User Tag List

Sayfa 4/33 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
618 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Megane Rs vs 320 hp 320d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben saygısız falan demedim. Denedikten sonra geldi el sıkıştı tebrikte etti. Sadece bize çocukluk yapıp yalan söylemesi garip geldi. Deneme işi çocukluk yapılacak şeyler değil. Denemeye çıkan herkes bir risk alır. Hızlı ya da yavaş. Her ne kadar yolların boş olduğu saatlerde çıksakta trafiğe açık yollarda denemeler yapılıyor. Bu bir risktir. Sebepsiz yere arabası hakkında yalan söyleyip o kadar arabayı trafiğe çıkardı. Biz 2miz deneyecektik bir anda 10 araba çıktı izlemeye. Milletin çıkmasının nedeni de bizi seyretmek. Herkes 320 hp 320d görmek için yola çıktı. Daha sonra vtilarla çıkmışlar ben cooper S le çıktıklarını gördüm onları seyretmeye çıkmadı kimse. Yani söylediği en ufak yalan nelere sebep oldu. Kendisinin bunları görmesini istiyorum yoksa bizimde kendisine karşı bir saygısızlığımız falan yok.
    IN BOOST WE TRUST

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper şaka maka usul usul çaktırmadan yürütüyosun hee megane ı

sana yazın sat kurtul typer al dedim dinlemedin

bak gene sölüyorum sana zararın neresinden dönersen kardır

Maşallah
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hilmi saolda ben memnunum yaw arabamdan. Daha yolu var. Hanımı kandırabilsem evoya geçicem. Başından da evo alacaktım anca buna müsade alabildik. Tayyarda istiyordum ama fiyatları uçuk yerlerde. Ep3 güzel makine ama 40 milyar etmez be abi 2002 model araba.
    IN BOOST WE TRUST

ulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hüzün mode on
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu cuma Koenigsegg ile gelmesin
    haahahhaahahahah öldüm
    TAM 35
    UK986 6R GTI
    UK987 w204 C250 Coupe AMG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sidik yarışına çevirme dedim attığı mesaja bak.

Ozelden yazmamin sebebi kimseye etiken olmaya sebep yok.. Sidik yarisina cevirmiyorum ama cevirmek istesem bende bosta kalmam yani saygiyla tabiki. Evo x olsun porsche turbo olsun supra olsun elimizdeki araclar yani cuma gunu gelicez shelle insallah daha keyifli olmasi dilegiyle

34HP
    IN BOOST WE TRUST

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlatsaydın ona alper o getireceğini söylediği arabalarla denersen onunla aynı duruma düşeceğini ( biz altımızdakini tanıyoruz )

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben dün yazmışdım ama silinmiş o kardeşimede söyliyim hamann nın sitesinde bile yazılımla 184 beygirlik 3.20d nin çıkdığı değer 210 beygir.. benim o kardşeime bir kardeşi abisi olarak tavsiyem aracını detaylı ustalarda tekrardan gözden geçirtmesi.. eminimki çıkıcağı beygir değeri 210-240 arası bir şey olucakdır..

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nos basarsa 320hp olur yanlız dalga geçmeyin
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özelden yazıyorda arkadaş

Stage 1 ken dynoda 255 verdi. Stage 2 yapılırken orada ustalar 320 hp gibi laflar etti dedi. Stage 2 dynosu almamışlar. vwtürkte çıkaracakmış çıktısını paylaşacakmış.
    IN BOOST WE TRUST

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper abi uğraşma artık senin anlatmak istediğini herkez anlamıştır koyver gerisini abi yav malı olan koyar ortaya bu bukadar..

Yapıcak edicekle olmuyor abi bu işler bende rex e birşeyler yapıyorum ama cıkıpta demiyorum arabam 500 hp diye yaparsın gazlarsın geçersin saygı duyarlar bunun örnekleri çok..

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabası iyi olabilir ama kendi muadilleri içinde iyidir ,arabasına kötü diyen yok ... deniyeceği arabaları iyi seçmeli bence...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim araçlar o işin aracı değil yani yürümüyormu yürüyor ama uzun uzun ağır ağır kendini toparlıyor araba kendini buldumuda önünde çok az araba durur arkadaş kendide demiş bu bizim araçlar saloon sınıfı araçlar diye 2.0d motorda ancak aracı doyuruyor ne çok seri götürüyor nede çok hantal bırakıyor tam fit koymuş bmw.. belki 2.5d olsa o güzel yürür..

burda konuşulan şey aslında olayın roll kısmı geçildin geçilmedin olayı değil arkadaşın aracım 320 beygir demesi.. ben onu o kardeşiminde iyi niyetine saflığına veriyorum orda bir usta sallamışdır belki 320 çıkdı diye oda ustadır deyip inanmış olabilir.. zaten konunun esas döndüğü kısmıda bu..

millet 30-40 beygir alabilmek için milyarlar harcıyor o kadar kolay olsa her kez aracını 300-400 beygir yapar..

cdc70
    Misafir
    kelalper rolle cıkmadan önce keske hemen bi highway yapıp mehmet abiye sorsaydın
    ne risk alırdın ne benzin yakardın

msllah megane delmiş demek ki bi 500bg varmış kelalper senin araba haberin yok )

s2000 haraketi kes demiş msllah

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sidik yarışına çevirme dedim attığı mesaja bak.

Ozelden yazmamin sebebi kimseye etiken olmaya sebep yok.. Sidik yarisina cevirmiyorum ama cevirmek istesem bende bosta kalmam yani saygiyla tabiki. Evo x olsun porsche turbo olsun supra olsun elimizdeki araclar yani cuma gunu gelicez shelle insallah daha keyifli olmasi dilegiyle

34HP
    Bırak alper abi cidden sidik yarısına gerek yok istediğiyle gelsin bizde geliriz Bazı şeyler lafta oldugu gibi kolay değil. Arkadasımız sadece bunu daha anlamamıs

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçildiği için değil, 200 hp lik arabaya 320 hp dediği için ta.ak konusu olduğunu fark etmemişmi halen?

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçildiği için değil, 200 hp lik arabaya 320 hp dediği için ta.ak konusu olduğunu fark etmemişmi halen?
    Dou noktayı koymussun ..

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır bide arabayı yapan adam bizzat söyledi değerleri hala diretmiş

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Agar liseli alert
    Bu ne ya supra turbo topliyip gelicekmis bu ekip yurekli garaj cemal panpamin ekibine benziyo hahaha cemal panpami yarin bi ariyim ben

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yani o BMW li arkadaşa bişey yazmak istiyorum.

O gün kendin geldin kardeşim 320d arabam dedin sana burdaki arabalar fazla dedim. Aracım 320hp dedin o zaman kardeşim dene atmosferik s2000 ile geçersen hızlısı var onuda geçersen daha da hızlısı var dedim. 10 araba çıktık hepsi geçti seni. Araba evet 320d ye göre iyi gidiyor belki ama mesela koyulan ikinci video da sen bastın sonra biz bastık, hemen yanına geldik sonra rekabet olsun diye 2 saniye gaza basmadı alper sonra bastı hani orda bi anlık yanyana gidio araçlar yanıltmasın kimseyi.
    Geldin tebrikte ettin aferim ama bu yapılanın telafisi değil. Denemek bir risk tir. Kaç insanın aracı bağlanıyor denemelerde. Orda aracım şöle böle diye sallamasan, adam gibi 320d var egzoslu yazılımlı vs desen sana göre araç bulurduk biz madem aracını görmek istiyosun. Boş yere araç çıkartmazdık.
    Ayrıca gerçekten Mehmet Gazihan ın adını da lekeliyorsun bu davranışın ile. Yaşın daha ufak bunları belki anlayamıyorsun şu anda ama 320hp 320d aracım var diyerek kendinden öte bu işe senelerini vermiş kişilerin adını da lekeliyorsun. Tersine, gelsen bende yazılımlı egzoslu 320d var desen, ki bi 320d ye göre iyi gidiyor aracın, bizde sana göre bi araba çıkartırız geçersin bizde Mehmet Gazihan güzel araç yapmış deriz. Şimdi daha mı iyi oldu?

Son olarak saygı ve sevgi olayını geçtim, kimlere atar yaptığına dikkat et. Biz her hafta ordayız merak etme de ben senin getiriceğin Suprayı çok merak ettim. Ya bizim bilmediğimiz Supralar var yada sen farkında değilsinde gelelim diye bizi aricaksın Sen 1000hp araba getirsen biz 1001 getirirz rahat ol. Maksat denemek eğlenmek ama daha bu yaşından atar bence biraz erken.

Nick ini bilmediğim için özel den yazıyorum
    BATIKAN

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)