bmw yi süren arkadaş arabayı daha önce rollde denemişmi benimde 3.20 dizelim var ve nasıl gittiğini tüm adana biliyor o araba manuel de kalkmaz DS ta basması lazım yoksa megane bukadar açamaz
al işte bi tane daha![]()
Önce yazılımlı 3.30d yi geçiniz sonra havalara sıkınız
önce konuyuda okuyunuz .. (baştan)
Büyük ihtimal şudur.Bmw li kardeşimiz geçmek için veya kurtulmak için volvocu kardeşimizin üzerine kırmış arkadan darbe alınca sağ önden bariyere vuruyo vurunca araba düzeliyo sağ taraf komple bariyere sürüyo direksiyon sola doğru zaten ya yavaşlayıp sol şeritte kalıyo yada ordan tekrar sola vurup duruyo yanlız volvoya yakıştıramadım o kadar hasarı
Bu arada Doruk kardeşim geçmiş olsun.Bir müsibet bin nasihatten iyidir.Biz seni cmt gecesi ataşehirde gördük benzin in otoparkına çok hızlı girip çıktın ki ben E5 te 200 e çıkmadan eve girmeyen adam bütün yolu 80 le döndüm.Biraz akıllı mantıklı davranırsın artık bu olaylardan sonra.konuyu okumuştum önceden senin olduğunu anladım.Başına bişey geliceği belliydi ordaki teyzede kulaklarını çınlattı senin.Umarım akıllanırsın gazlama denmiyo sana ama herşey adabıyla...
Vorsprung Durch Technik
320d güzel gidiyor dizeller arasında performansı filan en güzel araba 2.0 ltde bence,bizde de var bi tane.ciplisini görmedim eminim güzeldir.megane stok olsa dpf iptalli ,yazılımlı 320d ile ne olurdu ama megane da gıdıklanmıs olunca yapcak bişey yok![]()
ya anlatamıyorum ki ben. 3.20d kötü giden demedim ama 4.600'de vites atan aracı nasıl yurutucen kendinden daha hafif ve daha kuvvetli araçla ?
M'de nasıl yurumuyor onu anlamıyorum. DS de basınca ne yapıyor, vites ufaltıyor.
M2'de kalkınca 3.000 devirde ds'de kalsanda farketmezhala tutunur tutunmaz muabbeti yapıyorsunuz..
aynen dalga gecer gibi konusuyorum, öyle bir çıkıyorsunuz ki.. Butun Adana bilir bu 320d 'yi diyorsunuz. Adanaya da bu Reno'yu getirsek aynısı olur. Hadi biraz daha basıncınız acık olsun diyelim.. Belki 1 metre farkeder..
Konuyu baştan okuyun bir zahmet..
Konu kim geçer kim geçmez değil !
3.20 si olan her tarafa yazar da kalkıpta megane rs i kendine rakip görurse yazmamak daha mantıklı olur..
2 tane velet biri burdan geldi , biri aşağıdan çıktı burda kapıştılar ben mi sana senmi bana derken burdan kavga ede ede geldilerburda çocuğun kafasına çarptı ötekini havada yakalamamla beraber bi koydum o aşağı yuvarlandı derken vazo sallan sallan düşolayın özeti budur .
Uploaded with ImageShack.us
o 320 dediğin araba senin arabandan kaçtane alır bilyormusun arkadaş 320 d si olan adam yarışı sadece seyretmeye gider yarışçı olsa 100 binlira para ile türkiyede makina yapsan kral olursun o meganecılarda seni anca alkışlaronun için dengin olan adamlarla atış anlatabildimmi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)