benim arabam ciğerli egzost ve filtre yetiyor diye. E sende yapsaydın çocuum neden ağlarsın o zaman. Haa bu arada ben SS hakkında istediğim gibi konuşurum araba senin değil ki sana ne oluyor. Git geri al sapladıktan sonra konuşalım.
IN BOOST WE TRUST
ben anlamadığım bişe var 2-3 sene önce bisürü egzantrikli yazılımlı rs vardı satılık, satıldı hepsi. şimdi 1-2 tanesi bende egzantrik var diyor, diğerleri caddede. nerde bu egzantrikli cliolar yaw? egzantrikli vs orj. egzantrikli denemesi çok merak ediyorum...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Okan Kaan benim evimde tartıldı 120 kilo geldi bilip bilmeden atıp tutma bu bir. Hondalarda Vtec denen hadise vardır. Vtec altı araba 120 beygirlik 1.6 ies gibi gider. Yani ölüdür. Neden? Çünkü subablar tam açık değildir. Araba ekonomi modundadır. Bunu da sen bilmiyorsan git kumda oyna canım kardeşim.
Ayrıca öyle bir hava estirdin ki sanki ben teketek denemede geçildim o yüzden senin yanına adam verdimOlm sen hakkatten rüya görüyormuşsun. O akşam teke tek sıktıktan sonra Shelle çekip senin kankalarının çektiği videolara baktık ne gördük? Doğru düzgün video yok. O kadar güzel araba bir arada hadi kaliteli bikaç video çekelim diye arabaları ikişer kişi deneyelim diye çıkmadık mı? İşine gelmeyince hemen yalana başvur. Ben gerçekten seni delikanlı efendi çocuk bilirdim. Ama malesef sen büyük yalancıymışsın be okan. Bak ben EZN ile birsürü araba ile denedim. Boy boy yediğim de oldu boy boy geçtiğimde. Neden hiçbiri ile polemiğim yok da sadece seninle var?
Neden biliyomusun? Çünkü yediğin tır boyu farkları polemik çıkarmadan açıklayamıyorsun kimseyeAz çok SS RS' inin bi karizması vardı o da tır boyu fark yiyince fena çizildi başladın dansöz gibi kıvırtmaya. Yok Utku sıkıştırmış da yok yanına adam verilmiş de. Yalancı gördüm senin kadar aleni yalan söyleyenini hiç görmedim.
Şunu da unutmadan sorayım mantıklı cevabı varsa ben susarım.
Sağlıklı bir RS' te 80 kilo uzunda 3 boy farkettirir. Senin arabana 130 kg adam koyduk senin araban 15 boy geriye nasıl gitti de 2 ye 2 benden 15 boy hatta fazlasını yedin? Bana bunun mantıklı cevabını ver bakalım herkes görsün ne cevap veriyosun? Kelime oyunu yapmadan adam gibi cevap yaz.
Olm sen diosun ya SS ciğer spec filtre ve egzos dışında bişey yok diye. Oynanmış araçlar bunun kadar gidio diye. EZN ile nerede yürüyosun bana video göster yürüdüğün. Koyduğun bi tane video var. Onda da yine EZN geçiyor. Boranın elinde bir sürü video var konulu olarak çekilmiş. Bana açıklasana iki arabada da aynı ağırlıklar varken bir sürü videoda EZN saplarken çekilmiş ağırlıkları çıkartırsan aynı clio aynı S2000 in yanına gelebilir mi. Yaw bana bunun mantığını açıklasana. Tamam iki araba da da 150 kilo fazla var arada TIRlar dolanıyor sonra ikisinden de ağırlıklar atılıyor Clio S2000 in yanında gidiyor. Nereye yürüyor olm Clio S2000 ile bana bunu açıklasana. 160 a kadar yanında duruyor bu mu yürümek oluyor. Aq. sallıosun S2000 ile yürüdü etti sahibi de kabul etti diye sahibi gelip burada yalanını ortaya çıkardığı zaman başlıosun kıvırmaya yok yani geçtide yok zaten benden güçlüydü de yok oynanmışta. Hayatın palavra a.q.
IN BOOST WE TRUST
Evet arkadaşlar oylarınıza sunuyorumKadrana dikkatli bakarsanız daha ben 130km hızlardayken Süpersonik Mekatronik SS RS' in farlar küçülmeye başlıyor
220 km hıza geldiğimde daha 6. vitese bile atmamışken aradaki farkı ben sayamadım siz bi zahmet sayıverin
Birinci Sorum şu: Sizce 2 ye 2 bu farkı yiyen SS RS, teke tekte bu farkı kapatık bi de üstüne üstlük öne çıkar mı?
İkinci sorum şu: Çıkar diyenler sizce ne içmiş olabilir
Üçüncü sorum da şu: Siz de o içtiğinden ister misiniz
Benden bukadar. Okan bu soğukta kumda oynama üşütürsün. Ahavalar ısınsın ben seni Tekirdağın plajlarına götürürüm söz
Hadi şimdi istediğini at tut. Bu saatten sonra konuşsan ekim konuşmazsan kasım durumları![]()
Senin Burgazlı arkadaşlarının kiloları belli. Hepsi filinta gibi değnek gibi çocuklarKaan' ı yanına koymamın sebebini yukarıda 8 defa filan açıkladım. İlkokul çocuğuna anlatır gibi matematiksel hesap yapıp satır satır yazdım. Belki anlarsın diye ama senin durum malesef ilkokul çocuğundan da vahimmiş Okanım
Sen anlayamıyorsan daha fazla kasmanın lüzumu yok. Kapasite meselesi
Haa bu arada bak bakalım yukarıdaki videoyu izle. 200 e kadar mı tutunmuşsun görGör ne kadar yalancı bir adam olduğunu
Varsa 200 e kadar yanımda durduğun bir tane video koy ben de haklısın Okan diyecem. Koyamazsın çünkü YOK!
Hadi kızanım senin mumun yatsıya kadar yanar. Bak ben uzun zamandır polemiğe girmiyordum kimseyle ama sen malesef bu yalancı tavırlarınla bunu hakettin. Hadi şimdi yazı bekle. Yaz gelince kumda oynarsın![]()
evet 200 e kadar yan yana 260 a kadar iki tır. Naaapıosunuz olm Bora arada gizli NOS falan mı basıosunuz nan 200 den sonra. Dikkat et kırarsın yaw NOS la top speed falan.
IN BOOST WE TRUST
Bora koy şu videoları allah aşkına. Tek bir video var tutturmuş onunla yaşıo.
IN BOOST WE TRUST
10 geçilip 1-2 kere tutunmuşsa buna yanyana araçlar diye yorum yapıyosa yalnış..
bora abi bırak ya kime ne laf anlatıyosun neyin ne olduğunu az çok burda olanlar biliyor gül geç![]()
Okan şimdi sıçtınKendi kendini ele veriyorsun
Al bak bakalım tam bu resimde ben 4. vitesi bitirmiş 5 e atmış oluyorum. s2000 de 4 kaçta bitiyor biliyormusun? Hadi bir bilene soralım yineAlper 4 kaçta bitiyor s2000 de
Okan kardeşimize açıklar mısın
Uploaded with ImageShack.us
bence konu çok uzadı artık kapanması lazım maşşallah o akşam orda olmayanlar ordaymış gibi en ince ayrıntısına kadar yazmış EZN geçtigi zaten belli artık konuşmaya gerek yok BORA abi sende yapma allahını seversen okanın şidi çıplak pozlarını koycan buraya abdest alırken vs olamıcakkonu kapansın artık
![]()
Bu arada şimdi bir video daha geliyor. Hani bu Okan AC 106 ile yanyana yürüdük diyip atıp tutuyordu ya. Bakın bu videoda ben AC ile Vtec üstü yanyana yürürken bir de Okanla deneyelim diyoruz. Daha ben 5 e atınca aradaki farkı siz hesap edin
Olm Okan 200 e kadar bir tane videoda 2 boy net yemişssin daha sıksak ara 220 ye kadar tır olacak sen hala tutundum diye sıkıyosun üstüne üstlük hiç de utanmıyorsun be kardeşimSen bu kafayla anca yancılarını kandırırsın canım benim
Biz sana 4 numara kalın geliriz
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)