ben benim 3.20d min bu kadar kral araba olduğunu bilsem her yerde hava atardım..
benim utanıp sıkılıp gezdiğim araçla millet rolly royce muamelesi yapıyor..
3.20d ye keyifçiyiz diyorsa arkadaşım ben susuyorum bendede aynı arabasından var ne keyfi allah aşkına işe gidip gelmelik eşşek niyetine kullanıyorum..
Keyifciyim dersin alırsın 5 kasa dolusunu ok derim keyifçiyim dersin alırsın e classe avangarth ok derim s classse brabus falan ok derim jaguar xj xf falan ok derim alırsın maserati quatraporte keyif adamının hassosu derim..
allah aşkına 3.20d ile ne keyfi ne hali..
birde ben zenginim param var tenezzül etmem kapışmaya olayına getirmiş para pul olayına dayamış arkadaş mevzuyuki hiç hoş değil ayıpdır..
ben sohbet geçdimi altımdaki arabaya almanyada fakir biniyor burda bakmayın pahalı diyorum arkadaş orda fakir almanın bindiği aracı burda kendini kral richard sanıyor oda ilginç..
çocuk heves etmiş, yarışmak istemiş, ne var bunda yaw... zaten yarıştan sonra da arabasının durumu hakk. bilgi sahibi olmuştur.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
olm doruk kurcalama şu arabaları yeter elinden çektikleri. Temiz temiz bin işte.
IN BOOST WE TRUST
fakirim lan ben
valla fakirim ya
750 lira araba senedi ödüyorum
o ne öyle buzdolabı taksiti gibi![]()
üzülerek söylüyorum ki hiç bir zaman yarışları bmw ile izlemeye gidemeyeceğim
neden nayır nolamaz v.s![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Bir kısım 320 d yi göklere çıkardı bir kısımda eşşeğin bir yerine soktu. çok uzadı bu olay bence artık uzatmayın ne yerin dibinde nede göklerde bir araç tartışmaya gerek yok arabanın sınıfı belli altta tepinmeyede kimse almaz. Her seferinde yazmayım diyorumda herhalde alkol alıp yazılıyor çıldırıyorum tutamıyorum kendimi.
aslanım sen arabanı dikkatli kullanıp risk almada tısıl tısıl gezdikten sonra isterse altında 1000hp araban olsun kimse bişey demezgerçi şuanda bile kimseye laf düşmez istediğini alır binersinde, burada bukadar adam seni düşündüğü için böyle diyor emin ol yani
illada bişey yapacaksan bi yazılım ve egzos gayet güzel olur![]()
biz bizim 3.20d ile yükde taşıyoruz daha geçen gün bagajı arka koltuğu ağzına kadar tuğlalarla çimento torbaları ile doldurduk çalışanlarada veriyoruz şantiyeye gidiyorlar şantiye yolundada asfalt yokdur çamurlu girdili çıkdılı bir yol evden işe işden eve hammal eşşek niyetine sürüyoruz kısaca o amaçlada aldık zaten..
aynı amaçla megan almışdık bir senede dağıldı kaldıramadı bir kere turbo değişdi şafttan arıza verdi canımızı çok sıkdı o nedenle bmw aldık maşallah işimizide fazlasıyla görüyor kaya gibi araba akarı yok kokarı yok.. ama onun dışında hiç öyle amanda aman bir araç değil kötüde değil dediğin gibi sınıfının aracı.. zaten almanyadada bu aracı alan alt gelirli orta gelirli sınıfda bizim kullandığımız amaçdan farklı bir amaçla kullanmıyordur..
Göklere çıkartıpda kraldan çok kralcı olmanında anlamı yok..Yerin dibinede sokmanın anlamı yok tamamen katılıyorum..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)