Bilal tebrik ederim harika gidiyor araç, görsel olarak ta çok güzel gerçekten imrenilecek bir araç.
hazırlayan ve gazlayanları tebrik ederim.
millet alıştı turşu m3 videolarına biraz yakın gidince , herkes sandıki ekk2 typeR dan 2-3 boy hızlıaslında ibretlik s2k ve 2-3 boy geçer sanılan typeR larla denemek lazımki bu m3 lerin ne kadar hızlı olduğunu anlayasınız.
Dip not : Mal zımba !!!
Dr.ECU
alıngan olman gayet normal cünkü devamlı bir şeyler üretiliyor yok söle tutunmuş yok gidilmemiş hilmi 6 ya attığı duyuluyo..denediğin e36 m3 de nasıl gittiğini kısadan önce ve sonra cok cok iyi biliyorum cidden cok hızlı bir m3 bence sonuçta gayet normal aslında m3 lerin katogorisi yine m3 ler gibi 6 pistonlu c32b lerdir..hep hayalini kurmuşumdur..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
İzmire geldiğinizde güzel videolar olur dielim, gerisi boşşşş![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
fanatiklik yok beraber sorduk 200 dedi kadranim bülent bi tek 3 de bastik orda 230 a kadar yürüdük dedi cok güzel arabalari dedi arabamiz görmüş olduk dedi...
hilmi de beğendi arabayi hatta m3 sahibi olmayi düşünüo artık konuyu uzatmaya gerek yok hilmi de m3 alirsaproblem yok....
m3 ile hilmini denemelerıne sahıt oldum seyrettım 230 km lerıde gordum yanlız trafık sıkısıklıgından bır kac kere 200 lerde bırakmak zorunda kalındı ama 230 dan sonra m3 ler gelır gecer gecemez onu bılemem ama arabaların hepsıne MASALLAH bilal k20 olsun , m3 lerde cıgerlı imis her m3 de bole gıtmıyor yanyan kaanın m3 de cok ıyıdı mesela beyaz m3 lu sahıbınlede opette sohpet etme fırsatımız oldu eksozun cok guzeldıtemız araba kazasız surusler herkese
www.drecu.com
ulen aren ulen özgünsabahtan akşama maslaktaydın akşamden geceyede arenleydik hiç çıtlatmadınız olayı
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)