bak bakalım kim başlatmış.. Parlayan sensin, ne kompleksin varsa anlamadım gitti.. :D
Printable View
bak bakalım kim başlatmış.. Parlayan sensin, ne kompleksin varsa anlamadım gitti.. :D
konuyu bu çocuk karıştırdı valla.. herşeyi kişisele çevirdi maşallah azimli birisi.
bak sana ilk mesajda dedim hitap tarzınla ilgili sayfa 24.
sazan felan demeye başlarsan işler karışır bak.
elimizde geldikçe nazik olmaya çalışıyoruz........
Adanalı özgür arkadaşım ettiğin laflara dikkat et. Terbiyeni takın. Adamsanız adam olun adam gibi yazın.
evet 3.20D si var ve seni için söylüyorum bunu KEKUTİ, iyi OKU! == eksozlu filtreli Kasnaklı mini cooper s e boy boy saplıyor... bu sana yeterli mi? sadece box var arabasında.
bilader bence sen yerini yurdunu bilde konuş belki 15 milyarlık arabası var ama 50 lira para harcamıştır.yada 15 milyarlık arabaya keyif için senin gibi pahalı arabalara saplamak için biniyodur buda bi seçenek.yada 15 liralık arabaya biner ama cebinde bi 320 parasını harçlık olarak taşır.
boşa sidik yarıştırma konuyu başından oku.
haa bana görede konunun özeti küçük gördüğün megan 320'ye kocaman koymuştur olayın özetide budur.:icon_tup:
dalgakıran benim araba r56 yazıyor orda, bana ne söylüyorsun ?
ASLAN dolu forum aslannnnnnn :D
adanalı arkadaşlarda böyle bir hava seziyorum :D
hauaha helal hastalık 3.20 ler :D
tam aklımdan geçiriyodum :D
Birde bu geliyo aklıma
Dayımın Çocukları Mermiye Kafa Atıyorlar! - YouTube
:D
Benim yazdığım konuda adana ile alakalı aşağılayıcı bir şey mi gördün. Hepiniz mi yürek yediniz öğle yemeğinde. Bi tane delikanlınız çıksın karşıma burada yazdıklarını söylesin bakalım ne oluyor. Hatta al sana avans. Özgür ve mechanic i al yanına gel 3 ünüz ben tek. Hastane paralarınızda benden. Adamı deli etmeyin.
Yasin, PM'le çok entrikalı oldun be gardaş :D
bi sıkıntın olursa burdanda çözerim gizlim saklım yok ;)
gel istanbula mesaj at yeter ;)
Özgür abi pilotaj hatası demiş, burdaki arkadaşlar ben kullansam geçerim anlamış.. Olay bu.. kimse 320'nin megane rs'i geçtiğini veya geçebileceğini söylemiyor..
otomatik araçta allah aşkına ne pilotajı Berkay kardesim, yemeyelim birbirimizi gözünü seveyim..
yuklü canım kardesim aralarında var 300 kg.. Pilotaj Megan'da var, akülü araba gibi d'ye takıp gaza basıosun, kafasına göre ne zaman vites atarsa.. :)
270-280hp civarı o megane, boş araba değil o ;)
edit : o arabayla RX8'ide geçemediler.. 2 boy arkalarından başlayan stok (filtre egsoz) sarı s2000, laaaapsss diye yanından geçip gidiyor.. Gözünüzü seveyim ne pilotajı :) bak 2 boy geriden diyorum :)
hay daaaaaa rinna rinna rinna rina nayyyy
Sizin gibi gereksiz adamlar burda klavye delikanliligi yapmaya bayiliyor. Daha onemli bir konu icin banlanmayi tercih ederim. konuyu kirletmeye gerek yok dedik pm attik. ama anladik ki sadece klavyede yaziyormussunuz. Cvp bile yazamadi kekuti kardesim. bu bana yeter anlayacagimi anladim. kelalper derdin varsa pm at bana yada ozgure yada mechanic e.
ayrıca paylaşım amacı kapışma değildir. O gun gelip genç kardesler şöyledir böyledir dediler. Hayır değildir dedik, denedik gördüler teşekkür edip gittiler.
Video paylaşım amacı bu değildi.. Konuyu okumadan yorum yapıyorlar ona kızıyorum..
Ben ne kötü dedim 3.20d'ye ne başka bişey :D
ya beyler kapatın konuyu konu başlığı neydi ne oldu.
Konuyu okuyoruz yazın arkadaslar sız dıngonun forumunda gıbı . Sızın yazmayı bıtırdıgınız yerde bız dıngo olarak tepelerız meraklanmayınız ...