Ne zaman araba konusu açılsa bu video aklıma gelir. Kimse üstüne alınmasın![]()
Nooluo lan bu adanalılara. Hepsi toplanmış önümüze gelene bir tekmecilik oynuo.
IN BOOST WE TRUST
önce konuyu okursunuz baştan, ondan sonra atar gider yaparsınız. Biz ne reisler gördük hepsi clubber oldular. O yuzden fazla uzatmayın derim..
Bazen "evet yanlışlık olmuş" demekte büyüklüktür. Haksız olupta atar yapmak değildir
Bana polemik diyene bak. Ortaya sazan gibi atlıyorsunuz 20 sayfa yazılmış konuda..
kekuti misin nesin kardeşim ama nickin gibi boş bi adammışsın vesselam... sağa sola atarlanma arkadaşlarınla eğleneceksen akşam toplanın da bi kafede eğlenin bendensiniz![]()
adamın 3.20d si varmış birşeyler yazmış yanlış kullanılmış demiş ama benim arabam olsa ben onu geçerdim dememiş. yeter arkadaş kendi arabanla atarlan ya.
konuyu bu çocuk karıştırdı valla.. herşeyi kişisele çevirdi maşallah azimli birisi.
bak sana ilk mesajda dedim hitap tarzınla ilgili sayfa 24.
sazan felan demeye başlarsan işler karışır bak.
elimizde geldikçe nazik olmaya çalışıyoruz........
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Adanalı özgür arkadaşım ettiğin laflara dikkat et. Terbiyeni takın. Adamsanız adam olun adam gibi yazın.
IN BOOST WE TRUST
evet 3.20D si var ve seni için söylüyorum bunu KEKUTİ, iyi OKU! == eksozlu filtreli Kasnaklı mini cooper s e boy boy saplıyor... bu sana yeterli mi? sadece box var arabasında.
bilader bence sen yerini yurdunu bilde konuş belki 15 milyarlık arabası var ama 50 lira para harcamıştır.yada 15 milyarlık arabaya keyif için senin gibi pahalı arabalara saplamak için biniyodur buda bi seçenek.yada 15 liralık arabaya biner ama cebinde bi 320 parasını harçlık olarak taşır.
boşa sidik yarıştırma konuyu başından oku.
haa bana görede konunun özeti küçük gördüğün megan 320'ye kocaman koymuştur olayın özetide budur.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)