Uzuldum arkadasa ya ins kendisinde bisey yoktur sadece maddi hasar vardir , gecmis olsun
Her ne kadar atar gider de yapsa 18 yasinda daha, tribe giriyorum kaza duyunca
Allah hepimize kazasiz kullanmayi nasip etsin.
Geçmiş olsun umarım bişeyi yoktur ve sadece kar sebebiyle yaşanan talihsiz bir olaydır. Bu konuda aynı yolda olan genç kardeşlerimize ibret olur.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
valla yigit o kadar uyardı yapma etme diye..
kendinde yada başkasında bişey yoktur umarım maddi hasarlı olarak kalmıştır sadece..
Bu yaşlarda sağ ayağın ayarı olmuyo şaka bir yana çok üzüldüm ve sinirlendim yazık gencecik çocuk kmsede birşey yokmuş bu arada
tabikide geçmiş olsun ama Aren in de dediği gibi geliyorum dedi yani 1000 kere ama anlatamadık.
Dikkatli sür dedi herkes, gelen cevap abi şimdi bin arabama gör direksiyonumu oldu
Tabikide her ne kadar bile bile lades demiş olsa da genede geçmiş olsun
BATIKAN
havalar skıntılı kar buz vs yada başka şekildede olmuş %100 haklı bi kazada olabilir dinleden yorum yapmak saçma olur dikkatli olmak lazm
yaw şimdi batıkan telefonda söyledi. Harbiden çok üzüldüm. Tanıyan eden varsa bana telefonunu ulaştırırsa sevinirim. İnanılmaz üzüntü duydum. Umarım kendisinde bişey yoktur. Daha çok genç heyecanlı ama pırıl pırıl da çocuk.
IN BOOST WE TRUST
walla ben de cok uzuldum cunku 18 yasındayken benimde basımdan bole bi olay gecmisti
18 yasında bi arkadasım 18 yasında olmayan buyuk bi abiye arkadan yazılmıştı gotunden kan aldılar cocugun cok uzucu bi durum
bu arada ben yigit arkadasımın "direksiyonunu gelistirirken patlamiş" demesi uzerine yazdim bunları ciddi bisi yok sanmıstım o yuzden simdik ozur diliorum gecmis olsun tekrardan
ps: top sende yigit :=)
boost up ardaya ulaşmaya çalışıyorum onun ortak arkadaşı vardı.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)