User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
125 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: ygz typer vs gns typer

kutsal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60 kg küçümsenecek bır fark değil yaklaşık 2 yada 2 bucuk boy cıvarı farkeder teke tek bukadar kolay ayıramasada ygz 1 boy kadar önde olucaktır speclerıne göre 2 arabada yururunde pek tartısma yaratılıcak bır konu yok aslında denk denemeler koyulunca soru işaretleri kafadan silinicektır bence

eser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yandaş olmamak için yazmıyordum fakat zaten videolarda gözüken 3-4 boydan fazla geçmiş YGZ ki arada denilen 60 kg olmasada geçiceği aşikar bişey
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaşım geçiyo şu muhabbetten mahrum kaldım diye üzülüyorum type r arabasındaki aksiyon hiç bişide yok valla
    körler sağırlar

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hala anlayamıyorsunuz değil mi benim geçme gibi bir iddiam olmadığını

O gece teke tek kafa kafaya gittik, yalan sa söylesin

İnsanlara 3-4 boy geçtim diyor bu denemeye göre konuşarak, sanki teke tek geçiyormuş gibi

Hayatınızda kaç tane port polishli ince contalı type-r ile denediniz? Ben sizin pek denemenizi hatırlamıyorum.

Ama ben size söyleyeyim aklınızda olsun, bu setuptaki hakkını veren bi type-r port polish ve ince conta ile beni 2-3 boy minimum geçer. Videodaki kadar olmasa da geçer.
    ya dou bak madem hırslı degilsin gecilme gibi bi derdin yok derdin ne kardeşim_?

özür dilemedim mi, alperi aradığıma pişman olduğumu söylemedim mi yanlış anlıyorsun demedimmi hala insanlara 3-4 boy geciyo diyosun nasıl bi beyin yapın var senin dou.

kliman yok filtre sistemin müthiş kısa sanzımanın var araban oturmuş yıllardır gazlıyosun

bende spoon conta var port poliş var o kadar sende rbc var bende skunk 2 var... ve motorum 2500 km de yeni yeni gazlamaya baslamışım...

hakkını veren bi typer diyerek neden bahsediysoun yukarda kaana tolga abiye saygıdan bahsediyosrsun burda hakkını veren diyip neyı ima etmeye calışıyosun... sen avans acabiliyosun deli gibi filtrenden dolayı ben senin en az 10-15 avans düşük derecelerde yürüyorum...

anladın mı...
    PowerTune

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya dou bak madem hırslı degilsin gecilme gibi bi derdin yok derdin ne kardeşim_?

özür dilemedim mi, alperi aradığıma pişman olduğumu söylemedim mi yanlış anlıyorsun demedimmi hala insanlara 3-4 boy geciyo diyosun nasıl bi beyin yapın var senin dou.

kliman yok filtre sistemin müthiş kısa sanzımanın var araban oturmuş yıllardır gazlıyosun

bende spoon conta var port poliş var o kadar sende rbc var bende skunk 2 var...

hakkını veren bi typer diyerek neden bahsediysoun yukarda kaana tolga abiye saygıdan bahsediyosrsun burda hakkını veren diyip neyı ima etmeye calışıyosun... sen avans acabiliyosun deli gibi filtrenden dolayı ben senin en az 10-15 avans düşük derecelerde yürüyorum...

anladın mı...
    hakkını veren demek = %100 kondisyonda yürüyebilen demek

sen şu anda %100 kondisyonda yürüdüğünü düşünüyor musun?

düşünüyorsan kaanın da tolga abinin de emeklerine yazık, ancak bolt-on bi type-r la yürüyebiliyosun demek

ben senin araban için düşünmüyorum.

Beni minimum 2-3 boy hakkıyla teke tek geçersen, o zaman evet speclerinin hakkını verebiliyorsun derim.

Ama şu an değilsin.

Şu videoya bakarak kendini kandırırsın onu demeye çalışıyorum.

Bunda alınacak ne var ki?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biri beni hayalimdeki araca(typer ) bindirsin.Maş araçlara

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala anlayamıyorsunuz değil mi benim geçme gibi bir iddiam olmadığını

O gece teke tek kafa kafaya gittik, yalan sa söylesin

İnsanlara 3-4 boy geçtim diyor bu denemeye göre konuşarak, sanki teke tek geçiyormuş gibi

Hayatınızda kaç tane port polishli ince contalı type-r ile denediniz? Ben sizin pek denemenizi hatırlamıyorum.

Ama ben size söyleyeyim aklınızda olsun, bu setuptaki hakkını veren bi type-r port polish ve ince conta ile beni 2-3 boy minimum geçer. Videodaki kadar olmasa da geçer.
    Doğu yazdığın yazılarda kendinle çelişiyorsun.
    3-5 kg nun muhabbetini yapmam diyorsun adamın arabasının listesine Karbon Kaput Hafifletme, Hafif Koltuklar yazmışsın. Hani okuyanda vay be baya ciddi fark varmış der. İkisini toplasan senin kliman kadar ediyor.. Ama sen onu söktüğünü Yasin hatırlatınca listeye yazıyorsun ? Veya port polishli gaz kelebeği hadi onuda yaziyim diyerek pek bir önemi yok onların etki etmez havası veriyorsun. Teke tekte bukadar fark olmuyor diyorsun ondan sonra adamın arabasında port polish var ince conta var hiç denedinizmi diyorsun. Ama senin kısanın muhabbeti geçmiyor mesela.. Yani sürekli içten içe okuyan insanlara denediğim araba benden çok daha güçlü ama benim aracım daha kondisyonlu sağlıklı veya ben yürüttüm gitti demeye getiriyorsun. Zaten teorik olarak yazdığın gibi senin aracın daha kondisyonlu olamaz çünkü adamın motoru sıfır. 3 ün 5 in muhabbetini yapmicak adam oraya koltukta yazmaz kaputta yazmaz veya kalkıp benim kaputum normalden ağırda yazmaz. Bunları yazdıktan sonra benim için önemi yok demenin bir anlamı kalmıyor. Kusura bakma ama yazıların samimiyetten uzak.
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaşım geçiyo şu muhabbetten mahrum kaldım diye üzülüyorum type r arabasındaki aksiyon hiç bişide yok valla
    abi gel co pilotum ol ben sadece arabayı süreyim sen konu aç, polemiklere gir , yaşa bu heyecanı muhabeti olmaz mı
    Dr.Ecu

Tolga-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tolga ben müneccim miyim 2 ye 2 denediklerini bileyim. Sana birisi gelse dese ki ben şunu şöyle geçiyorum dese sen hemen teke tek mi 2 ye 2 mi 3 e 3 mü geçiyorsun diye mi sorarsın. Yoksa güzel olmuş kardeşim mi dersin. Yukarıdaki şey söylediğin zaman otomatik olarak şartların eşit olduğunu düşünürsün. Şartlar eşit miymiş? Hayır

Yasinin arabasını yaptığın için avukatlığını yapma istersen.Kaldı ki Yasin in arabasını kötülemiyorum burada. Yani benim mevzum araba değil.
    avukatlıkmı yapıyorum ben ? sende, ikinizde arkadaş olun araclarınızı beraber geliştirin dediğimiz adamların arasını bozdun ozaman ? kaldıki ben dou ile herakşam beraberim konusyoruz hangi parçaları alır takarız da araba hızlanırı konusuyoruz.. Yasinle ayda 1 görüşürüz

aslında suç yasinde Yasin sen neden gecenin bi yarısı konu ile alakasız insanları arayıp soyluyorsun . Teklif edersin gelirse denersin . Kaç defa dedik aranızda kalsın arkadaşlığınız bozulur diye büyük lafı dinlemiyorsunki
    cheap & fast = not reliable
    reliable & cheap = not fast
    fast & reliable = not cheap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkını veren demek = %100 kondisyonda yürüyebilen demek

sen şu anda %100 kondisyonda yürüdüğünü düşünüyor musun?

düşünüyorsan kaanın da tolga abinin de emeklerine yazık, ancak bolt-on bi type-r la yürüyebiliyosun demek

ben senin araban için düşünmüyorum.

Beni minimum 2-3 boy hakkıyla teke tek geçersen, o zaman evet speclerinin hakkını verebiliyorsun derim.

Ama şu an değilsin.

Bunda alınacak ne var ki?
    alper seni aramış yada mesaj yazmış ygz seni 3 boy gecmiş demiş...

alınacak ne var_??

ben alperi douyu gecdim diye aramadım süslü süslü konuşmadım hiç tarzım değildir...

gel deneyelim seninle diye aradım ok....

benim eksiklerim var anladın arabam oturmuş değil yeni yeni gazlıyorum
    tamam budur dediğim vakit seni bu setuplarda kaanda biliyor 4 boy da gecebilme lüksüm var... ama suan değil
    PowerTune

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-5 kg nun muhabbetini yapmam diyorsun adamın arabasının listesine Karbon Kaput Hafifletme, Hafif Koltuklar yazmışsın. Hani okuyanda vay be baya ciddi fark varmış der. İkisini toplasan senin kliman kadar ediyor.. Ama sen onu söktüğünü Yasin hatırlatınca listeye yazıyorsun ? Veya port polishli gaz kelebeği hadi onuda yaziyim diyerek pek bir önemi yok onların etki etmez havası veriyorsun. Teke tekte bukadar fark olmuyor diyorsun ondan sonra adamın arabasında port polish var ince conta var hiç denedinizmi diyorsun. Ama senin kısanın muhabbeti geçmiyor mesela.. Yani sürekli içten içe okuyan insanlara denediğim araba benden çok daha güçlü ama benim aracım daha kondisyonlu sağlıklı veya ben yürüttüm gitti demeye getiriyorsun. Zaten teorik olarak yazdığın gibi senin aracın daha kondisyonlu olamaz çünkü adamın motoru sıfır. 3 ün 5 in muhabbetini yapmicak adam oraya koltukta yazmaz kaputta yazmaz veya kalkıp benim kaputum normalden ağırda yazmaz. Bunları yazdıktan sonra benim için önemi yok demenin bir anlamı kalmıyor. Kusura bakma ama yazıların samimiyetten uzak.
    Ben yasin hatırlattığı için klimamı yazarken onları da yazdım

Kaput-koltuk-klimayı aynı anda yazdım. Detay şeyler diye eklememiştim.

Sadece kendimi değil yasininkileride eklememiştim.

Yasin hatırlatmasaydı bilmeme rağmen kaput ve koltuğu da yazma gereği duymayacaktım.

_FaRuK_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erken gelmısız dunyaya bızım zamanımızda boyle seyler yoktu yok kg du vs cıkıp gazlanırdı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi gel co pilotum ol ben sadece arabayı süreyim sen konu aç, polemiklere gir , yaşa bu heyecanı muhabeti olmaz mı

bi daha yüz yüze geldiğimizde tanışalım iyice şaka bi yana adam gibi adamsın

kanka yavaaağş demeni istiyorum
    körler sağırlar

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    altına imzamı atarım

Yasin gibi bi insanada bu konuşmalar gerçekten ayıp olduğunu düşünüyorum saygı yitirmesek keşkede yarın bigün yüz yüze gelinince bakabilcek durum olsa
    Livestrong

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yatsıda geçti gidin kazaları kılın lan burda atarlaşacağınıza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

kelime bile eklenmez doğru yazılmış dışarıdan bakıldığında durum aynen böyle

Alıntı _FaRuK_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    erken gelmısız dunyaya bızım zamanımızda boyle seyler yoktu yok kg du vs cıkıp gazlanırdı

iki otomobil deniyorsa birbiriyle zaten bu tip şeylerin muhabbetinin yapılmaması lazım yapılacaksa denemeye gerek yok fark olacakki farklar görülsün
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tolga-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avukatlıkmı yapıyorum ben ? sende, ikinizde arkadaş olun araclarınızı beraber geliştirin dediğimiz adamların arasını bozdun ozaman ? kaldıki ben dou ile herakşam beraberim konusyoruz hangi parçaları alır takarız da araba hızlanırı konusuyoruz.. Yasinle ayda 1 görüşürüz

aslında suç yasinde Yasin sen neden gecenin bi yarısı konu ile alakasız insanları arayıp soyluyorsun . Teklif edersin gelirse denersin . Kaç defa dedik aranızda kalsın arkadaşlığınız bozulur diye büyük lafı dinlemiyorsunki
    abi ne diyim ki
    ben dou yu cok sevdim hakikaten ama o alınganlık yaptı yanlış anlaşılmalar doğrultusunda hırs yağtı gider yaptı, yalan söylemem ben.

ama yerden göğe kadar haklısın

alperi aramamdaki mevzu sadece denemk istememdi, özel durumları mı en iyi bilen insansın her zaman cıkamıyorum... neyse alperi aradığımdan dolayı pişman olduğumu hep öyledim zaten...
    PowerTune

Enes-x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi daha yüz yüze geldiğimizde tanışalım iyice şaka bi yana adam gibi adamsın

kanka yavaaağş demeni istiyorum
    Eyvallah kısmet olurda tanışırız inşallah birgün , 600 hp nin aşağısında korkmuyorum ama senin için derim ahauhauh
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Enes-x Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyvallah kısmet olurda tanışırız inşallah birgün , 600 hp nin aşağısında korkmuyorum ama senin için derim ahauhauh

auhhua aynen geçen bi konuda yazdım gördünmü bilmiyorum ama çok alakasız bi yerde videoyu gördüm
    körler sağırlar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)