18g ve 1.5 bar cont yurunecek setup olsa videonun tam tersini izlerdik
18g ve 1.5 bar cont yurunecek setup olsa videonun tam tersini izlerdik
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
mAsallah gc8 cok guzel gitmis..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Gc8 e Maşallah
sımdı eve geldım yazayım rahat rahat
dun gc8le denerken arabam formunun zırvesındeydı.. bugune kdr kı en hızlı halı bu aracımın.. tek hata bendeydı alısamadım yenı kesıcı yerıne ve vıteslerı sokamadım ılk baslarda ztn vıteslerı soktugum deneme ortada..
dun gunduzden gt30lu evo ıle denedık aracım ılk basladıgımızda 6500de kesıcıye gırıyordu hatta son 1 aydır boyle ve ben ateslemeye baglıyordum fakat sorun atesleme deılmıs.. haltechte motor su sıcaklıgına gore devır kesıcısı ayarlanıyor ve valelere verdıgımız zmn gazlamasınlar dıye bız bu kesıcıyı koymustuk. ılk ayar yazın yapılmıstı ve aracım 80-85 derece arasında calısıyordu havalar soguyunca ve bende dusuk derecelı termostat oldugu ıcın bu aralar 65 derecelere kdr dusuyor..40 dereceye kdr 3000 70 dereceye kdr 6500 devıre ayarlamıs yuro kesıcımı dun bunu duzelttıkyenı ateslemem geldı ve afr 10.5 yuruyorduk ayardan once 30lu evo ıle denedık ve benı 2 3 boy cıvarında gectı 6. vıtesın ustunde yuruduk.. arkadan ızleyelenler duman attıgımı soyledı. ayarı aksam yapabıldık yuro ıle ve 12.5 afrye ayarladık aracı 3 derecede avans acabıldık 1.5 olan basıncımı 1.7 yaptık.. gc8 bır gun once evo ıle denedıgı ıcın aracımındakı farkı ordan tahmın edebılırız dıye denedık..
ben sonuctan memnunum gc8 deyıp gecmeyın 250 kg kdr hafıf benden ve dogboxının oranları uzun buda alt vıteslerde az vıtes degıstırmesını saglıyor ztn 140 gıbı ben 4 yapıyorum ve fark ortaya cıkıyor.. erenın aracı gercekten guzel gıdıyor 320 340 hpden fazla cıkmaz ama hafıflık buyuk avantaj
ben aracımın yuruyup yurumedıgını baska evolarla denememden daha saglıklı anlıyabılıyorum ve ayar yapılmadan gt30lu evo ıle denemem benı tatmın ettı.
gc8e 18g 20g takılsa ne olur dıye soranlar ıcın sunu soylıyebılırım ustlerde yıne gecerım gecemezsem de aracımı sokerım yıne gecerım ben gecılmeyı pek seven bır ınsan deılım![]()
bu arada dunku gc8 ıle baska zmnkı gc8ı karıstırmayın 0.9 olan basıncı 1.3 yapıldı ve aracı batu suruyordu gercekten kusursuz kullanıyor subaruları..erenın daha cok alısması lazım![]()
madem öyle. bi video daha koyalım.
yaklasık 1,5 ay önceye ait. ben suruyorum. basınc 0.9
o zmn dog box ve stage 2 debriyaj yok
o videoda ben basamadım
Evo'nun daha iyi gitmesi bekleniyordu, zira Gc8'de Ecu yok ayar yok düşük basınçta küçük turboyla Headers yok, uppipe yok Wastegate müzelik vs vs bu eksikleri giderdiğinde Evo'nun baya bi sökülmesi gerekecek.
Maşallah iki aracada
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)